Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Μάιος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
02/05/2023

Ήταν του Μάη το πρόσωπο
του φεγγαριού η ασπράδα
ένα περπάτημα ελαφρύ
σαν σκίρτημα του κάμπου.

Νικος Γκάτσος – Αμοργός

1 Μαΐου 2023

+ Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομου) 11° Ταύρου
Ο Ερμής της δεύτερης ευκαιρίας σε όψη Καζίμι με τον Ήλιο. Εξυπνάδα, μελετημένη σκέψη, υλιστική διάθεση. Αυξημένες μετακινήσεις, σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις. Κοινωνικές επαφές και άνεση στην επικοινωνία.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους της αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

4 Μαΐου 2023

–  Αφροδίτη 27° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° Ιχθύων
Παραπλανητικά ερωτικά και οικονομικά. Ημέρα αυξημένης προσοχής σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Τάση προς αφέλεια και απιστία, εξιδανίκευση. Πλατωνικοί και άκαρποι έρωτες.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες των τριών τελευταίων ημερών.

5 Μαΐου2023

– Πανσέληνος/Σεληνική Έκλειψη 15° Σκορπιού/ Ταύρου
Θα πραγματοποιηθεί στις 15 μοίρες του άξονα Σκορπιού/Ταύρου και θα έχει… οικονομικό χαρακτήρα. Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα προκαλέσει διάσπαση σε σχέσεις και συναισθήματα σε προσωπικό επίπεδο. Ενδεχόμενες πολιτικές εξελίξεις και αλλαγές καθώς η Έκλειψη επηρεάζει τον Ήλιος της Ελλάδας μας σε ταυ τετράγωνο, σχηματισμό μη παραγωγικό και αρκετά ‘’οργισμένο’’.
Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου.

+ Αφροδίτη 27° Διδύμων εξάγωνο με Δία 27° Κριού
Ημέρα τυχερών ερωτικών και καλών οικονομικών. Αυξημένη αυτοπεποίθηση ανάπτυξη, ροπή προς απολαύσεις και καλοπέραση. Εύνοια της τύχης, χαρά και αισιοδοξία. Πετυχημένες οικονομικές κινήσεις, αύξηση κεφαλαίου.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους*, Ζυγούς, Υδροχόους και τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες* των τελευταίων τριών ημερών.

9 Μαΐου 2023

(-,+) Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 19° Ταύρου
Ανάγκη για διαφορετικότητα και πρωτοτυπία. Επαναστατικότητα, τάσεις ανεξαρτησίας και ανανέωσης. Εκπλήξεις από ανδρικά πρόσωπα και πρόσωπα κύρους. Ανατροπές, ξαφνικές εντάσεις και προκλητικότητα σε συμπεριφορές. Ξαφνικοί μη αναμενόμενοι έρωτες.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους δεύτερου, αρχής τρίτου δεκαημέρου

12 Μαΐου 2023

+Ερμής (ανάδρομος) 06° Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 06° Ιχθύων
Ημέρα τάξης και συνέπειας . Οργανωτική προσπάθεια, διευθέτηση γραφειοκρατικών υποθέσεων και ενασχόληση με πρακτικά θέματα. Λύσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα του παρελθόντος.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

15 Μαΐου 2023

+ Άρης 27° Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° Ιχθύων
Ημέρα εξαιρετικών συναισθημάτων. Ελεγχόμενη δυναμικότητα, καλλιτεχνική διάθεση, πλατωνικός έρωτας. Αποκάλυψη παρασκηνιακών πράξεων, σωματική αδυναμία, ανάγκη για ξεκούραση. Ερωτικές φαντασιώσεις και εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλος τρίτου δεκαημέρου.

17 Μαΐου 2023

– Δίας 00° Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 00° Υδροχόου
Υπερβολές και σκάνδαλα. Η εικόνα σημαντικότερη της ουσίας. Κινήσεις εντυπωσιασμού και κερδοσκοπικές ενέργειες. Δυσφήμιση ατόμων κύρους, πολιτικών προσώπων και πολιτικών αρχηγών. Ενδεχόμενα ακραία φυσικά φαινόμενα. Πλουτισμός με αθέμιτα μέσα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των δύο πρώτων ημερών. Η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει περισσότερο σε κοσμικό και λιγότερο σε προσωπικό επίπεδο.

18 Μαΐου 2023

+ Ήλιος 27° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° Ιχθύων
Ημέρα ονειροπόλησης και καλλιτεχνικότητας. Αυξημένη ανάγκη για ύπνο και ξεκούραση. Ρομαντική διάθεση, ρομαντική διάθεση, έντονη φαντασία, διαισθητικές επιλογές. Ανάγκη να πιστέψουμε στο παραμύθι.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

19 Μαΐου 2023

Νέα Σελήνη 28° Ταύρου
Νέα ξεκινήματα σε προσωπικές, επαγγελματικές και οικονομικές σχέσεις για τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους των τελευταίων τριών ημερών.

+ Ερμής 6° Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 6° Ιχθύων
Τα καλά και σοβαρά νέα είναι στο δρόμο! Οργάνωση, τακτοποίηση, αλλά και διευθέτηση υποθέσεων του παρελθόντος. Σοβαρές προτάσεις και δεσμεύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

20 Μαΐου 2023

– Άρης 00° Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° Υδροχόου
Αντιπαλότητα, βίαιη και εκδικητική δράση. Κρυφές ενέργειες, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και οριστικά τέλη σε δύσκολες καταστάσεις. Δυσάρεστα γεγονότα έκτακτα περιστατικά, ατυχήματα και θέματα υγείας.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, σε Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των δύο πρώτων ημερών.

21 Μαΐου 2023

+ Ήλιος 00° Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 00° Υδροχόου
Δυναμικότητα και λάμψη. Λήψη σημαντικών αποφάσεων και ένταξη σε ομάδες κοινών προσδοκιών . Όφελος από οικονομικά και κοινωνικές επαφές τρίτων προσώπων. Ανάγκη ανακάλυψης και αποκάλυψης κρυμμένων μυστικών. Βοήθεια σημαντικών προσώπων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους των δύο πρώτων ημερών.

22 Μαΐου 2023

+ Ήλιος 01° Διδύμων εξάγωνο με Άρη 01° Λέοντα
Ημέρα δραστηριοποίησης και ενεργητικότητας. Εύνοια σε συζητήσεις και λήψεις σοβαρών αποφάσεων. Ανάληψη πρωτοβουλιών, έντονη σωματική άσκηση, αύξηση αυτοπεποίθησης, προσπάθεια κοψίματος βλαβερών συνηθειών.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.

23 Μαΐου 2023

– Άρης 01° Λέοντα τετράγωνο με Δία 01° Ταύρου
Υπερβολικές και αψυχολόγητες ενέργειες. Ανεξέλεγκτες και εκρηκτικές αποφάσεις που ενδέχεται να πυροδοτήσουν αναταραχές σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Ατυχήματα, πυρκαγιές, αεροπορικά, έκτακτα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

26 Μαΐου 2023

+ Αφροδίτη 20° Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 20° Ταύρου
Ερωτικές εκπλήξεις, κεραυνοβόλοι έρωτες, ευχάριστες εκπλήξεις. Ξαφνικά οικονομικά κέρδη, απρόσμενα δώρα και ανάγκη για πρωτοτυπία και διαφορετικότητα. Διαφορετικές επιλογές ερωτικών συντρόφων, αναζήτηση έντασης και πάθους.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

28 Μαΐου 2023

– Ήλιος 07° Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 07° Ιχθύων
Ημέρα ασφυκτικής πίεσης και περιορισμού με χρονική διάρκεια. Αναγκαστικοί συμβιβασμοί, αναγκαστικές δεσμεύσεις και εκπλήρωσης υποσχέσεων. Τα πρέπει μπαίνουν πάνω από τα θέλω και οι υποχρεώσεις πάνω από τις απολαύσεις της ζωής. Τοποθέτηση ηθικών και οικονομικών ορίων. Νομικές υποχρεώσεις και νομικές αποφάσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα