Όψεις Εβδομάδας: 29 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
27/08/2022

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου

Άρης εξάγωνο Δίας

Στον απόηχο της εκρηκτικής νέας Σελήνης που είχαμε στις 27 Αυγούστου με τη συμμετοχή του Άρη από τους Διδύμους πλέον (ατελείωτοι αναστεναγμοί ανακούφισης ακούγονται πανταχόθεν από Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) έχουμε σήμερα το βοηθητικό εξάγωνό του με τον Δία. Ό,τι ορμητικό ξεκίνησε στα τέλη του προηγούμενου μήνα παίρνει σήμερα-αύριο σάρκα και οστά και μάλιστα με “δίχτυ προστασίας” και με μία γενναιόδωρη ευκολία που είναι ν’ απορείς δηλαδή! Αυτά είναι τα ωραία του Δία, του extra large τύπου που δε αγαπά μιζέριες και γκρίνιες.
Η τύχη λένε, βοηθά τους τολμηρούς. Να ένα σλόγκαν που ταιριάζει άψογα σε αυτή τη συνάντηση!

Η όψη ευνοεί κυρίως τα ζώδια του αέρα του πρώτου δεκαημέρου (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

+ Ευκαιρίες για επέκταση ανοίγονται αυτές τις μέρες. Για άνοιξε τα μάτια σου γιατί πάλι θα παραπονιέσαι ότι τίποτα δε τσουλάει, και πόσο γκαντέμης είσαι κλπ, κλπ…
– Το ρίσκο πολλοί αγάπησαν, τον φαφλατά, απερίσκεπτο τυχοδιώκτη ουδείς!

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου

Ερμής αντίθεση Δίας

Εντάξει, μέσα στο σ/κ μπορεί να ακούσεις, να πεις και να δεις τα πάντα όλα. Είναι αυτή η αχόρταγη ιδιοσυγκρασία του Δία που θέλει να τα δοκιμάσει όλα στον υπερθετικό βαθμό, ειδικά όταν συναντά άλλον πλανήτη σε προκλητική όψη, όπως η αντίθεση. Εδώ, η εμπειρία που θέλει να πάρει είναι κατά βάση νοητική και έχει να κάνει με ιδέες και επικοινωνία και πληροφορία και σούρτα-φέρτα. Γι’ αυτό θα πρότεινα μικρό καλάθι, γιατί τα μισά από όσα θα ακούσεις είναι λόγια του αέρα, έωλες υποσχέσεις, μεγαλοστομίες και υπερβολές.
Δε μπορεί βέβαια ποτέ να καταλογίσει κανείς κακή πρόθεση στον Δία, είναι βέβαιο αυτό! Άσε που είναι ωραίο πράμα να βομβαρδίζεται ο εγκέφαλος με ένα σωρό αισιόδοξες σκέψεις, ακόμη κι αν δεν πρόκειται να υλοποιηθούν οι περισσότερες. “Think big” λένε οι Αγγλοσάξωνες, κάτι θα ξέρουν κι αυτοί…

Η όψη αφορά κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι).

+ Χείρα βοηθείας από αδέλφια, γείτονες και συγγενικό κύκλο. Ταξιδάκια και βόλτες, καλά νέα, τρελές πλάκες, ανοιχτές συζητήσεις χωρίς φόβο και πάθος.
– Προσοχή στη “μπανανόφλουδα” του Δία που πολλές φορές την πατάει από έλλειψη τακτ. Βούτα και λίγο τη γλωσσίτσα στο κεφαλάκι σου πριν μιλήσεις, καλό θα σού κάνει!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα