Όψεις Εβδομάδας: 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
29/10/2022

Σάββατο 5 Νοεμβρίου

Αφροδίτη αντίθεση Ουρανός

Σε αντίθεση με την επόμενη, πολύ πυκνή και έντονη εβδομάδα -και λόγω των πολλών διαδοχικών όψεων που κορυφώνονται κατά τη διάρκειά της και λόγω φυσικά της σκληρής σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται με ακρίβεια στις 8 Νοέμβρη- αυτή εδώ είναι αρκετά πιο ήπια.

Ασφαλώς, το διάστημα μεταξύ δύο εκλείψεων είναι πάντα κρίσιμο, γι’ αυτό και άκρως σημαντικό. Ό,τι “έσπειρε” η προηγούμενη έκλειψη στις 25 του Οκτώβρη, τώρα επωάζεται στο ζεστό κοσμικό υπογάστριο, πριν “παραδοθεί” και ολοκληρωθεί με την πανσέληνο/ Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα πολύ ενεργό σε εξελίξεις διάστημα, αρκετά στρεσογόνο και πλήρως αποπροσανατολιστικό. Και η αλήθεια είναι ότι και η μοναδική αξιοσημείωτη όψη σε αυτήν την μεταβατική εβδομάδα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, είναι στερητική και δύσκολη.

Δεν είναι εύκολο πράγμα, σε περίοδο κρίσης και πίεσης, να νιώθεις ότι τα στηρίγματα αντί να περισσεύουν, υστερούν. Ότι τα χέρια που θα σε βοηθούσαν απομακρύνονται, αποκόβοντας γέφυρες επικοινωνίας. Ότι οι ενισχύσεις που περιμένεις -συναισθηματικές και οικονομικές” κάπου “πάγωσαν” στο δρόμο και δεν έφτασαν στην πόρτα σου ποτέ…

Η όψη αφορά κατά βάση τα σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους).

+ Ό,τι δεν “καθαρίζεται” και κακοφορμίζει, κόβεται και ξεριζώνεται άραγε; Ναι είναι η απάντηση. Θέλει γενναιότητα η αποκοπή, δε λέω, αλλά για σκέψου και την απελευθέρωση που φέρνει μετά!
– Οι παράπλευρες κοφτερές 135αρες του Ερμή με Άρη/ Ποσειδώνα λένε τη δική τους ιστορία. Μια ιστορία που δεν υπόσχεται ούτε επικοινωνία της προκοπής, ούτε συνεννόηση για το σ/κ τουλάχιστον…

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα