Όψεις Εβδομάδας: 10 – 16 Ιανουαρίου 2022

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
07/01/2022

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου

Τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα
Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα 

Είναι από τις ημέρες που θέλεις να τα παρατήσεις όλα, να μην ασχοληθείς με τίποτα, να μην το κουνήσεις από το κρεβάτι. Νιώθεις μία περίεργη εξάντληση, μία αστάθεια, μία αδυναμία, σα να είσαι άρρωστος, χωρίς να είσαι. Ενώ περιμένουν ένα σωρό εκκρεμότητες, δε θέλεις να κάνεις τίποτα, κι αυτό σού προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο άγχος. Ξαφνικά, πράγματα που διεκπεραίωνες άμεσα σού φαίνονται “βουνό”, και πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, νιώθοντας σαν το χάμστερ μέσα στο γρανάζι που τρέχει, τρέχει αλλά δε φτάνει πουθενά! Κάτι ξεχνάς, κάτι χάνεις, κάτι σού αρπάζουν, κάπου έχεις μπερδευτεί, για κάπου θέλεις να “ταξιδέψεις”. Αρκεί να ναι μακριά από την πραγματικότητα…

Η συγκεκριμένη όψη ερεθίζει τις εκλείψεις όλου του 2021, οπότε Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες των αρχών του τρίτου δεκαημέρου “SOS”.
+ Μια βόλτα στη θάλασσα, ένα ποτήρι κρασί, λίγος ύπνος παραπάνω, ένας στοχασμός σε αυτά που θέλει πραγματικά η ψυχή σου και θα περάσει κι αυτό.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου

Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού 

Μολονότι η όψη δεν “κλείνει” με ακρίβεια, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, η επιρροή, κυρίως σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, τα μέσα μεταφοράς, τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό, τα social media, συμφωνίες, συμβόλαια, γραφειοκρατικές υποχρεώσεις, επαφές με συγγενείς, αδέλφια, γείτονες, θα είναι αισθητή και μάλιστα με τρόπο ανατρεπτικό. Ξαφνικά νέα που ίσως σε σοκάρουν, αναποδιές στο καθημερινό πρόγραμμα, κινητά και υπολογιστές που κάνουν τα δικά τους, το αυτοκίνητο βγάζει ζημιές, όλοι παίζουν μαζί σου το “σπασμένο τηλέφωνο” όπου η τελευταία λέξη είναι “ασυνεννοησία”.

+ Ευκαιρία να πάρεις λίγο τις αποστάσεις σου, να δεις τα πράγματα λίγο πιο ψυχρά και αντικειμενικά.
Επειδή είναι μια όψη καθαρά ατυχηματική αυτή, λίγη προσοχή παραπάνω στο δρόμο, στο τιμόνι, στα νεύρα γενικά.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου

Σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα

Τι συμβαίνει όταν ο Άρχοντας του Κάτω Κόσμου ανεβαίνει για λίγο στο Φως της Ημέρας ή όταν ο Ζωοδότης Ήλιος κατεβαίνει στα έγκατα της γης, όπου βασιλεύει το απόλυτο σκοτάδι; Η ανταλλαγή ενέργειας αναπόφευκτη, όπως άλλωστε σε οποιαδήποτε πλανητική επαφή. Ένα μίγμα από εμμονές, φανατισμό, φοβίες, ανασφάλειες και ενοχές, χειρισμούς, πικρίες, μυστικά, που πίστευες ότι είχες κρύψει καλά πίσω από την κουρτίνα, επιστρέφει και ζητά αντιμετώπιση. Μία δύσκολη και βαριά ενεργειακά και ψυχολογικά ημέρα, όπου τα πάντα φαντάζουν -αλλά δεν είναι τελικά- ζήτημα ζωής και θανάτου.

+Ευκαιρία για μια βουτιά στα βαθιά. Κανείς δε τη θέλει, αλλά στο βυθό κρύβονται τα “μαργαριτάρια”.
Κόμπλεξ, πάθη, μίση, αυτοκαταστροφικές τάσεις, όλοι έχουμε έναν βρώμικο εαυτό που ζητάει φροντίδα και αποδοχή. Δεν είναι όμως ούτε δίκαιο ούτε ωφέλιμο να “πετάμε” όλη τη μαυρίλα γύρω μας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα