ΤΟ ΟΨΑΡΙΟΝ της Βάσιας Μαυράκη: ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
31/01/2021

”Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει…”

1 Φεβρουαρίου 2021
– Ήλιος 12 Υδροχόου τετράγωνο με Άρη 12 Ταύρου.
Ισχυρή Θέληση και πείσμα για τα Σταθερά του δεύτερου δεκαημέρου ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ.
Ημέρα έντασης, εγωιστικής διάθεσης που η πρόκληση αντιπαραθέσεων και καυγάδων θα είναι έκδηλη. Τάση σε ατυχήματα, φλεγμονές, πυρετούς και εξάντληση σωματικών δυνάμεων.
+ Ευκαιρίες επαγγελματικές για ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ δεύτερου δεκαημέρου. Ανεξάντλητη δύναμη και επιμονή για επιτυχία.

6 Φεβρουαρίου 2021
– Αφροδίτη σύνοδος με Κρόνο 5 Υδροχόου.
Ημέρα συναισθηματικής και οικονομικής στενότητας για τα Σταθερά του πρώτου δεκαημέρου, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ.
Περιορισμοί σε κάθε επίπεδο και λήψη αποφάσεων που μπορεί να μην είναι ευχάριστες, αλλά είναι αναγκαίες. Καλή ευκαιρία για απόφαση προσωπικών περιορισμών… διατροφικών π.χ. αλλά και ενίσχυσης των προσωπικών ‘’πρέπει’’.
+ Ερωτική ημέρα με ευκαιρίες χαράς και αισιοδοξίας για ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΖΥΓΟΥΣ του πρώτου δεκαημέρου. Μπορεί να προκύψει μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε ευοδωθεί.
– Αφροδίτη 6 Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 6 Ταύρου.
Εκρηκτική συναισθηματικά ημέρα, απρόβλεπτη  και ανατρεπτική για το Σταθερό Σταυρό, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του πρώτου δεκαημέρου.
Επαφή με εκκεντρικά πρόσωπα που στην αρχή θα σας γοητεύσουν μα στη συνέχεια θα σας δυσκολέψουν. Τάσεις φυγής και αποδέσμευσης.
+ Ευκαιρίες μοναδικές τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές για ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΠΑΡΘEΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ του πρώτου δεκαημέρου.

8 Φεβρουαρίου 2021
Σύνοδος Ήλιου με ανάδρομο Ερμή 20  Υδροχόου.
Το παρελθόν ‘’χτυπά την πόρτα’’ στα Σταθερά, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του τέλους δεύτερου δεκαημέρου και κυρίως στους ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ που θα κάνουν Solar Return δηλ. γενέθλια 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε μετακινήσεις, στην  επικοινωνία, στις σχέσεις… σε κάθε προσωπική επαφή.
+ Super ημέρα για ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΖΥΓΟΥΣ τέλους δεύτερου δεκαημέρου, αρχής τρίτου! Ευκαιρίες αλλά και σχέσεις από τα ‘’παλιά’’ στο προσκήνιο που θα περιμένουν τη σωστή ους αξιολόγηση μέχρι το τέλος του μήνα.

10 Φεβρουαρίου 2021
– Ερμής ανάδρομος 17°  Υδροχόου τετράγωνο με Άρη 17  Ταύρου.
Δύσκολη ημέρα με ένταση και ρήξεις για τα Σταθερά, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του τέλους δεύτερου δεκαημέρου.
Εγωιστική συμπεριφορά, εντάσεις, φορτισμένο κλίμα, τσακωμοί, αλλά και μικροατυχήματα κυρίως από απροσεξία και βιασύνη. Άλυτα προβλήματα του παρελθόντος επιστρέφουν.

11 Φεβρουαρίου 2021
+ Νεα Σελήνη 23 Υδροχόου.
Εξαιρετικά σημαντική ημερομηνία για ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ που έχουν γεννηθεί 11 και 12 Φεβρουαρίου, καθώς θα κάνουν Γενέθλια Επιστροφή με Νέα Σελήνη!
+ Σύνοδος Αφροδίτης  με Δία 12 Υδροχόου.
Ημέρα καλοτυχίας και αφθονίας! Οικονομικές ευκαιρίες, χρήματα  ως δώρο ή αύξηση, αισιοδοξία, τυχερές γνωριμίες και ευκαιρίες.
Αυξημένη αυτοπεποίθηση, αλλά και κοινωνική επιτυχία για τα Σταθερά ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ που έχουν γεννηθεί τις τρεις  πρώτες ημέρες του δεύτερου δεκαημέρου.
Θετική ημέρα με συναισθηματικές και επαγγελματικές ευκαιρίες για ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΖΥΓΟΥΣ που έχουν γεννηθεί τις τρεις πρώτες ημέρες του δεύτερου δεκαημέρου.

12 Φεβρουαρίου 2021
+ Σύνοδος Ερμή ανάδρομου με Αφροδίτη 14  Υδροχόου.
Ημέρα γλυκιάς και τρυφερής επικοινωνίας για τα Σταθερά και πάλι του δεύτερου δεκαημέρου ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, αλλά και για ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΖΥΓΟΥΣ του δεύτερου δεκαημέρου.
Σημαντικές συναντήσεις και συνομιλίες μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, ροή της έκφρασης των συναισθημάτων και εκδήλωση αγάπης και τρυφερότητας μέσω μηνυμάτων.
+ Άρης 19 Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 19 Ιχθύων.
Φαντασία, ευαισθησία, καλλιτεχνικότητα, ερωτισμός για τα Σταθερά, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ τέλους δεύτερου δεκαημέρου.
Θετική ημέρα επίσης για ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ και ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ τέλους δεύτερου δεκαημέρου. Ιδανική ημέρα για αυτοσυγκέντρωση, διαλογισμό, φιλευσπλαχνία και ‘’ελεημοσύνη’’.

13 Φεβρουαρίου 2021
+ Σύνοδος ανάδρομου Ερμή με Δία 13  Υδροχόου.
Τυχερές συναντήσεις, ευχάριστες ειδήσεις, αισιόδοξη και άδολη σκέψη, αλλά και θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα. Ιδανική ημέρα για σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα επικυρωθούν όμως μετά τις 21 Φεβρουαρίου.
Αφορά κυρίως στο Σταθερό Σταυρό του δεύτερου δεκαημέρου, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ , αλλά και ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ επίσης του δεύτερου δεκαημέρου με σημαντικό μερίδιο στις ευχάριστες ειδήσεις.

19 Φεβρουαρίου 2021
–  Αφροδίτη 23 Υδροχόου τετράγωνο με Άρη 23 Ταύρου.
Προκλητικά ερωτική ημέρα με αστάθμητες εξελίξεις για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ της αρχής του τρίτου δεκαημέρου.
Αμφίβολες  ερωτικές  διεκδικήσεις, σεξουαλικές προκλήσεις, πάθος, ζήλεια, απομακρύνσεις. Δεν είναι ιδανική ημέρα για συζητήσεις και αποφάσεις με το σύντροφο σας. Προσοχή και στην οικονομική διαχείριση γιατί μπορεί να ‘’χαθούν‘’ χρήματα χωρίς σημαντικό λόγο.
+ Θετική για τα ερωτικά και τα οικονομικά ΠΑΡΘΕΝΩΝ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΝ, ΚΑΡΚΙΝΩΝ και ΙΧΘΥΩΝ αρχής τρίτου δεκαημέρου.

24 Φεβρουαρίου 2021
+ Άρης 25  Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 25 Αιγόκερω.
Ερωτική, παθιασμένη ημέρα για τα ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ του τρίτου δεκαημέρου. Ενδυνάμωση σωματική και ψυχολογική, έντονη δραστηριότητα, αναγεννητικές ικανότητες και έρευνα σε βάθος.
– Δυσκολίες, βιαιότητα και αντιπαραθέσεις για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΚΡΙΟΥΣ του τρίτου δεκαημέρου. Αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και σοβαρών κινδύνων.

25 Φεβρουαρίου 2021
+ Ήλιος 7 Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 7 Ταύρου.
Χαρισματική μέρα με υπέροχες διευκολύνσεις για τα ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ. ΙΧΘΥΕΣ, αλλά και για τα ζώδια της Γης, (-,+) ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ του τέλους του πρώτου δεκαημέρου. Ημέρα ευλογίας, φιλανθρωπίας, προσευχής και διαλογισμού.

27 Φεβρουαρίου 2021
Πανσέληνος, Ήλιος 9  Ιχθύων σε αντίθεση με  Σελήνη 9 Παρθένου.
Αποκαλύψεις για το Μεταβλητό Σταυρό του πρώτου δεκαημέρου, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ του πρώτου δεκαημέρου.
Η Πανσέληνος θα ‘’πατήσει’’ τις μοίρες της Έκλειψης της 30ης Νοεμβρίου του 2020 και θα ξυπνήσει γεγονότα παρόμοιας υφής.
Εντάσεις και ανταγωνισμός με συντρόφους και συνεργάτες. Μυστικά θα πάψουν να είναι μυστικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα