ΤΟ ΟΨΑΡΙΟΝ της Βάσιας Μαυράκη: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
24/12/2020

Καλήν Ημέραν  Άρχοντες!

1 / 1/ 2021

Ερμής στον  Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Η πρώτη ημέρα του νέου έτους μας δείχνει το χαριτωμένο και αισιόδοξο πρόσωπο της. Όμορφη ημέρα για όνειρα αλλά και επίτευξη υψηλών  στόχων.

Κρυμμένη δύναμη, εμψύχωση αλλά και έμπνευση για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους δεύτερου δεκαημέρου. Ρομαντισμός, αισιοδοξία, αλλά και ευχάριστα νέα για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους επίσης του τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

4 /1/ 2021

Ερμής σε σύνοδος με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η σκέψη μπορεί να γίνει  εμμονική και επικίνδυνη. Ζήλια, πάθος, έλεγχος. Ερωτική ένταση, δυσπιστία, δυσάρεστα νέα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τέλος δεύτερου, αρχές τρίτου δεκαήμερου. Προσοχή δε θέματα που αφορούν σε παιδιά και σε ζώα.

8 /1/ 2021

Ήλιος στον  Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Ημέρα ψυχικής ανάτασης και επαφής με το Θείο. Ιδανική για περισυλλογή, διαλογισμό, προσευχή. Ξεκούραση σώματος και ψυχής. Ρομαντική διάθεση, καλλιτεχνικές ανησυχίες, ανάγκη για ξεκούραση. Όχι ιδανική ημέρα για λήψη σημαντικών αποφάσεων λόγω της χαλαρής διάθεσης που θα επικρατεί. Αφορά Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Άρη στον Ταύρο.

Προκλητική όψη για τα σταθερά των πρώτων ημερών. Ένταση, λόγια που πληγώνουν, τραυματισμοί. Δύσκολη για την επικοινωνία ημέρα με ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Αποφυγή σημαντικών συζητήσεων, αποφυγή συμφωνιών και υπογραφών συμβολαίων. Ατυχήματα λόγω απροσεξίας και βιασύνης. Ιδιαίτερη προσοχή για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου και περισσότερο για τους γεννημένους τις τρεις πρώτες ημέρες των ζωδίων αυτών.

9 / 1/ 2021

Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Άρη στον Ταύρο!

Εξαιρετική ημέρα έρωτα και… κέρδους! Η αγάπη, η ασφάλεια, οι ευκαιρίες, το οικονομικό όφελος αποκτούν γερά πόδια, πατούν στη γη και προσφέρουν ευκολίες σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες των ζωδίων τους. Οι αιώνιοι tangeros Αφροδίτη και Άρης σε όψη ερωτικού τριγώνου, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και γειώνουν τον έρωτα και τον φέρνουν στην πιο ανθρώπινη και άμεση μορφή του.

Πέρα από ερωτικό οίστρο θα φέρουν επίσης και οικονομικά κέρδη σε Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες των δύο πρώτων επίσης ημερών.

Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Το μυαλό προσπαθεί να μπει σε τάξη. Ο λόγος θα σκληρύνει, θα γίνει αυστηρός. Οργάνωση, τακτοποίηση σε  πρακτικά αλλά και  γραφειοκρατικά θέματα. Λήψη αποφάσεων σε θέματα που αφορούν στην παιδεία. Διευθέτηση σοβαρών υποθέσεων, ανάληψη ευθυνών.

Κλίμα σοβαρότητας και υπευθυνότητας για το Σταθερό Σταυρό, Ταύρους του Απρίλη, Λέοντες του Ιούλη,  Σκορπιούς του Οκτώβρη και Υδροχόους του Γενάρη.

11 / 1/ 2021

Ερμής σε σύνοδο με Δία στον Υδροχόο.

Γόνιμη σκέψη και αισιοδοξία! Επικερδείς συμφωνίες, συμφέρουσες αγορές και ευχάριστες ειδήσεις σε κοσμικό επίπεδο. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα, έπειτα από σοβαρή σκέψη τώρα θα μπουν σε εφαρμογή και θα αποδώσουν, για τον Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, του πρώτου δεκαημέρου.

Τυχερή ημέρα και για τα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.  Συμφέρουσες  αγορές, ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα που τους είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα.

12 / 1/ 2021

Ερμής στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Τα πραγματικά δύσκολα του Ιανουαρίου αρχίζουν τώρα! Ένταση, νεύρα, ατυχήματα, απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά, ‘’εγκεφαλικά’’ σε πραγματικό και μεταφορικό επίπεδο. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή ανανέωσης τεχνολογικού εξοπλισμού για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, ούτε για αγορές μεταφορικού μέσου. Εκρηκτική όψη που μπορεί να φέρει πολεμικές, τρομοκρατικές ειδήσεις σε κοσμικό επίπεδο. Ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, η επικοινωνία γίνεται δύσκολη και δεν είναι η στιγμή για εκείνα τα σημαντικά ραντεβού που θέλετε να αποδώσουν.

Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Σκληρότητα, έλλειψη κατανόησης. Απομάκρυνση και αδιαφορία. Ο αυθορμητισμός γίνεται δύσκολη υπόθεση και τα θέματα που χωρίζουν τους ανθρώπους μέσα στις σχέσεις τους, γίνονται περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν! Ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις και υγεία για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και  Υδροχόους του πρώτου πενταημέρου. Αδιέξοδα, ατυχήματα, βιαιότητα, καταθλιπτική διάθεση. Ευάλωτα σημεία του σώματος, κόκκαλα, δέρμα, δόντια, γόνατα.

13 / 1/ 2021

Αφροδίτη στον  Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον  Ταύρο.

Μια ημέρα ανακουφιστική και χαρισματική μέσα στο δύσκολο γενικό κλίμα. Σε πείσμα των αντιξοοτήτων ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων της Γης, Παρθένους του Αυγούστου, Αιγόκερους του Δεκεμβρίου, * Ταύρους του Απριλίου, αλλά και για Καρκίνους του Ιουνίου, *Σκορπιούς του Οκτωβρίου και Ιχθύες του Φεβρουαρίου. Ευχάριστες εκπλήξεις, οικονομικές ευκαιρίες, κεραυνοβόλοι έρωτες, χαρούμενες στιγμές και αισιοδοξία.

14  /1 / 2021

Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ημέρα με πυκνή κοσμική και μεταφυσική ενέργεια! Έντονα συναισθήματα, υψηλός βαθμός διαίσθησης, καχυποψία και ενδεχόμενες απώλειες.

Όψη που θα λειτουργήσει ακραία και a la carte, καθώς σε κάποιος θα φέρει απόλυτα οφέλη και σας κάποιους άλλους απόλυτη δυσαρέσκεια.

Θετική για Παρθένους, Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Οξυδέρκεια, διεισδυτικότητα, ερωτικό πάθος, οικονομικό όφελος!

Προκλητική για Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Βαριά διάθεση, αισθήματα ‘’απώλειας’’, μοιραίες καταστάσεις, αποκοπές, οριστικά κλεισίματα… και ‘’θαψίματα’’…

17 /1/ 2021

Δίας στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο.

Μια όψη που μπορεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας σε μια και μόνο ημέρα! Το κοσμικό της φορτίο μιλά για ελευθερία με κάθε κόστος, μιλά για ανταρσία, μιλά για εκρηκτικές καταστάσεις και υπερβολές.  Αποτίναξη από δεσμά, άγνοια κινδύνου, αψυχολόγητες ενέργειες… Η μέρα διαθέτει τόση αποκοτιά, όσο χρειάζεται για να πετύχει μια επανάσταση!

Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζει ανατρεπτικά και αψυχολόγητα Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Προσοχή στις υπερβολές αλλά και στην αλόγιστη οικονομική σπατάλη.

Θετικά θα επηρεάσει Παρθένους, Αιγόκερους, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου. Απίστευτες και ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και τάσεις ανεξαρτησίας που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα και βαλτωμένες καταστάσεις ζωής.

20 / 1/ 2021

Άρης σε σύνοδο με Ουρανό στον Ταύρο.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι!!!

Όψη κεραυνού, ηλεκτροπληξίας που ότι ακουμπήσει θα το τινάξει στον αέρα. Σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να φέρει ακραία καιρικά φαινόμενα, δονήσεις, πυρκαγιές. Στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και σε επίπεδο κρατών και ηγεσιών, μπορεί να φέρει επαναστατικές δράσεις, τρομοκρατικά χτυπήματα, αεροπορικά δυστυχήματα. Όψη ακραίας ανατροπής, όψη Τζιχάντ!

Βαθμό δυσκολίας, ξαφνικές αλλαγές, ανατροπές στην καθημερινότητα, αιφνιδιασμό, ατυχήματα, χωρισμούς αλλά και απρόκλητες επιθέσεις για το Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του μέσου του πρώτου δεκαημέρου.

23 /1 / 2021

Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με Δία στον Υδροχόο.

Υπερβολή και επέκταση χωρίς αιτία. Σε κοσμικό επίπεδο θα φέρει ιμπεριαλιστικές διαθέσεις, εκρηκτικές καταστάσεις, συγκρούσεις δυνάμεων, καταπάτηση ορίων, πιθανότητες εξάπλωσης πυρκαγιών. Τα τετράγωνα στα Σταθερά έχουν διάρκεια και οι δυσκολίες που επιφέρουν ενδέχεται να έχουν μακροπρόθεσμες επιρροές.

Προκλητική όψη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τέλους πρώτου δεκαημέρου. Εντάσεις, απομακρύνσεις, εκρήξεις νεύρων και βιαιότητας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, δεν ενδείκνυται η μέρα για διεκδικήσεις και συζητήσεις μέσω των οποίων επιθυμείτε θετικές εξελίξεις.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Γλυκιά, ανακουφιστική όψη που θα φέρει ερωτικές στιγμές στα ζώδια της Γης του τέλους δεύτερου, αρχές τρίτου δεκαημέρου. Επίσης ευνοϊκή ημέρα σε οικονομικά και ερωτικά για τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους δεύτερου δεκαημέρου, αρχής τρίτου.

Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Σκληρή, απαιτητική ημέρα για τον Σταθερό και πάλι Σταυρό. Ωριμότητα, τήρηση ορίων και ανάληψη σημαντικών ευθυνών και καθηκόντων. Στάση οικονομικής ροής, τσιγκουνιά σε χρήματα και συναισθήματα.

Αφορά ιδιαιτέρως Ταύρους 26, 27 Απριλίου, Λέοντες 26, 27 Ιουλίου, Σκορπιούς 28, 29 Οκτωβρίου και Υδροχόους 26, 27 Ιανουαρίου.

26 /1 / 2021

Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο.

Ο Σταθερός Σταυρός του πρώτου δεκαημέρου εξακολουθεί να ταλανίζεται από απότομες και άβολες αλλαγές ζωής. Απρόοπτες εξελίξεις σε σχέσεις τις οποίες είχατε παλέψει να διατηρήσετε.  Ανατροπή δεδομένων και δυσάρεστες καταστάσεις σε συναισθηματικά και επαγγελματικά. Ξαφνικά θέματα υγείας που χρήζουν άμεσης προσοχής.

Σπαστικότητα και ένταση για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους πρώτου δεκαημέρου. Προσοχή σε θέματα υγείας που αφορούν στα ανδρικά κυρίως πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

Οικονομικές και ερωτικές ευκαιρίες για Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

28 /1 / 2021

Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Έντονα ερωτική όψη, αλλά με ικανό βαθμό δυσκολίας για τον Παρορμητικό Σταυρό. Έριδες, ζήλεια, κτητικότητα, χειραγώγηση, μυστικά που πληγώνουν για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή αν υπάρχει λόγος γιατί οι παρακολουθήσεις και οι υποκλοπές, θα δώσουν και θα πάρουν!

Έντονα ερωτική ημέρα, γεμάτη πάθος και διεκδίκηση. Τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα ερωτευτούν πολύ! Έντονες ερωτικές στιγμές, καθοριστικές γνωριμίες, συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες.

Ήλιος σε σύνοδο με Δία στον Υδροχόο.

Μια εκπληκτική όψη τύχης, κερδών, ευκαιριών, αλλά και μεγάλων υποσχέσεων για το μέλλον. Ημέρα εύνοιας που θα ακολουθήσει ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά των Υδροχόων που έχουν γεννηθεί 30 και 31 Ιανουαρίου, καθώς θα πάρουν τη σύνοδο του Δία στον Ήλιο τους στην Ηλιακή Επιστροφή τους!

Εξαιρετικά ευνοϊκή όψη και για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα, Διδύμους και Ζυγούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Όψη υπερβολική και σπάταλη για Ταύρους, Λέοντες και  Σκορπιούς επίσης του πρώτου δεκαημέρου.

 

*Ο τίτλος ‘’ΤΟ ΟΨΑΡΙΟΝ’’ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΑ Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 1 του ν. 2121/1993 «πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» (ΦΕΚ τ. Α 25/4.3.1993), ως τίτλος υπό έκδοση βιβλίου της συγγραφέως ΒΑΣΙΑΣ ΜΑΥΡΑΚΗ. ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ Ή ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΔΙΏΚΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΆ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα