Όψεις Εβδομάδας: 25 Απριλίου – 1 Μαΐου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
22/04/2022

Τετάρτη, 27 Απριλίου

Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνας
Ερμής εξάγωνο Δίας

To τέλος του Απρίλη φαίνεται πως κρατά όλες τις ευχάριστες εκπλήξεις μαζεμένες, αν εξαιρέσουμε φυσικά την έκλειψη που πραγματοποιείται το Σάββατο, 30 του μήνα, και “χτυπά” άμεσα τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λιοντάρια, Υδροχόους). Βέβαια ο φάκελος “εκλείψεις” και η παραφιλολογία γύρω από τις “κακές” συνέπειές τους σηκώνει πολλή συζήτηση που δεν είναι της παρούσης.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ υπάρχει ισχυρό “αντίβαρο”, φτιαγμένο από Δία και Ποσειδώνα! Πράγμα που σημαίνει ότι οι εξελίξεις που δρομολογούνται από την έκλειψη έχουν περιθώριο να παρέχουν “δίχτυ ασφαλείας”. Όχι ότι τα γεγονότα δεν θα χουν οριστικό πρόσημο -όπως γίνεται πάντα άλλωστε στην περίοδο των Εκλείψεων- αλλά τουλάχιστον θα είναι πιο εύκολο ν’ αναγνωρίσεις το θετικό των αλλαγών και να μείνεις σε αυτό! Η ονειρική συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και το βοηθητικό εξάγωνο Ερμή-Δία θα λειάνει γωνίες, θα βγάλει γλύκα, θα εξομαλύνει τη δύσκολη επικοινωνία με το περιβάλλον.

+ Ό,τι κι αν μπαίνει στο χρονοντούλαπο της προσωπικής σου ιστορίας, με πόνο η αλήθεια είναι, θυμήσου: Κανείς δε μπορεί να σού πάρει αυτό που νιώθεις κι αυτό που ονειρεύεσαι!
– Λίγο προσοχή με τη διαρροή την οικονομική, αδειάζει το πορτοφόλι εν ριπή οφθαλμού. Επίσης μικρό καλάθι σε επίδοξα φλερτ αμφιβόλου προέλευσης! 

Πέμπτη, 28 Απριλίου

Ερμής τρίγωνο Πλούτωνας

Και τι δε μπορεί να χτίσει κανείς με τη δύναμη της σκέψης του ε; Αυτή τη σπουδαία αλήθεια υπενθυμίζει σήμερα το ωραίο τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μία όψη φοβερά προωθητική επίσης, αν θέλεις να εμβαθύνεις λίγο παραπάνω σε θέματα που σε απασχολούν και να βγάλεις “ζουμί”! Πόσο ανακουφιστικό να νοηματοδοτείς κάθε νέα δοκιμασία, κάθε εμπόδιο, κάθε νέα φάση στη ζωή σου! Οι αστρολόγοι αποκαλούν τον συγκεκριμένο Ερμή στα γενέθλια ωροσκόπια “Ερμή του ψυχαναλυτή” και εδώ που τα λέμε, όχι άδικα. Αυτές τις μέρες γίνεσαι λοιπόν κι εσύ ένας τέτοιος, ένας μικρός “Ιντιάνα Τζόουνς”, έτοιμος ν’ ανακαλύψεις τις διαδρομές του μυαλού σου, έτοιμος επίσης ν’ ανακαλύψεις και να εξηγήσεις και τον τρόπο σκέψης των άλλων.

+ Η βαθιά σκέψη είναι το ένα θετικό. Το άλλο έχει να κάνει με την επικοινωνία! Πόσο αποκαλυπτική μπορεί να είναι μια “ανοιχτή” κουβέντα, από ψυχής ε;
– Το εκτόπισμα του Πλούτωνα είναι τόσο βαρύ που πολλές φορές σκοτεινιάζει και στις θετικές όψεις, όπως τα τρίγωνα. Ανάλυσε αλλά μην “πέσεις”, ενδοσκόπησε αλλά μην “μαυρίσεις”.

Σαβ/κύριακο 30 Απριλίου – 1 Μαϊου

Αφροδίτη σύνοδος Δίας
Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας

Στο peak της έκλειψης, η Αφροδίτη λειτουργεί σαν τη σωστική λέμβο στο καράβι που βυθίζεται. Πρώτον και κυριότερο, γιατί η συνάντησή της με τον Δία φέρνει πάντα οικονομική ενίσχυση και μάλιστα γερή! Δεύτερον αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, γιατί ζεσταίνει καρδιές και ως εκ τούτου ελκύει και άλλες ζεστές καρδιές, ευγενικές και γενναιόδωρες που θέλουν να δώσουν χαρά και συναίσθημα και τρυφερότητα και όμορφες στιγμές. Συν ότι το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα πετάει και το… υπονοούμενο και για κάποιες επαφές πιο “στενού τύπου” ας πούμε, μιας και μιλάμε για αυξημένη λίμπιντο!

Μικροί θεοί ή μικροί βασιλιάδες για 2, 3 μέρες; Ναι, θα μπορούσες να το πεις κι έτσι! Γι΄αυτό χαλάρωσε και απόλαυσέ το, ό,τι κι αν γίνεται στο υπόλοιπο ωροσκόπιό σου, που σίγουρα γίνονται πολλά και ζόρικα. Το σύμπαν απλά ζητά να παραλάβεις το “δώρο” σου και να ευχαριστήσεις γι’ αυτό. Simple as that!

+ Ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς λίγο παραπάνω, να κυκλοφορήσεις, να χαριεντιστείς. Και θα δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες και θα περάσεις καλά!
– Όχι επειδή ζεστάθηκε λίγο η τσέπη σου και πήρες τα πάνω σου ν’ αρχίσεις κατευθείαν τις σπατάλες και την καλοπέραση. Φχαριστήσου, αλλά χωρίς υπερβολές.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα