Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Νοέμβριος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
27/10/2021

”Ο ίδιος αδιατάρακτος Νοέμβρης
με σημαίες παντού χθεσινής βροχής
παραδομένα στη γύμνια τα δέντρα –”

Κική Δημουλά

1 Νοεμβρίου 2021

+ Ερμής 22° Ζυγού τρίγωνο με Δία 22° Υδροχόου
Εξαιρετικά τυχερή ημέρα! Επικοινωνιακή άνεση, ευχάριστες ειδήσεις αλλά και τυχερές συναντήσεις. Ιδανική ημέρα για διεκπεραίωση σημαντικών ραντεβού. Ημέρα χαράς, άνεσης, με θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα. Σκέψεις για απόκτηση μεταφορικού μέσου και τεχνολογικού εξοπλισμού.
Αφορά στα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

2 Νοεμβρίου 2021

-Ερμής 24° Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα Αιγόκερω
Σκοτεινή ημέρα εκδικητικότητας και καχυποψίας. Υπονόμευση, συκοφαντίες, ένταση και αρνητικά συναισθήματα. Δυσάρεστες ειδήσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν σε παιδιά και σε ζώα. Δυσκολία στις σχέσεις μεταξύ συγγενών και κυρίως αδερφών.
Αφορά στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

4 Νοεμβρίου 2021

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2021

+ Ήλιος σε σύνοδο με Σελήνη 12° Σκορπιού
Νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για τα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες αρχής δεύτερου δεκαημέρου.
Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.

– Ήλιος 12° Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 12° Ταύρου
Απρόοπτα γεγονότα και απρόσμενες εξελίξεις. Ανατροπή δεδομένων και δυσάρεστες εκπλήξεις σε σχέση με καταστάσεις που είχαν ‘’δρομολογηθεί’’ το προηγούμενο διάστημα. Ξαφνικά θέματα υγείας και πιθανή πρόκληση ατυχημάτων.
Αφορά στο σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου.

6 Νοεμβρίου 2021

+Ερμής 01° Σκορπιού εξάγωνο με Αφροδίτη 01° Αιγόκερω
Χαριτωμένη ημέρα με άνεση στην επικοινωνία. Νέες ερωτικές γνωριμίες και πηγαία έκφραση συναισθημάτων. Σημαντικές συζητήσεις και σημαντικά ραντεβού.
Αφορά κυρίως σε ζώδια του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες και τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

10 Νοεμβρίου 2021

+Ερμής σύνοδο με Άρη 07° Σκορπιού

Ενεργοποίηση, ζωντάνια, δράση και δυναμισμός. Γρήγορη διεκπεραίωση υποθέσεων, αλλά και εκκινήσεις τεχνικών εργασιών και μαστορεμάτων. Δυνατός αιχμηρός λόγος και χρήση σωστών επιχειρημάτων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

-Ερμής 07° Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 07° Υδροχόου
Λήψη σκληρών αποφάσεων, δυσκολίες στην επικοινωνία και καθυστερήσεις τρεχόντων θεμάτων. Έλλειψη κατανόησης, ζημιές τεχνικού εξοπλισμού, μελαγχολική διάθεση και αυστηρότητα.
Αφορά στα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

-Άρης 07° 40’ Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνου 07° 40’ Υδροχόου
Απόγνωση και αδιέξοδο. Σύγκρουση συμφερόντων, σκληρότητα. Απώλεια φυσικών δυνάμεων, ροπή σε ατυχήματα και σπασίματα. Έλλειψη χαράς και τάσεις κατάθλιψης.
Αφορά στα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

12 Νοεμβρίου 2021

+ Ήλιος 20° Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 20° Ιχθύων
Ρομαντισμός και καλλιτεχνική διάθεση. Ανάγκη για χαλάρωση, ύπνο, ξεκούραση. Ονειροπόληση και φιλανθρωπία. Αυξημένη διαίσθηση και ανάγκη για βοήθεια και προσφορά. Έρωτες και συναισθηματικές εκδηλώσεις.
Αφορά στα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

13 Νοεμβρίου 2021

-Ερμής 12° Σκορπιό αντίθεση με Ουρανό 12° Ταύρου
Παθιασμένες και σε ορισμένες περιπτώσεις, εκδικητικές σκέψεις. Απρόσμενες συναντήσεις, δυσάρεστα νέα σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο. Αναίτια, επιθετική συμπεριφορά, εκρήξεις νεύρων, τάσεις βίας, εντάσεις και ατυχήματα. Ενδέχεται να υπάρξουν ζημιές σε μεταφορικά μέσα και τεχνολογικό εξοπλισμό.
Αφορά στα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου.

15 Νοεμβρίου 2021

– Ήλιος 23° Σκορπιού τετράγωνο με Δία 23° Υδροχόου
Υπερβολές και εύκολες λύσεις. Επεκτατικό πνεύμα, με έλλειψη ενδοιασμού. Ευκαιριακές κινήσεις, επιπολαιότητα, υπερβολές, σπατάλες και ανευθυνότητα. Καλύτερα οι αποφάσεις για το σταθερό σταυρό του τρίτου δεκαημέρου, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, να παρθούν στο τέλος του μήνα.

16 Νοεμβρίου 2021

+ Ήλιος 24° Σκορπιού εξάγωνο Πλούτωνα 24° Αιγόκερω
Δυναμική μέρα, με αποτελεσματικότητα στη λήψη σοβαρών υποθέσεων. Αυτοέλεγχος, επιμονή, υπερπήδηση εμποδίων και σημαντικές αποκαλύψεις. Οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.
Αφορά στα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες και στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

17 Νοεμβρίου 2021

-Άρης 12° Σκορπιού αντίθεση Ουρανό 12° Ταύρου
Αιφνιδιαστικές και αναίτιες επιθέσεις. Ακαριαία χτύπημα σε συναισθηματικό, ψυχολογικό αλλά και πολιτικό επίπεδο. Ακραίες συμπεριφορές, «τρομοκρατικές» ενέργειες, προκλητικότητα, ατυχήματα.
Αφορά στα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

18 Νοεμβρίου 2021

+Ερμής 20° Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 20° Ιχθύων

Αισιοδοξία, εμψύχωση αλλά και αυξημένη διαίσθηση. Επιδίωξη υψηλών ιδανικών, ρομαντισμός, φαντασιώσεις, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Διάθεση αναβολής προγράμματος και ανάγκη για χαλάρωση και ονειροπόληση. Οικονομικές και ερωτικές ευκαιρίες.
Αφορά στα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

19 Νοεμβρίου 2021

Πανσέληνος Σεληνιακή Έκλειψη

27 μοίρες Ταύρου/Σκορπιού
Εντάσεις, προκλητικότητα, θέματα σχέσεων, επαγγελματικά και υγείας για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

+Αφροδίτη 12° Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 12° Ταύρου
Κεραυνοβόλοι έρωτες! Ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές, καινούργιες, ευχάριστες γνωριμίες. Ανάγκη για αλλαγές προσωπικές, σε εμφάνιση και στυλ. Συναρπαστικές, ερωτικές εμπειρίες και ερωτικοί με πρόσωπα διαφορετικά και πρωτότυπα. Ξαφνικές ευκαιρίες πλουτισμού.
Αφορά στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

20 Νοεμβρίου 2021

-Ερμής 24° Σκορπιού τετράγωνο με Δία 24° Υδροχόου
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Ταξίματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Επιπολαιότητα, πρόκληση εντυπώσεων χωρίς περιεχόμενο. Εξάπλωση φημών με σκοπό το επικοινωνιακό παιχνίδι των εντυπώσεων. Βερμπαλισμός και προσπάθεια σπίλωσης αξιοπρεπειών.
Αφορά στα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

21 Νοεμβρίου 202

+Ερμής 24° Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα 24° Αιγόκερω
Ημέρα με βάθος σκέψης, με συγκέντρωση και παρατηρητικότητα. Επίλυση «μυστηρίων», μέσω της διερευνητικής οδού. Αποκάλυψη μυστικών και ντοκουμέντων, παρακολούθηση και καταγραφή. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σε παιδιά και σε ζώα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες και στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

26 Νοεμβρίου 2021

+Αφροδίτη 18° Αιγόκερω εξάγωνο με Άρη 18° Σκορπιού
Ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες. Διεκδίκηση, σεξ, πάθος, αλλά και συναρπαστικές γνωριμίες, που μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής. Ημέρα εξαιρετικής διασκεδαστική και τυχερή!
Αφορά κυρίως στα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες και στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

28 Νοεμβρίου 2021

+Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 07° Τοξότη
Διάθεση για μετακινήσεις και ατέλειωτες συζητήσεις. Σημαντικές συναντήσεις με σκοπό την προώθηση σοβαρών προτάσεων. Αυξημένος εγωισμός και τάση στην απόδειξη του προσωπικού αλάνθαστου. Αυτοπροβολή και επαφή με σημαντικά άτομα του άμεσου επαγγελματικού σας χώρου.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

29 Νοεμβρίου 2021

+Άρης 20° Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 20° Ιχθύων
Η τάση της ημέρας είναι ρομαντικά… δυναμική! Ενδέχεται αποκάλυψη παρασκηνιακών και παράνομων πράξεων. Καλλιτεχνική διάθεση και εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων. Ανάγκη ενασχόλησης με θέματα υγείας και διατροφής. Ατυχήματα σε υδάτινο περιβάλλον, ζημιές σε υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

30 Νοεμβρίου 2021

+Ερμής 08° Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 08° Υδροχόου
Σοβαρότητα και αντικειμενικότητα. Οργάνωση γραφειοκρατικών υποθέσεων και ενασχόληση με πρακτικά κυρίως θέματα. Σημαντικά ραντεβού με άτομα κύρους. Λήψη αποφάσεων σε κρατικό, πολιτικό επίπεδο.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους τέλους πρώτου δεκαημέρου.

+Αφροδίτη 20° Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° Ιχθύων
Η ευτυχία και ο ρομαντισμός χτυπούν την πόρτα! καλλιτεχνικές ανησυχίες, οικονομικές ευκολίες και μεγάλες προσδοκίες. Ανάγκη για προσφορά, καλή προαίρεση, φιλανθρωπική τάση.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους και στα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

+Ήλιος 08° Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 08° Υδροχόου
Ρεαλισμός και υπευθυνότητα. Ωριμότητα, , αξιοπιστία και ρεαλιστική αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν. Τήρηση των μέτρων και της ιεραρχίας.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, τέλους πρώτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα