Όψεις Εβδομάδας: 5 – 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
02/09/2022

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου

Ερμής ανάδρομος
Άρης 135° Πλούτωνας

Μία αρκετά ήρεμη εβδομάδα αυτή που διανύουμε, αν εξαιρέσεις βέβαια ότι μπαίνουμε στις μέρες της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, οπότε ήδη έχουν αρχίσει τα γνωστά σπαστικά του: ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, ακυρωμένα ραντεβού, καθυστερήσεις, βλάβες στα μεταφορικά μέσα, απεργίες στα ΜΜΜ, κινητά, υπολογιστές και ηλεκτρονικές συσκευές που κρασάρουν ξαφνικά, ένα “σπασμένο τηλέφωνο” με δυο λόγια για τον επόμενο μήνα (μέχρι τις 2 Οκτώβρη που γυρίζει στην ορθόδρομη πορεία) και τα…νεύρα κρόσια.
Από την άλλη πάντως, μετά από το hot αστρολογικά καλοκαίρι που διανύσαμε, ο Ερμής ανάδρομος φαντάζει σταγόνα στον ωκεανό. Φρόντισε για τα απολύτως απαραίτητα, μη ξεκινήσεις πολύ σημαντικά πράγματα, διπλοτσέκαρε τα κανονισμένα και θα περάσει κι αυτό.

Η όψη αφορά κυρίως τα παρορμητικά ζώδια που θα έχουν και τις περισσότερες αναποδιές (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) αλλά και τα μεταβλητά του τελευταίου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες).

+ Αξιοποίησε αυτόν τον μήνα επαναφέροντας όλα τα μισο-τελειωμένα του καλοκαιριού: διευθετήσεις, συναντήσεις, κουβέντες. Πιάστα όλα από εκεί που τ’ άφησες και “κλείστα” ένα-ένα. Αυτά είναι τα καλά του ανάδρομου!
– Η παρασκηνιακή, κοφτερή συνάντηση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να δίνει το “αλατοπίπερο” στο σ/κ, δεν παύει να είναι όμως μια σκληρή, ανταγωνιστική όψη. Δεν “περνάει” με τίποτα το δικό σου; Ε, και; Προχώρα παρακάτω!

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου

Ήλιος τρίγωνο Ουρανός

Σούπερ αναζωογονητική η συνάντηση αυτή του Ήλιου με τον εφευρετικό Ουρανό στην εκπνοή της εβδομάδας υπόσχεται λύσεις σε μπλοκαρίσματα, φρέσκες ιδέες, καινούριες αποφάσεις, μία απελευθέρωση γενικά, κυριολεκτικά πολύτιμη στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Ξεκολλάς από τη στασιμότητα, ξαναθέτεις στόχους, σχεδιάζεις πραγματάκια για το άμεσο (ή και το μακρινό) μέλλον, βλέπεις φίλους και παρέες από τις οποίες ίσως είχες αποσυνδεθεί τελευταία. Σα να βρίσκεις κάπως τον παλιό καλό εαυτό σου, εκείνον που δε βλέπει κανένα νόημα στο να κλαίει πάνω απ’ το χυμένο γάλα. “Μπροστά, μόνο μπροστά”, δίνεις την οδηγία και είναι τόσο μα τόσο λυτρωτικό αυτό…

Η όψη αφορά κατά βάση στα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του β’ δεκαημέρου.

+ Οι μικρές, προσωπικές επαναστάσεις έχουν την αξία τους, να ξέρεις. Ίσως καμιά φορά και μεγαλύτερη από τις σπουδαίες και τρανές που μένουν στο τέλος μόνο “ασκήσεις επί χάρτου”..
– Την επανάσταση πολλοί αγάπησαν, τον ημίτρελο, σνομπ επαναστάτη χωρίς αιτία, ουδείς! Να το θυμάσαι αυτό!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα