Όψεις Εβδομάδας: 2 – 8 Μαΐου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
29/04/2022

Τρίτη, 3 Μαΐου

Δίας εξάγωνο Πλούτωνας

Μία επαφή υψηλής δυναμικής -όχι ιδιαίτερα σπάνια αλλά ούτε και πολύ συχνή- είναι αυτή που πραγματοποιείται σήμερα μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα, και θα έχει επιρροή μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δύο υπερ-γίγαντες που με όλη τους την καλή πρόθεση έρχονται να σηκώσουν λίγο από το βάρος του μεσοδιαστήματος των εκλείψεων το οποίο διανύουμε. Δύσκολη η αποστολή θα μού πεις και τι να πρωτοπρολάβουν; Κι όμως! To ενεργειακό εκτόπισμά τους είναι τέτοιο που δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει αισθητό.

Κάποιος πολυπόθητος στόχος παίρνει σάρκα και οστά, κάποια απροσδόκητη οικονομική ενίσχυση φτάνει στα χέρια σου και κυριολεκτικά “σε σώζει”, η σωστή εκτίμηση μιας κατάστασης αποδεικνύεται σωτήρια, δύναμη, άνοδος και αναγνώριση είναι επίσης στο μενού, ανάλογα φυσικά και με το προσωπικό ωροσκόπιο. Κάτι σαν τροχός της Τύχης ας πούμε! Γιαααα να ποντάρουμε τώρα που γυρίζει!

+ Μη φοβηθείς να πιάσεις γκέμια και να βγεις μπροστά, αν σε καλούν οι συνθήκες. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και εδώ πριμοδοτούνται και η τύχη και το θάρρος!
– Μη σε πιάσει κανένας υπερενθουσιασμός -όσο κατανοητός κι αν είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση- και τη δεις ξαφνικά Ωνάσης! Σεμνάααα, μην έχουμε κλάματα μετά.

Πέμπτη, 5 Μαΐου

Ήλιος σύνοδος Ουρανός
Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη 

Φαντάσου να βάραγε ξαφνικά κάποιος μια κανονιά μέσα σε ένα κοπάδι από κάμποσες φιλήσυχες αγελάδες που μασουλάνε αμέριμνα το χορταράκι τους. Πανικός ε; Και άντε τώρα, παρόλη την τρομάρα τους, να τις αναγκάσεις να τρέξουν και πιο γρήγορα για να σωθούν… Το έκανες εικόνα; Μπράβο, γιατί σε κάτι τέτοιο προσομοιάζει η σημερινή συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, στο ζώδιο που δε φημίζεται και ιδιαίτερα για τους γοργούς ρυθμούς του.

Βέβαια, ο Ουρανός, ως πλανήτης της ταχύτητας και της προόδου δρα αστραπιαία και δε πολυ-χαμπαριάζει από τέτοια. Τουτέστιν, ετοιμάσου να ανεβάσεις στροφές, να “τρέξεις” λίγο τα πράγματα πιο γρήγορα, να τροποποιήσεις, να μετακινήσεις, με δυο λόγια ν΄ αλλάξεις! Υπάρχει για όλους μας ένα “παράθυρο” μπροστά στο οποίο καθόμαστε και βλέπουμε τον κόσμο, αντιλαμβανόμαστε τα γεγονότα και τα ερεθίσματα που μάς δίνουν οι άλλοι. Αν βλέπεις ότι η θέα από το “παράθυρο” αυτό δε σε εξυπηρετεί πλέον, απλά μετακίνησε την καρέκλα παραπέρα…

+ Στα θετικά, το ταυτόχρονο εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης που γλυκαίνει την επικοινωνία, βοηθά τη συνεννόηση, δίνει συμβουλές με αγάπη και νοιάξιμο.
– Πριν σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης, σκέψου καλά ποιες αλυσίδες, σχέσεις, πεποιθήσεις θέλεις να σπάσεις! Ξέρεις, μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου….κλπ κλπ..

Σάββατο, 7 Μαΐου

Ήλιος εξάγωνο Άρης

 Στην εκπνοή μιας ανατρεπτικής βδομάδας και εν μέσω εκλείψεων, ο επίλογος είναι γλυκός, τόσο όσο για να αφήσει μία ωραία επίγευση. Είναι αλήθεια ότι η βοηθητική δράση των εξαγώνων, αν και ήπια, αφήνει πάντα μια τέτοια αίσθηση. Ειδικά αν μιλάμε για τους δύο αρσενικούς δείκτες ενός ωροσκοπίου, τον Ήλιο και τον Άρη σε μία τέτοια συνάντηση, που έχει πάντα φόρα, δύναμη και φέρνει ενάρξεις, επαγγελματικές κι όχι μόνο.

Οπότε μετά το Ουράνιο ξεκαθάρισμα των προηγούμενων ημερών, μήπως είναι ώρα για μία επαναστόχευση; Να βάλεις κάτω τα δεδομένα και να δεις με ζέση και ενθουσιασμό τι καινούριο μπορείς να ξεκινήσεις; Τι ακριβώς είναι αυτό, θα το πει ασφαλώς ο δικός σου, προσωπικός χάρτης, αλλά το πλαίσιο είναι σε γενικές γραμμές το ίδιο για όλους: σχεδιάζεις το νέο στόχο, προσηλώνεσαι και το σύμπαν δίνει την προωθητική ενέργεια να φτάσει ο στόχος στον προορισμό του. Καλό ε;

+ Αχ αυτή η ορμή της νέας σπίθας όταν ξεπετάγεται μέσα από το ξύλο. Και τι δεν μπορεί να “ζεστάνει” και τι δεν μπορεί να “κάψει”!
– Η μόνη προσοχή που θα εφιστούσα είναι στο τουπέ. Καλή η αυτοπεποίθηση, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τα πάντα μόνος σου. Μην το ξεχνάς αυτό.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα