Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: ΙΟΥΛΙΟΣ

ASTROTEAM GUEST
03/07/2021

“Ο γενέθλιός μου μήνας στα θολερά  λιοπύρια του Καρκίνου
μ’ έναν απρόκοφτον ίσκιο που αναβλύζει δονούμενος από φευγαλέα
φωνήματα κληματαριάς- τι άρια ο θάνατος ή η έβδομη κοίμηση…
Νίκος Καρούζος, «Αλλόφρονας Ιούλιος»

1 Ιουλίου 2021

– Άρης 12°  Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 12°  Υδροχόου

Ένταση, άγχος, ευθιξία.  Σύγκρουση συμφερόντων με ανωτέρους και συναισθηματικά αδιέξοδα. Προσοχή στον τρόπο άθλησης και οδήγησης. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία οτιδήποτε προκύψει.
Προσοχή τα σταθερά της αρχής δεύτερου δεκαημέρου.  ΤΑΥΡΟΙ 1, 2, 3, 4 Μαΐου, ΛΕΟΝΤΕΣ 1, 2, 3, 4 Αυγούστου, ΣΚΟΡΠΙΟΙ 1, 2, 3, 4  Οκτωβρίου και ΥΔΡΟΧΟΟΙ 1, 2, 3, 4 Φεβρουαρίου.

3 Ιουλίου 2021

– Άρης 13°  Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 13°  Ταύρου

Εξαιρετικά επιθετική ημέρα με ακραίες συναισθηματικές εκδηλώσεις.  Έντονα καιρικά ή γεωφυσικά φαινόμενα, ‘’πολεμικές’’ αντιπαραθέσεις, αιφνίδιες εξελίξεις σημαντικών θεμάτων, υπερβολική προκλητικότητα. Αποφυγή σημαντικών αποφάσεων.
Σε προσωπικό επίπεδο αφορά στα σταθερά του δεύτερου δεκαημέρου και μπορεί να δώσει απομάκρυνση από σχέσεις και αγαπημένους ανθρώπους.
Προσοχή επίσης σε ατυχήματα  ΤΑΥΡΟΙ 1, 2, 3, 4 Μαΐου, ΛΕΟΝΤΕΣ 1, 2, 3, 4 Αυγούστου, ΣΚΟΡΠΙΟΙ 1, 2, 3, 4  Οκτωβρίου και ΥΔΡΟΧΟΟΙ 1, 2, 3, 4 Φεβρουαρίου.

5 Ιουλίου 2021

+ Ήλιος 13°  Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 13°  Ταύρου

Όμορφη, γλυκιά, χαριτωμένη ημέρα ιδανική  για λήψη αποφάσεων. Ευχάριστες εκπλήξεις, διάθεση για απρόσμενες αλλαγές. Μια όψη ελεγχόμενης ανεξαρτησίας και επιθυμίας για απελευθέρωση.
Εξαιρετικά τυχερή ημέρα για τα Ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ του δεύτερου  δεκαημέρου.

6 Ιουλίου 2021

– Ερμής 23°  Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 23°  Ιχθύων

Ψέματα, ψεύτικες υποθέσεις, παραπληροφόρηση, αλλά και αναβολές και καθυστερήσεις θα έχει η ημέρα με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στον άξονα των Μεταβλητών. Προσοχή στα προσωπικά σας  αντικείμενα γιατί ενδέχεται χάσιμο από αφηρημάδα ή και κλοπή από πρόθεση.
Υπερβολικές ψεύτικες υποσχέσεις και ταξίματα για ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ αρχής τρίτου δεκαημέρου.

-Αφροδίτη 12°  Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 12°  Υδροχόου

Σκληρότητα και περιορισμός. Λογική και συναίσθημα σε αντίθεση. Προβλήματα σε σχέσεις με διαφορά ηλικίας.  Συναισθηματικοί και οικονομικοί περιορισμοί.
‘’Τσιγκούνικη’’ ημέρα  για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ δεύτερου δεκαημέρου.

8 Ιουλίου 2021

– Αφροδίτη 14°  Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 14°  Ταύρου

Απρόβλεπτα, διασπαστικά γεγονότα. Ξαφνικοί χωρισμοί και απομακρύνσεις. Γνωριμία με εκκεντρικά πρόσωπα που ενδέχεται να σας φερθούν προκλητικά. Εκρηκτικά κοσμικά γεγονότα, πολεμική διάθεση, αλλά και έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει  θα σας επιφέρουν οικονομική ‘’αιμορραγία’’.
Αφορά στο Σταθερό Σταυρό  ΤΑΥΡΟΥΣ,  ΛΕΟΝΤΕΣ,  ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και  ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του δεύτερου δεκαημέρου.

10 Ιουνίου 2021

+ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 17 μοίρες Καρκίνου

Νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες  για τα ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ τέλους δεύτερου δεκαημέρου.
Ιδιαιτέρως σημαντική ημέρα για τους ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ που έχουν γεννηθεί 17 Ιουλίου καθώς η Νέα Σελήνη θα τους συνοδέψει στη Γενέθλια Επιστροφή τους και θα έχει διάρκεια μέχρι  10 Ιουλίου 2022.

12 Ιουλίου 2021

+ Ερμής 01°  Καρκίνου τρίγωνο με Δία 01°  Ιχθύων

Μια εξαιρετικά επικοινωνιακή μέρα με ευχάριστες ειδήσεις και ευχάριστες συναντήσεις! Αισιοδοξία, χαρά, ταξίδια αλλά και άνετη συμπροφορά μεταξύ φίλων και συγγενών.  Θετικό διάστημα για αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, κινητού τηλεφώνου, αλλά και μεταφορικού μέσου.
Ευνοημένα τα ζώδια του Νερού των δύο πρώτων ημερών!  ΚΑΡΚΙΝΟΙ 21, 22 Ιουνίου,  ΣΚΟΡΠΙΟΙ 21, 22 Οκτωβρίου  και ΙΧΘΥΕΣ 21,22 Φεβρουαρίου.

13 Ιουλίου 2021

+Σύνοδος Αφροδίτης με Άρη 19°  Λέοντα

Έρωτας, πάθος, ένταση, διεκδίκηση  καθώς οι αιώνιοι tangeros του Ουρανού θα συναντηθούν σε μια σφιχτή σύνοδο στο Λέοντα. Μια από τις πιο ερωτικές ημέρες του καλοκαιριού που ξεσηκώνει τη διάθεση για φλερτ, περιπέτεια και διασκέδαση.
Ευνοημένα τα ζώδια της Φωτιάς, ΚΡΙΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ τέλους δεύτερου δεκαημέρου, αρχής τρίτου.

15 Ιουλίου 2021

+ Ήλιος 23°  Καρκίνου  τρίγωνο με Ποσειδώνα 23°  Ιχθύων

Ημέρα έμπνευσης και χαλάρωσης.  Ξεκούραση,  ρομαντική διάθεση, ονειροπόληση, αυξημένη διαίσθηση.  Καλλιτεχνικές ανησυχίες και ιδανικοί έρωτες για τα ζώδια του Νερού ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ , αλλά και για τα ζώδια της  Γης ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ που έχουν γεννηθεί αρχή τρίτου δεκαημέρου.

17 Ιουλίου 2021

– Ήλιος 25°  Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 25° Αιγόκερω

Δυναμική ημέρα γεμάτη ένταση και πάθος.  Διάθεση εξερεύνησης , διερεύνηση σκοτεινών υποθέσεων, ξεκαθαρίσματα και  έρευνα σε βάθος καταστάσεων που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Οριστικά τέλη και διαγραφές, ξεκαθάρισμα ‘’λογαριασμών’’, αλλά και ενάρξεις από μηδενική βάση.
Αφορά τον Παρορμητικό Σταυρό, ΚΡΙΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ του τρίτου δεκαημέρου

20 Ιουλίου 2021

+ Ερμής 14°  Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 14°  Ταύρου

Εφευρετικότητα και πρωτοτυπία σε ιδέες και πράξεις. Ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, ξαφνικές εγκυμοσύνες, αναπάντεχες συναντήσεις με ευχάριστη κατάληξη.
Αφορά στα ζώδια της Γης ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, αλλά και στα ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ του δεύτερου δεκαημέρου.

22 Ιουλίου 2021

+Αφροδίτη 00°  Παρθένου αντίθεση με Δία 00°  Ιχθύων

Μια μοναδική όψη υπό τις φτερούγες προστασίας του τυχερού  Απλανή Αστέρα, Ρήγουλου! Ημέρα συναισθηματικής και οικονομικής αφθονίας.  Έρωτες, καλοζωία,  απολαύσεις, εύνοια σε τυχερά παιχνίδια!
Η εύνοια αφορά στα ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ  και του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ που έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες , καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς , ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, της τελευταίας ημέρας!

24 Ιουλίου 2021

-ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ Ιουλίου 00 μοίρες Λέοντα.

Σημαντική ημερομηνία για το Ωροσκόπιο της Μεταπολίτευσης της Ελλάδας, καθώς το ενεργοποιεί.
Σε προσωπικό επίπεδο θα φέρει εντάσεις και διεκδικήσεις στο Σταθερό Σταυρό, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΡΟΧΟΟΥΣ των δύο πρώτων ημερών.

+ Ερμής 22° 59’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 22° 59’ Ιχθύων

Αισιοδοξία, ονειροπόληση,  ρομαντική διάθεση αλλά και ψέματα μη…  προμελετημένα!  Μια ημέρα με ροζ αποχρώσεις και τον  έρωτα να χτυπά κόκκινο για τα ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ  και ΙΧΘΥΕΣ αρχών τρίτων δεκαημέρου.
SOS Προσοχή σε κλοπές, ψέματα και   εξαπατήσεις,   ΚΡΙΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, επίσης αρχών τρίτου δεκαημέρου.

25 Ιουλίου 2021

– Ερμής 25° 22’ Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 25° 22’ Αιγόκερω

Κρυφές σκέψεις και κρυφές πράξεις! Παρασκήνιο, υπονόμευση, συκοφαντίες, συναισθήματα έντασης και εκδικητικότητας. Καχυποψία, αρνητικές σκέψεις, σκοτεινά σενάρια και σκηνές ζηλοτυπίας.  Ενδέχεται να ακούσουμε δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν σε παιδιά και ζώα. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί και στις μετακινήσεις   ΚΡΙΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΖΥΓΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, που έχουν γεννηθεί τις πέντε τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου.

29 Ιουλίου 2021

– Άρης 29° 53’ Λέοντα αντίθεση με Δία 29° 53’ Υδροχόο

Ανάληψη αδικαιολόγητων ρίσκων και αψυχολόγητες ενέργειες. Εκρηκτικές καταστάσεις, συναισθηματικές αναταραχές, απρόσμενες απομακρύνσεις. Τα νεύρα ερεθίζονται και οι πράξεις μπορεί να γίνουν ασυλλόγιστες. Κίνδυνος εκρήξεων, πυρκαγιών, ατυχημάτων.
Εξαιρετικά προσεκτικός πρέπει να είναι ο Σταθερός Σταυρός  ΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΥΔΡΟΧΟΟΙ που έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα