Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: IOYNIOΣ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
01/06/2021

Η σιγαλιά ήταν  πράσινη, το φως μουλιάσει είχε·
κι ο Ιούνιος, μήνας μέγας, έτρεμε σαν πεταλούδα·
Πάμπλο Νερούδα

3 Ιουνίου 2021

+ Ήλιος 13° Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° Υδροχόου
Αξιόπιστες ιδέες, δομημένη ρεαλιστική σκέψη. Ωριμότητα, υπευθυνότητα, αλλά και τήρηση μέτρων δεοντολογίας και προτεραιοτήτων. Μία ημέρα απόδοσης δικαιοσύνης σε κάθε επίπεδο για τα ζώδια του Αέρα, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ της αρχής δεύτερου δεκαημέρου.
Προσοχή σε αποφάσεις και κρίσεις για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ και ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

+ Αφροδίτη 1°  Καρκίνου τρίγωνο με Δία 1°  Ιχθύων
Εξαιρετικά θετική όψη γεμάτη έρωτες και τυχερές συναντήσεις. Επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες για τα ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ των δυο πρώτων ημερών. Ευκαιρίες για επισημοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι, αυξημένες αποδοχές, κοινωνική επιτυχία.
Προσοχή στις υπερβολές για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού ΚΡΙΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, του πρώτου δεκαημέρου.

5 Ιουνίου 2021

– Ερμής 23° Διδύμων (ανάδρομος) τετράγωνο με Ποσειδώνα 23° ’ Ιχθύων
Ημέρα απογοήτευσης και θολότητας. Αναβολές, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, αλλά και ψεύτικες υποσχέσεις χωρούν στο πρόγραμμα. Διασπορά ψευδών ειδήσεων, απροσεξία σε λόγια και πράξεις, απάτες, πιθανές κλοπές για το Μεταβλητό Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΥΕΣ του τρίτου δεκαημέρου.

– Άρης 26° Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω
Ένταση, βιαιότητα και παρασκηνιακή δράση για τον Παρορμητικό Σταυρό, ΚΡΙΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου. Κρυφές δράσεις, μυστικές ενέργειες, εκδικητικές  τάσεις, δυσάρεστα γεγονότα και πιθανές ειδήσεις ‘’καταστροφής’’ σε κοσμικό, πολιτικό και γεωφυσικό επίπεδο.

10 Ιουνίου 2021

– ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ 19 μοίρες ΔΙΥΜΩΝ
Η δεύτερη Έκλειψη του 2021 και πρώτη Ηλιακή του έτους θα δημιουργήσει σκηνικό ψεύδους και παραπληροφόρησης για το Μεταβλητό  Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ της αρχής τρίτου δεκαημέρου. Η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή θα επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις περασμένες αλλά όχι ξεχασμένες.

13 Ιουνίου 2021

+ Αφροδίτη 13°  Καρκίνου  εξάγωνο με Ουρανό 13°  Ταύρου
Ημέρα ευκαιριών, ευχάριστων ειδήσεων και ευχάριστων εκπλήξεων! Ο κεραυνοβόλος έρωτας  χτυπά την πόρτα των Νερών ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ, ΙΧΘΥΕΣ και της Γης, ΤΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Οικονομικές ευκαιρίες, απρόσμενα δώρα, σημαντικοί άνθρωποι μπαίνουν ξαφνικά για να αλλάξουν συνήθειες και τρόπο ζωής.

– Ήλιος 23°  Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 23°  Ιχθύων
Απογοήτευση και  διάψευση προσδοκιών.  Προσοχή στις λανθασμένες εκτιμήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Συναισθηματικές και οικονομικές εξαπατήσεις πιθανές για το Μεταβλητό Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ τρίτου δεκαημέρου.

21 Ιουνίου 2021

+ Αφροδίτη 23° Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 23° Ιχθύων
Ημέρα υψηλής ευαισθησίας και καλλιτεχνικότητας. Άκρατος  ρομαντισμός, ερωτικές φαντασιώσεις, αισθησιασμός,  εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων για τα ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ του τρίτου δεκαημέρου. Θετική ημέρα για οικονομικές και επαγγελματικές αξιώσεις.
Προσοχή σε απογοητεύσεις και εξαπατήσεις ΚΡΙΟΙ, ΖΥΓΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ αρχής τρίτου δεκαημέρου.

23 Ιουνίου 2021

+ Ήλιος 02° Καρκίνου τρίγωνο με Δία 02° Ιχθύων
Εξαιρετικά τυχερή και εποικοδομητική ημέρα για τα ζώδια του Νερού και της Γης που έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες! Τύχη, ευκαιρίες, κέρδη, βοήθεια από ισχυρά άτομα, επικερδείς συμφωνίες, οικονομικές απολαβές, αλλά και μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.
Προσοχή σε υπερβολές ΚΡΙΟΙ, ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ των δύο πρώτων ημερών.

– Αφροδίτη 26°  Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 26°  Αιγόκερω
Αγάπες θα ‘’πεθάνουν’’, ελπίδες θα χαθούν,  ξεκαθαρίσματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών θα γίνουν… Μοιραίος έρωτες, μοιραίες απομακρύνσεις, ένταση, πάθος, ζήλια, υπομόνευση, παρασκηνιακές ερωτικές δράσεις. Μη επικερδείς και άτυχες επενδύσεις. Αφορά τον Παρορμητικό Σταυρό, ΚΡΙΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου.

24 Ιουνίου 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

– Ήλιος 3 μοίρες Καρκίνου σε αντίθεση με Σελήνη 3 μοίρες Αιγόκερω.
Η Πανσέληνος του Ιουνίου θα φέρει συναισθηματικές εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ανατροπές σε σχέσεις για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, ΚΡΙΟΥΣ 21, 22, 23, Μαρτίου, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ 21, 22, 23 Ιουνίου, ΖΥΓΟΥΣ 23, 24, 25 Σεπτεμβρίου και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ 21, 22, 23 Δεκεμβρίου.

+ Χρήσιμες αποκαλύψεις και οικονομικές ευκαιρίες για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ των δύο πρώτων ημερών.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα