Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Σεπτέμβριος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
01/09/2023

«Τις μέρες τις γλυκιές του Σεπτεμβρίου, όταν δεν έχει ακόμη

βρέξει και είναι το άκουσμα των ήχων πιο αραιό…»

Ανδρέας Εμπειρίκος

4 Σεπτεμβρίου 2023

+ Ανάδρομος Ερμής 15° Παρθένου τρίγωνο με Δία 15° Ταύρου
Ημέρα αναδρομικής… επικοινωνίας. Τυχερές συναντήσεις και ευχάριστα νέα. Άνεση στη συναισθηματική έκφραση και θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα. Ιδέες του παρελθόντος επανέρχονται και αναψηλαφίζονται με επιτυχία.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του δεύτερου δεκαημέρου.

6 Σεπτεμβρίου 2023

+ Σύνοδος Ήλιου με Ερμή ανάδρομο 13° Παρθένου
Εξαιρετική όψη Καζίμι μα τον δυνατό Ερμή της Παρθένου να συναντά τον Ήλιο και να δέχεται την ευεργετική επιρροή του .Οι συζητήσεις και οι κινήσεις αυξάνουν, τα γραφειοκρατικά και επαγγελματικά θέματα προωθούνται και τα νέα που αφορούν σε παιδιά και ζώα είναι ευχάριστα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του δεύτερου δεκαημέρου.

8 Σεπτεμβρίου 2023

+ Ήλιος 15° Παρθένου τρίγωνο με Δία 15° Ταύρου
Υπέροχη ημέρα τύχης και ευκαιριών. Προοπτικές ανοίγονται και οι επιτυχίες κερδίζονται ανεμπόδιστα. Σημαντική βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα και σοβαρές υποσχέσεις για το μέλλον. Ευκαιριακά κέρδη και εύκολες λύσεις σε παρελθοντικά προβλήματα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του δεύτερου δεκαημέρου.

15 Σεπτεμβρίου 2023

+ Νέα Σελήνη 23° Παρθένου
Νέα ξεκινήματα σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο για τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

+ Ήλιος 23° Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 23° Ταύρου
Εξαιρετικά ευνοϊκή όψη με θετικά αναπάντεχα γεγονότα. Ξαφνικές διευκολύνσεις και ξαφνικές εκπλήξεις αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και φέρνουν αναπάντεχες λύσεις. Παρέμβαση του «από μηχανής θεού» με πρωτότυπες ανατροπές και πρωτότυπες επιλογές. Συναναστροφή με εκκεντρικούς ανθρώπους.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου.

17 Σεπτεμβρίου 2023

-Αφροδίτη 15° Λέοντα τετράγωνο με Δία 15° Ταύρου
Ημέρα υπερβολής και ανευθυνότητας. Αποφυγή σε οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες. Αρνητική φήμη, ερωτικά σκάνδαλα, απομακρύνσεις και σπάσιμο σχέσεων. Μεγάλες προσδοκίες και μεγάλες απογοητεύσεις. Απαραίτητη η διάκριση και η αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

19 Σεπτεμβρίου 2023

– Ήλιος 26° Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 26° Ιχθύων
Ημέρα διάψευσης προσδοκιών και εξαπατήσεων. Λανθασμένες εκτιμήσεις, παρασκηνιακές ενέργειες και απογοητευτικές καταστάσεις. Πεσμένα επίπεδα ενέργειας, σωματική κόπωση τάση για ιώσεις και λοιμώξεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

21 Σεπτεμβρίου 2023

+ Ήλιος 28° Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Ημέρα ενδυνάμωσης και απόκτησης πλούτου! Έρευνα σε βάθος και αποκάλυψη ευνοϊκών μυστικών. Αναγέννηση πνεύματος και σώματος, βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα και οφέλη από ενδεχόμενες απώλειες τρίτων. Τέλη αδιέξοδων καταστάσεων και έναρξη σημαντικών και προσοδοφόρων σχέσεων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς τέλους τρίτου δεκαημέρου.

25 Σεπτεμβρίου 2023

+ Ερμής 15° Παρθένου τρίγωνο με Δία 15° Ταύρου
Ημέρα επικοινωνιακής άνεσης και τυχερών συναντήσεων. Θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά και οικονομικά θέματα, απόκτηση τεχνολογικού εξοπλισμού και μέσου μεταφοράς. Ευχάριστες ιδέες και ευχάριστα νέα που αφορούν σε παιδιά και μικρά ζώα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου.

29 Σεπτεμβρίου 2023

– Πανσέληνος στον άξονα Κριού/ Ζυγού 06°
Εντάσεις, διενέξεις, απομακρύνσεις και ξαφνικά προκλητικά γεγονότα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

– Αφροδίτη 22° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 22° Ταύρου
Ημέρα υπερέντασης και άσκεφτων αποφάσεων. Απρόσμενες εντάσεις που ενδέχεται να φέρουν και χωρισμούς. Απρόβλεπτες γνωριμίες με εκκεντρικά πρόσωπα. Χρηματικές και οικονομικές απώλειες. Ερωτικοί πειραματισμοί, ανεξαρτησία, αντιφατική συμπεριφορά και τάση ανεξαρτησίας.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί αρχή τρίτου δεκαημέρου.

30 Σεπτεμβρίου 2023

+ Ερμής 22° Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 22° Ταύρου
Ημέρα ευκαιριών και θετικών εκπλήξεων. Εφευρετικότητα, τύχη και απρόσμενες συναντήσεις. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, επικερδείς συζητήσεις, ευφυείς διανοητικές συλλήψεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς αρχής τρίτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα