Όψεις Εβδομάδας: 11 – 17 Απριλίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
08/04/2022

Τρίτη, 12 Απριλίου

Δίας σύνοδος Ποσειδώνας

…Και ήρθε η ώρα να ζήσουμε την πιο σημαντική πλανητική όψη του 2022 που κορυφώνεται σήμερα και ενώνει τον Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ζώδιο το οποίο κυβερνούν και οι δυο (πρόκειται για μία συνάντηση που συμβαίνει κάθε 13-14 χρόνια).

Μέσα στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, ο Μέγας Ενορχηστρωτής του Σύμπαντος (Θεός, Κοσμική Διάνοια ή όπως το ονομάζει τέλος πάντων καθένας) φανερώνει το Έλεός του και μάς φέρνει σε επαφή με αρετές που χρόνια τώρα η ανθρωπότητα πετάει στα υπόγεια της Ιστορίας: Στοργή, αγάπη, φιλευσπλαχνία, ανθρωπιά, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη, συμπόνοια, πνευματικά ιδανικά, προσευχή, εκλεπτυσμένη Τέχνη και επαφή με το όνειρο. ΤΙ λύτρωση ε;

Είμαστε και πάλι μπροστά σε ένα U-turn στην πορεία αυτού του σκληρού κραδασμικά πλανήτη. Και για μία ακόμη φορά γίνεται επιτακτική η ανάγκη να πιστέψουμε σε κάτι: Άνθρωπο, Σκοπό, Ιδέα!

Προσοχή όμως! Γιατί ο Δίας διογκώνει την ανάγκη για το Θαύμα και τους παντός είδους Θαυματοποιούς και θα πιστέψει αφελώς σε κάθε Σωτήρα, αρκεί να τού υποσχεθεί επιστροφή στην Εδέμ. Πράγμα που σημαίνει: πλέξε τα δάχτυλα σου και Ευχήσου ό,τι επιθυμεί περισσότερο η ψυχούλα σου (βοηθά αν γνωρίζεις σε ποιον οίκο, επομένως και τομέα της ζωής σου θα λάβει χώρα η σύνοδος). ΑΛΛΑ έχε κατά νου τούτο: Πριν ζητήσεις, τσέκαρε ότι είσαι 100% σίγουρος γι΄αυτό που θα ζητήσεις. Μακροπρόθεσμα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετανιώσεις για τα “ψιλά γράμματα” που δεν πρόσεξες όταν υπέγραφες το “συμβόλαιο”. Υπάρχει μία σοφία στην προτροπή “Πρόσεχε τι εύχεσαι”! Ειδικά όταν οι ουρανοί, όπως τώρα, είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ.

+ Υπέροχο πράγμα, έστω και σπάνια, να έρχονται τα πράγματα σε σένα, αντί να τα κυνηγάς με κόπο και μόχθο ε; Enjoy!
– Μείνε έξω από θεωρίες συνομωσίας, φανατισμούς, ανθρώπους που προσφέρουν “μοναδικές ευκαιρίες” και τάζουν λαγούς με πετραχείλια. Στα “SOS”: παραπλάνηση, κερδοσκοπία, υποκρισία.

Τρίτη, 13 Απριλίου

Ήλιος εξάγωνο Κρόνος

Πόσο σοφό είναι το σύμπαν τελικά! Μετά τη συνάντηση των δύο υπεργιγάντων που εκτόξευσε ενέργειες πνευματικές, οραματικές, ανθρωπιστικές με μπόλικο ιδεαλισμό αλλά και χάος, ακολουθεί η γείωση. Φυσικά, όταν αναφερόμαστε στη γείωση, μιλάμε πάντα για τον Κρόνο, πατέρα της Ύλης και μέγα “χορηγό” της. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς σήμερα/ αύριο, να σηκώσεις μανίκια, να αρπάξεις μολύβι και χαρτί και να σχεδιάσεις με ποιο τρόπο και απολύτως πρακτικά θα εφαρμόσεις όσα σκέφτηκες και όσα ζήτησες από το Σύμπαν τις προηγούμενες μέρες. Αν θες να πάρεις συμβουλή ή βοήθεια από κάποιον μεγαλύτερο ή πιο έμπειρο, ευπρόσδεκτο. Σε κάθε περίπτωση, αφοσιώσου με συγκέντρωση, σοβαρότητα και επιμονή και το αποτέλεσμα -πίστεψέ με – θα σε ανταμείψει.

+ Κάνεις την εικόνα στο μυαλό σου, τη “ζεις” σα να υπάρχει ήδη, μετά παίρνει σάρκα και οστά. Έτσι γίνεται πάντα, μην εκπλήσσεσαι!
– Και αμφιβολίες μπορεί να σού βγουν και αναστολές και το “αγκάθι” μέσα σου που υπαγορεύει ότι “δεν θα τα καταφέρεις” γδέρνει. Όλα φυσιολογικά, άκου τα, αλλά μην τα πιστέψεις!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα