Όψεις Εβδομάδας: 24 – 30 Οκτωβρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
21/10/2022

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Ερμής τρίγωνο Άρης
Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας

Στον απόηχο της έκλειψης της 25ης Οκτωβρίου, που βάζει εδώ και καιρό οριστικές τελείες στις ζωές των σταθερών ζωδίων πρωτίστως, αλλά και όπου υπάρχει στον χάρτη μας ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού από οίκο ή πλανήτες σε Ταύρο-Σκορπιό/ Λέοντα-Υδροχόο κοντά στις 2 μοίρες, η εβδομάδα στρέφει άπαντες στο κομμάτι της επικοινωνίας.
Και οι δύο διαδοχικές συναντήσεις του Ερμή με Άρη και Πλούτωνα υποδηλώνουν ότι όλα αυτά που τρέχουν στο κεφάλι σου αλλά δε φτάνουν στο στόμα σου, πρέπει τώρα να εκφραστούν και μάλιστα με θάρρος και ειλικρίνεια. Ούτως ή άλλως οι αποκαλύψεις και οι πληροφορίες που καταφθάνουν είναι τόσο συντριπτικές που πρέπει κατ’ αρχάς να αφομοιωθούν -μετά το πρώτο σοκ- να επεξεργαστούν και να επικοινωνηθούν στο περιβάλλον σου. Αυτά που έχεις να πεις αλλά και ν’ ακούσεις δεν είναι εύκολα πράγματα, προειδοποιώ. Έχουν πολύ σκοτάδι και ενοχή, ενδεχομένως να είναι και ταμπού. Πρέπει όμως με τόλμη και τακτ να βγουν από μέσα σου να ξαλαφρώσεις, δε πάει άλλο!

Οι όψεις αφορούν τα ζώδια του αέρα του γ’ δεκαημέρου (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα παρορμητικά επίσης του γ’ δεκαημέρου (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

+ Καινούριο πλαίσιο στις σχέσεις και με το συγγενικό περίγυρο -αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, γείτονες. Πρώτα το ζόρι όμως και μετά το ξεκαθάρισμα, έτσι;
– Δεν “καταπίνουμε” αγριεμένοι τον άλλον, επειδή απλά διαφωνούμε ή δε μάς καταλαβαίνει. Ακούμε προσεκτικά, εμβαθύνουμε, μιλάμε και ακούμε από το “κέντρο” μας.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Άρης ανάδρομος

Δεν ξεχνάμε ότι ΣΗΜΕΡΑ ξεκινά και τυπικά η φαινομενικά ανάδρομη διαδρομή του Άρη από την 25η μοίρα των Διδύμων και πίσω-πίσω μέχρι και την 8η μοίρα, στα μέσα Γενάρη. Πράγμα που σημαίνει ότι το σύμπαν πατά το κοσμικό του Pause, αναστέλλοντας αποφάσεις, ενάρξεις, πρωτοβουλίες.
Επεξεργάζεσαι, αναδεύεις, συγκρίνεις, συγκεντρώνεις πληροφορίες, ΑΛΛΑ δεν είναι το σωστό timing τώρα για να πάρεις αμπάριζα, τουλάχιστον για τα πολύ σημαντικά ζητήματα της ζωής σου και στο μέτρο που επιτρέπεται βεβαίως. Εφόσον μπορείς να αποφύγεις ένα σημαντικό ξεκίνημα τώρα, κάντο. Έχε υπόψη σου πάντως ότι αυτή η αναστολή, η καθυστέρηση, όλα με το στανιό και το “περίμενε” μέχρι νεωτέρας τεντώνει νεύρα και σχέσεις, ειδικά αν ανήκεις στην μεταβλητή ποιότητα, δηλαδή αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος ή Ιχθύς ή έχεις ωροσκόπο/ μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια. Φρόντισε να δεις τι έχει να σού πει όλη αυτή η παύση, μην αποκαλύπτεις τις αποφάσεις σου προς το παρόν κι όλα καλά!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα