Το Οψάριον της Βάσια Μαυράκη: Ιανουάριος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
03/01/2022

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά…

1 Ιανουαρίου 2022

+ Ήλιος 11°  Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 11°  Ταύρου.
Ημέρα εξαιρετικής τύχης. Θετικές εξελίξεις, ξαφνικές λύσεις προβλημάτων, όμορφες εκπλήξεις. Ευνοϊκές  αλλαγές,καθώς και ανάγκη για ανανέωση και ανεξαρτησία.
Αφορά στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, της αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

2 Ιανουαρίου 2022

Νέα Σελήνη 12 μοίρες Αιγόκερω
Μία χαρισματική Νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Νέα ξεκινήματα με βαθμό δυσκολίας για τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, του δεύτερου δεκαημέρου.

5 Ιανουαρίου 2022

+ Αφροδίτη (ανάδρομη) 20°  Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20°  Ιχθύων.
Ημέρα ρομαντική με καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Γλυκιές συμπεριφορές, εξιδανικεύσεις, οικονομικές ευκαιρίες, καθώς και ανάγκη προσφοράς και φιλανθρωπίας. Έρωτες πλατωνικοί και μη ενδέχεται να ανθίσουν, κυρίως για τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, και του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, αρχής τρίτου δεκαημέρου.

8 Ιανουαρίου 2022

+ Ήλιος σύνοδο με Αφροδίτη (ανάδρομη) 18°  Αιγόκερω.
Ημέρα τρυφερών αναπολήσεων! Ερωτισμός, ζεστή συναισθηματική  διάθεση, δώρα και προσφορές αγάπης. Σκέψεις και σχέσεις του παρελθόντος απασχολούν το μυαλό και την καρδιά. Αφορά κυρίως στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

10 Ιανουαρίου 2022

+ Ήλιος 20°  Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20°  Ιχθύων.
Ημέρα χαλαρότητας πνεύματος και αυξημένης φαντασίας. Ανάγκη για περισσότερο ύπνο και ξεκούραση, αυξημένη διαίσθηση και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.
Αφορά στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σορπιούς και Ιχθύες, της αρχής τρίτου δεκαημέρου.

11 Ιανουαρίου 2022

– Άρης 20°  Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 20°  Ιχθύων.
Ημέρα έντασης και εξαπάτησης. Δολιότητα σε σκέψεις και σκοπιμότητα σε πράξεις. Κλοπές, απάτες, απώλεια κεκτημένων, απογοητεύσεις. Ασθένειες, μολύνσεις, σωματική κόπωση και εξασθένιση.
Αφορά στο μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες της αρχής τρίτου δεκαημέρου.

14 Ιανουαρίου 2022

 – Ερμής (στάση) 10° Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 10°  Ταύρου.
Σκληρή και αναποτελεσματική σκέψη. Δυσκολίες σε καταστάσεις που αφορούν σε παιδιά και ζώα. Απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά, ζημιές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου.  Επιθετικότητα λόγου,  ένταση και  δυσάρεστες εξελίξεις σε σπουδές και ταξίδια.
Αφορά στο σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, τέλος πρώτου, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

16 Ιανουαρίου 2022

(+,-) Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα 26°  Αιγόκερω.
Βαθιά, εντατική σκέψη. Ανάγκη για εξουσία και απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων που προκύπτουν.  Στρατηγικές κινήσεις,  εκμετάλλευση κάθε συγκυρίας, καχυποψία, τέλη σχέσεων και συνεργασιών.
Αφορά κυρίως στον παρορμητικό σταυρό,  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, τέλος τρίτου δεκαημέρου.

18 Ιανουαρίου 2022

Πανσέληνος 27 μοίρες Καρκίνου/Αιγόκερω.
Εντάσεις και αποκαλύψεις για τον Παρορμητικό Σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τριών τελευταίων ημερών.

23 Ιανουαρίου 2022

+ Σύνοδος Ήλιου/ Ερμή (ανάδρομος) 3° στον Υδροχόο.
Συζητήσεις, μετακινήσεις, αλλά συναντήσεις με άτομα που στο παρελθόν είχαν παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Αποφυγή αγοράς τεχνολογικού εξοπλισμού και υπογραφών συμβολαίων.
Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, πρώτου δεκαημέρου.

28 Ιανουαρίου 2022

– Σύνοδος Ερμή (ανάδρομου) και Πλούτωνα 26°  Αιγόκερω.
Σκοτεινή σκέψη, δυσάρεστες ειδήσεις, κίνδυνος σε θέματα που αφορούν σε παιδιά και ζώα. Δυσπιστία και ανάγκη για έλεγχο. Επαναφορά δυσάρεστων καταστάσεων που είχαν προκύψει στα τέλη του 2019. Αφορά στον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, τέλους τρίτου δεκαημέρου.

30 Ιανουαρίου 2022

– Ήλιος 11° Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 11° Ταύρου.
Εκνευρισμός, ανατροπές, εντάσεις, ατυχήματα. Εκρηκτικές καταστάσεις και απρόοπτες εξελίξεις σε θέματα που θεωρούνταν στο παρελθόν λυμένα. Ξαφνικές αλλαγές διάθεσης, δυσάρεστες εκπλήξεις και αιφνιδιαστικές ενέργειες.
Αφορά κυρίως στο σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα