Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Ιούλιος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
03/07/2022

«Α! Υπέροχες νύχτες του Ιουλίου με τα μαντολίνα των τζιτζικιών και των γρύλων…»

Γιάννης Ρίτσος

1 Ιουλίου 2022

-Άρης 27° Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 27° Αιγόκερω
Ημέρα έντασης και επιθετικότητας. Άγρια ένστικτα, κρυφές δράσεις, μυστικές ενέργειες, αλλά και εκδικητικές τάσεις. Υψηλός ατυχηματικός δείκτης , έντονοι καυγάδες και τάσεις βιαιοπραγίας. Δυσάρεστα γεγονότα πολεμικά και γεωφυσικά
Ιδιαιτέρως προσεκτικός ο Παρορμητικός Σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

2 Ιουλίου 2022

+ Ερμής 24° Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 24° Υδροχόου
Ημέρα επιταχυνόμενης γραφειοκρατικής δράσης. Οργάνωση, τακτοποίηση, αλλά και διευθέτηση υποθέσεων με επιτυχημένο τρόπο. Τα πρακτικά, καθημερινά θέματα σε πρώτο πλάνο, ανάληψη και σταθεροποίηση σημαντικών αποφάσεων.
Αφορά στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

5 Ιουλίου 2022

+ Ερμής 00° Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 00° Ταύρου
Μια ημέρα εξαιρετικά τυχερή με δύο πλανήτες να αλλάζουν ζώδιο και να συναντιούνται σε ένα τυχερό εξάγωνο. Τα θέματα τρέχουν με ταχύτητα και λύνονται με επιτυχία. Ευστροφία, αποφασιστικότητα, δυναμική δράση δράση, αλλά και γρήγορη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών και όχι μόνο συνθηκών. Ημέρα καλή για σημαντικά ραντεβού και σημαντικές συζητήσεις.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου.

9 Ιουλίου 2022

– Ερμής 08° Καρκίνου τετράγωνο με Δία 08° Κριού
Ημέρα ιδιαίτερης προσοχής σε σχέση πάντα με την υπερβολική ταχύτητα και τις υπερβολικές κινήσεις. Επιπολαιότητα, ανευθυνότητα και μεγάλες υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρηθούν. Ενδέχεται να ακούσουμε δυσάρεστες ειδήσεις που να αφορούν σε παιδιά και σε ζώα.
Αφορά στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τέλους πρώτου δεκαημέρου.

10 Ιουλίου 2022

+ Ήλιος 18° Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 18° Ταύρου
Ημέρα τυχερών συναντήσεων! Διάθεση για περιπέτεια, ανεξαρτησία και αυτονομία. Πιθανά οικονομικά οφέλη από άτομα κύρους αλλά και ξαφνικά ερωτικά κεραυνοβολήματα.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες τέλος δεύτερου δεκαημέρου.

13 Ιουλίου 2022

– Πανσέληνος 21 άξονα Αιγόκερω/ Καρκίνου
Εντάσεις, διαπληκτισμοί, απομακρύνσεις και αντιπαλότητες.
Προσεκτικός ο Παρορμητικός Σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι της αρχής τρίτου δεκαημέρου.

+ Αφροδίτη 24° Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 24° Υδροχόου
Θετική ημέρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων και δεσμεύσεων. Χρήσιμοι περιορισμοί και συμβουλές, αλλά και εκπλήρωσης υποχρεώσεων. Σταθεροποίηση οικονομικών και συναισθηματικών θεμάτων.
Αφορά στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

14 Ιουλίου 2022

+ Ερμής 18° Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 18° Ταύρου
Ημέρα ξαφνικής έμπνευσης! Εφευρετικότητα, πρωτότυπες ιδέες, αγορά προϊόντων τεχνολογίας, αλλά και αλλαγή στάσης ζωής και επικοινωνίας. Πιθανή εκδήλωση εκκεντρικής συμπεριφοράς.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

16 Ιουλίου 2022

+ Ήλιος σύνοδο με Ερμή 24° Καρκίνου
Ημέρα επικοινωνιακής άνεσης και εξωστρέφειας. Συναίσθημα και λογική σε αγαστή συνεργασία προωθούν τα θέματα εργασίας και υγείας με τον καλύτερο τρόπο. Άνεση σε κοντινές ή μακρινές μετακινήσεις.
Αφορά στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου.

 17 Ιουλίου 2022

+ Ερμής 25° Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° Ιχθύων
Ημέρα συναισθηματική «νοημοσύνης» !Ρομαντική διάθεση, ονειροπόληση, αισιοδοξία και υψηλά ιδανικά. Η διαίσθηση είναι οξυμένη και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα πολλά. Ανάγκη για συναισθηματικό και οικονομικό «ξόδεμα». Προσοχή στα κατά συνθήκη ψεύδη… εκατέρωθεν.
Αφορά στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου.

18 Ιουλίου 2022

+ Ήλιος 25° Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° Ιχθύων
Ημέρα έντονης συναισθηματικής διάθεσης, ευγνωμοσύνης και δοτικότητας. Ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση και ονειροπόληση. Ιδανικές κοσμικές συνθήκες για πετυχημένη καλλιτεχνική δράση.
Αφορά στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς, του τρίτου δεκαημέρου.

19 Ιουλίου 2022

– Ήλιος 27° Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 27° Αιγόκερω
Βαριά ατμόσφαιρα και συναισθηματική ένταση. Διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, ξεκαθαρίσματα, έρευνα σε βάθος, αλλά και οριστικό τέλος σε… «ημιθανείς» σχέσεις. Εκδικητικές σκέψεις, μηδενιστική διάθεση, κρίσεις πανικού και φόβος.
Αφορά στον Παρορμητικό Σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

23 Ιουλίου 2022

+ Ερμής 08° Λέοντα τρίγωνο με Δία 08° Κριού
Ημέρα επικοινωνιακής άνεσης και τυχερών συναντήσεων. Ευχάριστες ειδήσεις, διασκέδαση, αισιοδοξία, όμορφες ειδήσεις και όμορφες μετακινήσεις. Θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα, απόκτηση μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού. Εξαιρετικά καλές και εφαρμόσιμες ιδέες.
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες τέλος πρώτου δεκαημέρου.

25 Ιουλίου 2022

– Αφροδίτη 08° Καρκίνου τετράγωνο με Δία 08° Κριού
Ημέρα σπατάλης και επιπολαιότητας. Πιθανά ερωτικά σκάνδαλα και ροπή σε υπερβολές. Ανευθυνότητα, τεμπελιά και εντυπώσεις χωρίς ουσία. Αναίτια ξοδέματα οικονομικά και συναισθηματικά.
Αφορά στον Παρορμητικό Σταυρό Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, τέλους πρώτου δεκαημέρου.

28 Ιουλίου 2022

+ Νέα Σελήνη 5 Λέοντα
Πετυχημένες ενάρξεις, συναισθηματικές και επαγγελματικές αρχές με την υπέροχη βοήθεια του Δία!
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.

– Ερμής 18° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 18° Ταύρου
Νευρικότητα, ένταση και τάση για ατυχήματα. Εκρηκτικές καταστάσεις , απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά και αναίτια επιθετικότητα. Ζημιές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου και δυσάρεστες εξελίξεις σε σπουδές και ταξίδια. Ενδέχεται να ακούσουμε ξαφνικές σοκαριστικές ειδήσεις που αφορούν σε παιδιά και σε ζώα.
Αφορά στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

31 Ιουλίου 2022

+ Ήλιος 08° Λέοντα τρίγωνο με Δία 08° Κριού
Ημέρα εξαιρετικής τύχης! Ευκαιρίες σε συναισθηματικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Κέρδη και βοήθεια από ισχυρούς ανθρώπους της ζωής σας. Τα προβλήματα σας βρίσκουν εύκολες λύσεις, μοναδικές ευκαιρίες , άνοιγμα προοπτικών και επιτυχία σε κάθε σας επιδίωξη. Αισιόδοξες υποσχέσεις για το μέλλον.
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα