Όψεις Εβδομάδας: 14 – 20 Φεβρουαρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
11/02/2022

 Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη σύνοδος Άρης

Και κάπου εδώ ξεκινά το… ταγκό των δύο αιώνιων εραστών που θα κρατήσει μάλιστα μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα. Πράγμα που σημαίνει ότι το αίμα αρχίζει να κυλά ξανά στη φλέβα, η καρδιά να ζεσταίνεται, οι επιθυμίες να εγείρονται, το ματάκι να παίζει, η λίμπιντο ν’ ανεβαίνει και… ό,τι ήθελε προκύψει.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από δυο χρόνια εγκλεισμού, φόβου, κοινωνικής αποστασιοποίησης, αυτό το “ξύπνημα” το ζητά η ψυχούλα σου. Γιατί σου ‘χουν λείψει πολλά: και το φλερτ, και το παιχνίδι, και το άγγιγμα, και η ερωτική επαφή και η κοινωνικοποίηση και ό,τι τέλος πάντων σού θυμίζει ότι ανήκεις σε μια αγέλη που λέγεται “ανθρώπινη φυλή”. Αν υπάρχει ήδη κάτι στη ζωή σου, είναι ώρα να ρίξεις δυο “ξύλα στη φωτιά”, θα πάρουν αμέσως και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα, να ‘σαι σίγουρος. Αν πάλι είσαι ελεύθερος και ωραίος, ετοιμάσου να μπεις στην αρένα. Μη φοβάσαι, και οι άλλοι το ίδιο θέλουν!

+ Και που να φτάσουμε αρχές Μάρτη που ‘Άρης /Αφροδίτη θα συναντήσουν τον Πλούτωνα! Θα καούν τα κάρβουνα, που λένε…
– Η όψη βγάζει και άγχος και εκνευρισμό. Εκτός από το συναισθηματικό επίπεδο και στο οικονομικό. Το προσέχουμε λίγο αυτό, ναι;

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου

Δίας εξάγωνο Ουρανός

Όταν δύο μεγάλοι πλανήτες συναντιούνται, σε οποιαδήποτε γωνία κι αν γίνεται το αντάμωμα αυτό, τα πράγματα ξεφεύγουν από το αυστηρό πλαίσιο της προσωπικής ζωής και του μικρόκοσμού σου και “ανοίγουν” σε πιο κοινωνικό επίπεδο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάτι που συμβαίνει φαινομενικά έξω από σένα, στην πραγματικότητα σε αφορά άμεσα, όπως βέβαια και το κοινωνικό σύνολο στο οποίο ανήκεις. Και ο Δίας και ο Ουρανός μιλάνε για ένα κοινό παρανομαστή: “ελευθερία” και “πρόοδο”. Οπότε ας μην εκπλαγείς αν αυτές τις μέρες τα νέα είναι ευχάριστα, σα μια πόρτα που ανοίγει ξαφνικά για να μπει δροσερός, καθαρός αέρας σε ένα ασφυκτικά κλειστό δωμάτιο. Από κάτι απελευθερώνεσαι, και όσο να πεις, έχει χαρά αυτό και αισιοδοξία και όραμα. Δεν το λες και λίγο…

+ Αν ανήκεις στους σκληροπυρηνικούς ρεαλιστές, καιρός να σηκώσεις λίγο παρωπίδες και να πιστέψεις στο θαύμα, στην τύχη, στο καλό τέλος πάντων που έρχεται όταν κανείς δεν το περιμένει.
– Πίστη και αισιοδοξία τα θέλουμε. Αφέλεια και υπεραισιοδοξία δεν τα θέλουμε. Κατανοητό νομίζω ε;

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα