Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Μάιος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
01/05/2022

“Ήτανε πρώτη του Μαγιού, φως όλα μέσα κι έξω

έξω τα χρυσολούλουδα και μέσα η καλοσύνη…”

 Κώστας Βάρναλης

1 Μαΐου 2022

+ Αφροδίτη 28° Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα αυτή την ημέρα. Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει, μια καθοριστική γνωριμία, ή και μια ερωτική εξομολόγηση από εκεί που δεν περιμένετε. Επικερδείς οικονομικές συμφωνίας και οικονομικές διευκολύνσεις.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

3 Μαΐου 2022

+ Δίας 28° Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Οικονομικά και επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται! Επενδύσεις, αλλά και δανειοδότηση με ευνοϊκούς όρους, ρυθμίσεις οφειλών σε εφορεία και κρατικά ταμεία. Ισχυροποίηση και εξασφάλιση κοινωνικών και επιχειρηματικών πλάνων.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

4 Μαΐου 2022

+Άρης 14° Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 14° Ταύρου
Δυναμικότητα και ξαφνικές εκπλήξεις! Ιδέες για στενευμένη δράση, απρόσμενες προτάσεις για επαγγελματικούς και οικονομικούς συνεταιρισμούς. Αιφνιδιασμός, ανατροπή δεδομένων, αλλά και επαναστατική διάθεση και τάσεις απελευθέρωσης από σχέσεις που έχουν κουράσει.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες δεύτερου δεκαημέρου.

5 Μαΐου 2022

– Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 14° Ταύρου
Εκρηκτική ημέρα με προσωπικές ρήξεις και ανατροπές. Επαναστατικότητα, αναθεώρηση, αλλά και αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις και προκλητικές συμπεριφορές που μπορεί να σας “βγάλουν” εκτός εαυτού. Προσοχή σε θέματα υγείας με ξαφνικό χαρακτήρα, αλλά και σε ατυχήματα.
Αφορά στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου.

6 Μαΐου 2022

+ Ερμής 4° Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 4° Κριού
Μια χαριτωμένη, γλυκιά και επικοινωνιακή μέρα, ιδανική για συναντήσεις και ραντεβού. Ενδέχεται να υπάρξει επαφή με άτομο από το παρελθόν σας. Η έκφραση των συναισθημάτων θα είναι αυθόρμητη και η διάθεση αισιόδοξη.
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

7 Μαΐου 2022

+ Ήλιος 16° Ταύρου εξάγωνο με Άρη 16° Ιχθύων
Ενεργητικότητα, δυναμικότητα και ανάληψη πρωτοβουλιών. Μια ημέρα με έντονη παρόρμηση, αλλά και έντονη σωματική άσκηση. Αντοχή σε ψυχικό, πνευματικό και οικονομικό επίπεδο.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

11 Μαΐου 2022

Δίας 00 μοίρες Κριού.
Το πέρασμα του Δία στον Κριό θα φέρει τύχη και ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες των πρώτων ημερών!

15 Μαΐου 2022

– Ήλιος 24° Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 24° Υδροχόου
Σκληρή και περιοριστική ημέρα. Τα πρέπει πάνω από τα θέλω, μειώνουν τη χαρά και τον αυθορμητισμό. Όρια , περιορισμός με χρονική διάρκεια, αλλά και αναγκαστικός συμβιβασμός σε καταστάσεις δύσκολες. Πληρωμή οφειλών οικονομικών και συναισθηματικών. Θέματα υγείας σε ανδρικά πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας μέσα στην οικογένεια.
Αφορά στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

+Ήλιος 24° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 24° Ιχθύων
Ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Ρομαντική διάθεση, δημιουργικότητα, καλλιτεχνικές ανησυχίες, διάθεση για προσφορά. Έντονη διαίσθηση, ονειροπόληση, αλλά και λανθασμένη κρίση σε ορισμένες περιπτώσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

16 Μαΐου 2022

-Ήλιος αντίθεση Σελήνης 25 μοίρες Ταύρου/Σκορπιού
Σεληνιακή Έκλειψη
Εντάσεις, αποχωρισμοί και νευρικότητα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

18 Μαΐου 2022

– Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα 25° Ιχθύων
Ημέρα εξαπάτησης και αδυναμίας. Παρασκηνιακές σκέψεις και πράξεις, αλλά και ενδεχόμενη αποκάλυψη παρασκηνιακών και παράνομων πράξεων. Οικονομικά και ερωτικά ψέματα, κλοπές και παραπλανήσεις. Ασθενική τάση σε σωματικό επίπεδο και ανάγκη για ξεκούραση . Ζημιές σε υδραυλικές και αποχετευτικές εγκαταστάσεις.
Αφορά στα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

19 Μαΐου 2022

– Ήλιος 28° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Ημέρα πλούσια σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο! Συναντήσεις και γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα που κύρους που μπορεί να αναβαθμίζουν καριέρα και επαγγελματικά. Έρευνα σε βάθος, ψυχολογική αναγέννηση, δυνατοί έρωτες και πάθη. Ωφέλεια οικονομική μέσω τρίτων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

+Ερμής 1° Διδύμων εξάγωνο με Δία 1° Κριού
Ημέρα τύχης και επικοινωνίας. Τυχερές συναντήσεις, ευχάριστες ειδήσεις, σχεδιασμός όμορφων ταξιδιών. Το χιούμορ, η χαρά, η αισιοδοξία, αλλά και οι ευχάριστες εξελίξεις γραφειοκρατικών θεμάτων θα είναι οι τάσεις της ημέρας. Ευχάριστες ειδήσεις για παιδιά και νεαρόκοσμο.
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, αρχής πρώτου δεκαημέρου.

21 Μαΐου 2022

+ Σύνοδος Ήλιου και Ερμή 00° 43’ Διδύμων
Έξυπνες ιδέες και αυξημένες μετακινήσεις. Ημέρα συζητήσεων και συναντήσεων με θετική εξέλιξη. Επικοινωνιακή άνεση και κοινωνικότητα. Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην εκπαίδευση.
Αφορά στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, του πρώτου δεκαημέρου.

22 Μαΐου 2022

+ Άρης 28° Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Κινητικότητα, δραστηριότητα και επιχειρηματικές ενάρξεις. Ερωτική, κατακτητική διάθεση , αλλά και οικονομικές απολαβές. Έρευνα σε βάθος καταστάσεων και υποθέσεων με παρελθοντικό χαρακτήρα.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, τέλος τρίτου δεκαημέρου.

23 Μαΐου 2022

+ Ήλιος 02° Διδύμων εξάγωνο με Δία 02° Κριού
Εξαιρετικά τυχερή ημέρα με την εύνοια του Δία από τη νέα του θέση στον Κριό. Ευκαιρίες, κέρδη, αλλά και εύκολες λύσεις σε προβλήματα που μέχρι τώρα φαίνονταν άλυτα. Βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, άνοιγμα προοπτικών με δυνατότητα επιτυχίας. Ενάρξεις επαγγελματικές, οικονομικές και ερωτικές, υπόσχεση για μελλοντική ευτυχία .
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών.

+Ερμής 29° Ταύρου εξάγωνο με Άρη 29° Ιχθύων
Ημέρα ταχύτητας, ζωντάνιας και πνευματικής ευστροφίας. Έντονη δράση σωματικής και πνευματικής, αποφασιστικότητα και γρήγορη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, τέλους τρίτου δεκαημέρου.

24 Μαΐου 2022

+Αφροδίτη 25° Κριού εξάγωνο με Κρόνο 25° Υδροχόου
Λογική και ευαισθησία σε αγαστή συνεργασία. Περιορισμοί, όρια και συμβουλές από πρόσωπα κύρους. Εκπλήρωση υποχρεώσεων, λήψη σημαντικών αποφάσεων, λογική χρήση οικονομικών πόρων. Δημιουργία σχέσης με χρονική διάρκεια ή με διαφορά ηλικίας.
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, του τρίτου δεκαημέρου.

25 Μαΐου 2022

+ Ερμής 28° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
Στοχαστική ημέρα με βαθιά σκέψη και εξονυχιστική έρευνα. Διερεύνηση, αλλά και δημιουργία παρασκηνίου, εκμυστηρεύσεις , κρυφές πληροφορίες και εξομολογήσεις. Αυξημένη παρατηρητικότητα, ντετεκτιβίστικη διάθεση.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

27 Μαΐου 2022

– Αφροδίτη 28° Κριού τετράγωνο με Πλούτωνας 28° Αιγόκερω
Ημέρα κτητικότητας και ζήλιας. Έντονα πάθη, ξεκαθαρίσματα, μοιραίοι έρωτες και δύσκολοι χωρισμοί. Συναισθηματική ένταση, καταθλιπτική διάθεση, πένθιμες ειδήσεις. Αίσθηση απώλειας, στενοχώρια, θέματα υγείας ψυχολογικής και σωματικής.
Αφορά στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

29 Μαΐου 2022

+ Άρης σύνοδο με Δία 03° Κριού
Ημέρα δύναμης και αισιοδοξίας. Ανάληψη πρωτοβουλιών, γρήγορες και αποτελεσματικές αποφάσεις , αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες για επέκταση. Πλάνα εφαρμογής σχεδίων δράσης. Επιχειρηματικές ενάρξεις και επιτυχείς οικονομικές συμφωνίες.
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο

30 Μαΐου 2022

+Νέα Σελήνη 9 μοίρες Διδύμων.
Μια ευνοϊκή Νέα Σελήνη για επαγγελματικές και συναισθηματικές ενάρξεις.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους πρώτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα