Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Ιούνιος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
30/05/2023

“Στεγνός επύρωνε κι αθέριστος Ιούνιος μήνας”

Τάκης Σινόπουλος

2 Ιουνίου 2023

+ Αφροδίτη 27° Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° Ιχθύων
Ημέρα απόλυτου έρωτα και ρομαντισμού. Ιδανικές προσδοκίες, όμορφα λόγια, όμορφα συναισθήματα. Καλλιτεχνική διάθεση και φιλεύσπλαχνη παρόρμηση. Οικονομικές ευκαιρίες με πλάνο πλουτισμού.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου

4 Ιουνίου 2023

– Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων/Τοξότη
Επηρεάζει “προκλητικά” το Μεταβλητό Σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου.

+Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 20° Ταύρου
Τα ξαφνιάσματα της ζωής! Απρόσμενες συναντήσεις με άτομα που είχατε πολύ καιρό να δείτε, ξαφνικές ειδήσεις από άτομα που είχατε… ξεχάσει! Ημέρα εφευρετικότητας και απρόσμενων, πρωτότυπων ιδεών. Έλλειψη υπομονής και αύξησης νεύρων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

5 Ιουνίου 2023

– Αφροδίτη 00° Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° Υδροχόου
Ερωτικές και οικονομικές δυσκολίες! Ημέρα μοιραίων ερώτων, εντάσεων και πάθους. Ξεκαθαρίσματα προσωπικά και επαγγελματικά. Συναισθήματα ζήλειας και διεκδίκησης. Ενδέχεται να υπάρξουν οικονομικές και συναισθηματικές απώλειες που θα αργήσουν να ξεπεραστούν.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αρχής πρώτου δεκαημέρου.

8 Ιουνίου 2023

+ Ερμής 27° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° Ιχθύων
Ημέρα θετικής σκέψης και οραματισμού. Ονειροπόλα διάθεση, εμψύχωση, αισιοδοξία και υψηλά ιδανικά. Φιλάνθρωπη διάθεση και ανάγκη για προσφορά βοήθειας στους αδύναμους. Ημέρα καλλιτεχνικής έμπνευσης
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς τέλους τρίτου δεκαημέρου.

11 Ιουνίου 2023

– Αφροδίτη 05° Λέοντα τετράγωνο με Δία 05° Ταύρου
Δυσκολίες και πείσματα στην αγάπη! Συναισθηματικές και οικονομικές σπατάλες. Επιπολαιότητα και ανευθυνότητα στην συμπεριφορά, ενδεχόμενα ερωτικά και οικονομικά σκάνδαλα. Ανάγκη επιφανειακής προβολής και λεονταρισμών. Εντυπωσιασμός χωρίς ουσία.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

15 Ιουνίου 2023

– Ερμής 7° Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 7° Ιχθύων
Στενότητα σκέψης και αντίληψης. Αργά αντανακλαστικά. Περιορισμός έκφρασης, ατυχηματική τάση. Ο λόγος του ισχυρού επικρατεί και τα συμφέροντα συγκρούονται. Προσωπικά αδιέξοδα, τάση προς κατάθλιψη.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου.

17 Ιουνίου 2023

+ Ερμής 11° Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 11° Λέοντα
Ημέρα γλυκιάς και ερωτικής επικοινωνίας. Νέες γνωριμίες, ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων αλλά και ανταλλαγής όρκων αγάπης. Δημοφιλία και μετακινήσεις για επαγγελματικούς και ερωτικούς λόγους που θα αποδειχθούν επιτυχημένοι.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες αρχής δεύτερου δεκαημέρου

18 Ιουνίου 2023

-Νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή στις εξαπατήσεις και στις απογοητεύσεις.

– Ήλιος 27° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° Ιχθύων
Εξαπάτηση, απογοήτευση και διάψευση προσδοκιών. Λανθασμένες εκτιμήσεις, παρασκηνιακές ενέργειες και αστοχίες σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. |
Αφορά στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς τέλους τρίτου δεκαημέρου.

21 Ιουνίου 2023

+ Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, περνά την Πύλη του Θερινού Ηλιοστασίου και το καλοκαίρι ξεκινά επισήμως για το Βόρειο Ημισφαίριο.
Επηρεάζεται ο Παρορμητικός Σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι

+ Ερμής 18° Διδύμων εξάγωνο με Άρη 18° Λέοντα
Γρήγορη σκέψη και μαχητικός λόγος. Απαίτηση δικαιωμάτων, διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων. Απόκτηση μεταφορικού μέσου, γρήγορη οδήγηση, ανταγωνισμός. Έντονες συζητήσεις, δυναμικές αποφάσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και στα ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες τέλος δεύτερου δεκαημέρου.

– Ερμής 27° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° Ιχθύων
Θολή και αναβλητική σκέψη. Καθυστερήσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ψεύτικες υποσχέσεις, ψεύτικα μεγάλα λόγια, παραπληροφόρηση. Ημέρα αποφυγής σοβαρών αποφάσεων και αποφυγής υπογραφής συμβολαίων.
Αφορά στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.

26 Ιουνίου 2023

– Άρης 21° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 21° Ταύρου
Ημέρα δυσάρεστων εκπλήξεων! Νευρική και άτσαλη δράση. Ακραίες συμπεριφορές, ατυχηματικές καταστάσεις. Αιφνιδιαστικά χτυπήματα, εκρήξεις, πυρκαγιές, όψη «κεραυνού εν αιθρία».
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

28 Ιουνίου 2023

+ Ήλιος 07° Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 07° Ιχθύων
Ημέρας ώριμων αποφάσεων και σταθεροποιήσεων. Υπευθυνότητα, αξιοπιστία και ρεαλιστική αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν. Τήρηση ορίων, τήρηση υποσχέσεων και τήρηση… αποστάσεων. Ανάληψη σοβαρών καθηκόντων, δικαίωση σε νομικές υποθέσεις.
Αφορά στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

30 Ιουνίου 2023

+ Ερμής 07° Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 07° Ιχθύων
Δομημένη σκέψη και οργάνωση. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών υποθέσεων. Στήριξη από σημαντικά πρόσωπα. Απόδοση δικαιοσύνης. Σημαντικές νομικές αποφάσεις και υπογραφές εγγράφων ή συμβολαίων.
Αφορά στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα