Όψεις Εβδομάδας: 14 – 20 Νοεμβρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
11/11/2022

Τρίτη 15 Νοεμβρίου

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας
Αφροδίτη τρίγωνο Δίας
Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας

Να ‘ταν κάθε βδομάδα όπως αυτή ε; Με όλα τα καλά του κόσμου: Ποσειδώνας, Δίας, Πλούτωνας, όλοι σε όμορφα τρίγωνα και εξάγωνα με προσωπικούς πλανήτες, που σημαίνει διευκολύνσεις και βοήθειες και “ανοίγματα” ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Λες και κάνεις “απλωτές” σε μια ανοιχτή, διαυγή, γαλάζια θάλασσα, κοιτάζοντας κατάματα τον ήλιο, ζεσταίνοντας κορμί και καρδιά!
Ονειρέψου, Πίστεψε στο αόρατο, Άκου τις ενέργειες, Ελευθέρωσε τη φαντασία, Αφουγκράσου τα αιτήματα της Ψυχής, Νιώσε, Ερωτεύσου, Αφέσου! Ναι, όλα αυτά τα ονειρικά πράγματα επιτάσσει το “απορροφητικό” τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα αλλά και το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που προμηνύει και αισθητή βελτίωση των οικονομικών, πλην των άλλων.

Οι όψεις αφορούν κυρίως τα ζώδια του νερού του γ’ δεκαημέρου (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

+ Bonus extra το ενισχυτικό εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα που αποκαθιστά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Και τι ωραία που “δένουν” τα κομμάτια του παζλ και όοοολα εξηγούνται τώρα ε;
Λίγο προσοχή μόνο μην παραφουσκώσουν τα…πανιά σου και περάσεις από τη μιζέρια και το “σφίξιμο” στη σπατάλη και τις υπερβολές. Μέτρον άριστον, τα έχουν πει και οι αρχαίοι, ξέρεις…

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Ερμής τρίγωνο Δίας

Καλών μαντάτων – θετικών σκέψεων συνέχεια σήμερα, με το επίσης επεκτατικό τρίγωνο Ερμή-Δία που υπόσχεται λύσεις και σπουδαίες ιδέες και ανοιχτές κουβέντες με όσους σε ενδιαφέρει να έχεις μία ειλικρινή και άμεση επικοινωνία. Αν είσαι σε φάση εκπαιδευτική ή αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάποιον κύκλο μαθημάτων, τι ωραία ευκαιρία να το κάνεις τώρα. Το ίδιο ισχύει αν σκέφτεσαι να αποδράσεις για λίγο με αφορμή ένα ταξιδάκι ή να βγεις μια βόλτα με παρέα αγαπημένη ή ν’ ασχοληθείς με τη βαρετή γραφειοκρατία που ευτυχώς δε μοιάζει καταναγκαστικό έργο, τουλάχιστον σήμερα/αύριο.

Η όψη αφορά και πάλι τα ζώδια του νερού του γ’ δεκαημέρου (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

+ Το πλανητικό σκηνικό πριμοδοτεί την καλύτερη δυνατή επαφή που μπορείς να έχεις με αδέλφια, συγγενείς, γειτονιά, οπότε προτείνω να το εκμεταλλευτείς!
– Πάρε φόρα και πες ό,τι δεν έχεις πει και σε καίει. Αλλά δήλωσέ το ντεκλαρέ, χωρίς περιστροφές και επαναλήψεις. Μία φορά φτάνει! Αν είναι απ’ την καρδιά, το μήνυμα θα παραλειφθεί άπαξ διά παντός, να ‘σαι βέβαιος..

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας
Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας

Λίγο μάς τα χαλάει στο τέλος αυτός ο Άρης ο ανάδρομος που θα συναντήσει σε ερεθιστικό τετράγωνο τον Ποσειδώνα, τσεκάροντας επί της ουσίας όσα οραματίστηκες και σχεδίασες τις προηγούμενες ημέρες. Αλλά και πάλι… τίποτα, τίποτα, τίποταααα δε μάς σταματάαααα, γιατί, είπαμε, το σύμπαν είναι σοφό και ξέρει με τον δικό του μαγικό τρόπο να κρατά τις ισορροπίες!
Τουτέστιν, εκεί που θα προσγειώσει ανώμαλα η γωνία Άρη-Ποσειδώνα σαν αερόστατο που ξαφνικά χάνει ύψος, εκεί θα βρίσκεται να περιμαζέψει τα “συντρίμμια” το εξαγωνάκι Ήλιου-Πλούτωνα, που καθόλου αμελητέο δεν το λες. Γιατί και στήριξη δίνει, και δύναμη να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια και να ξανασταθείς στα πόδια σου μια χαρά! Επιμένεις, προσπαθείς, τρως τα μούτρα σου, ξανασηκώνεσαι, πας για τον επόμενο στόχο. Κάπως έτσι δεν πάει;

Οι όψεις αφορούν τα μεταβλητά ζώδια του γ’ δεκαημέρου (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες) αλλά και τα ζώδια του νερού, και πάλι του γ’ δεκαημέρου (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

+ Εντάξει, η ματαίωση αυτού που δεν πρόκειται να γίνει είναι μια πληγή που πονάει. Αλλά δεν είναι και απελευθερωτικό να το γνωρίζεις για να πας παρακάτω;
– Προσοχή! Ό,τι δεν προχωρεί -επομένως απογοητεύει- έχει λόγο που δεν “περπατάει”. Αυτός πάντα αποκαλύπτεται εν ευθέτω χρόνω. Ανάμενε και θα εξηγηθεί!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα