Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Δεκέμβριος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
29/11/2021

”Ο ύπνος είναι βαρύς τα πρωινά του Δεκέμβρη,
μαύρος σαν τα νερά του Αχέροντα,
χωρίς όνειρα, χωρίς μνήμη, κι ούτε ένα φυλλαράκι δάφνη.”

 Γιώργος Σεφέρης

4 Δεκεμβρίου

Ηλιακή Έκλειψη 12 μοίρες Τοξότη
Αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των μεταβλητών ζωδίων της αρχής του πρώτου δεκαημέρου.
Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας για Διδύμους 3, 4 και 5 Ιουνίου, Παρθένους 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου και Ιχθύες 3, 4 και 5 Μαρτίου.

6 Δεκεμβρίου 2021

+ Άρης 25° Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 25° Αιγόκερω
Μία ημέρα δυναμική που ωθεί σε συντονισμένες ενέργειες προκειμένου να επιτευχθούν σημαντικοί επαγγελματικοί στόχοι. Αποφασιστικότητα, ισχυρή προσωπική θέληση, αξιοποίηση κάθε μέσου που μπορεί να διευκολύνει την προσωπική ανέλιξη του ατόμου. Ερωτικές και επαγγελματικές ενάρξεις.
Θετική ημέρα για τα ζώδια του νερού και της γης, *Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Ταύρους, Παρθένους και *Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

7 Δεκεμβρίου 2021

-Ερμής 20° Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 20° Ιχθύων
Ψευδείς ειδήσεις, υπερβολές σε λόγια και πράξεις, παρεξηγήσεις και υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν. Ημέρα χαλαρότητας και αναβολών. Χάσιμο αντικειμένων, κλοπές και εξαπατήσεις. Προσοχή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για τα μεταβλητά ζώδια αρχής τρίτου δεκαημέρου, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

8 Δεκεμβρίου 2021

– Άρης 26° Σκορπιού τετράγωνο με Δία 26° Υδροχόου
Ημέρα υπερβολών και αψυχολόγητων καταστάσεων. Διάθεση αναλαβής ρίσκων που μπορεί όμως να οδηγήσουν σε αποτυχία. Ένταση, αδικαιολόγητα νεύρα και καταστάσεις που μπορεί να γίνουν διασπαστικές. Ενδέχεται να ενημερωθούμε για πολιτικές αναταραχές, ειδήσεις ”πυροτεχνήματα”, πυρκαγιές και κοσμικές αναταράξεις. Επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλος τρίτου δεκαημέρου.

11 Δεκεμβρίου 2021,

(-,+)Σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα 25° Αιγόκερω
Ερωτισμός, ζήλεια, κτητικότητα, ζήσιμο έντονων ερωτικών στιγμών. Καθοριστικές γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν έρωτες ζωής για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.
Προκλητική συναισθηματικά ημέρα με έντονη κτητικότητα και διάθεση χειραγώγησης για Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς τέλους τρίτου δεκαημέρου.

+Ερμής 26° Τοξότη εξάγωνο με Δία 26° Υδροχόου

Ευχάριστες ειδήσεις, τυχερές συναντήσεις, οικονομικές διευκολύνσεις. Θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα. Συμφέρουσες αγορές, αλλά και συμφέρουσες πωλήσεις. Θετική ημέρα για νομικές υποθέσεις και σημαντικές υπογραφές. Ευνοϊκά για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους τέλος τρίτου δεκαημέρου.

12 Δεκεμβρίου 2021

– Ήλιος 20° Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 20° Ιχθύων
Υποτονική διάθεση, πεσμένη ζωτικότητα, ανάγκη για ύπνο και ξεκούραση. Παραπλάνηση, διάψευση προσδοκιών, λανθασμένες κινήσεις και εκτιμήσεις. Παρασκήνιο και ψεύδη για τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

19 Δεκεμβρίου 2021

(-,+) Πανσέληνος 27 μοίρες Διδύμων/Τοξότη
Εντάσεις, απομακρύνσεις και διαπληκτισμοί για τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις για Τοξότες γεννημένους 18,19 και 20 Δεκεμβρίου.

+ Ήλιος 28° Τοξότη εξάγωνο με Δία 28° Υδροχόου
Μία από τις τυχερότερες ημέρες του Δεκέμβρη! Τύχη, κέρδη, ευκαιρίες, αλλά και βοήθεια από πρόσωπα κύρους. Λύσεις ευκολίας, άνοιγμα εξαιρετικών προοπτικών, προσωπική λάμψη και υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Αφορά στα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους των δύο τελευταίων ημερών.

20 Δεκεμβρίου 2021

+Ερμής 11° Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 11° Ταύρου
Ημέρα έμπνευσης και εφευρετικότητας. Ξαφνικές και πρωτότυπες ιδέες. Ευκαιρίες προσωπικές και επαγγελματικές. Το μυαλό ”ανοίγει” και οι αντιλείψεις αλλάζουν και γίνονται πιο προοδευτικές, ενίοτε και εκκεντρικές.

23 Δεκεμβρίου 2021 

-Κρόνος 11 μοίρες Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 11 μοίρες Ταύρου
Σκληρότητα, περιορισμός, αναλγησία, απομακρύνσεις, σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο για το Σταθερό Σταυρό, του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

Χριστούγεννα 2021

25 Δεκεμβρίου 2021

(-,+)Σύνοδος Αφροδίτης (ανάδρομη) με Πλούτωνα 25° Αιγόκερω
Ερωτικά και νοσταλγικά θα είναι τα Χριστούγεννα του 2021 με την ανάδρομη Αφροδίτη να συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω! Μεγάλοι έρωτες του παρελθόντος ενδέχεται να επιστρέψουν και να ξεσηκώσουν ζήλια, πάθη και κτητικότητα. Οικονομικές ευκαιρίες αλλά και επιστροφή χρημάτων που μπορεί να είχατε ”ξεχάσει” την πιθανότητα επιστροφής τους.
Επηρεάζεται παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τελευταίου πενθημέρου.

26 Δεκεμβρίου 2021

+Ερμής 20 μοίρες Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20 μοίρες Ιχθύων
Αισιοδοξία, όραμα, εμψύχωση. Μια ημέρα ρομαντική με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Πλατωνικοί έρωτες για τα ζώδια της γης και του νερού, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

29 Δεκεμβρίου 2021

+ 29 Δεκεμβρίου είσοδος του Δία στους Ιχθύες. Εύνοια για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και Παρθένους των πρώτων ημερών.
+Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη (ανάδρομη) 24° Αιγόκερω
Η ενέργεια ρέει. Επικοινωνιακή άνεση, ανταλλαγή τρυφερών και συναισθηματικών μηνυμάτων. Ευχάριστες ειδήσεις, γνωριμίες, θετική διάθεση. Δημοφιλία και αναγνώριση για τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τρίτου δεκαημέρου.

+Άρης 11° Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 11° Υδροχόου
Ημέρα σταθεροποίησης και επισημοποίησης θεμάτων που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Έντονη δραστηριοποίηση, αλλά και λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η δράση θα είναι μελετημένη και στοχευμένη. Εξαιρετική ημέρα για απαίτηση ικανοποίησης επαγγελματικών και προσωπικών θεμάτων.
Θετικά επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και *Υδροχόοι αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

30 Δεκεμβρίου 2021

-Σύνοδος Ερμή με Πλούτωνα 25° Αιγόκερω
Καταθλιπτική, σκοτεινή σκέψη. Δυσάρεστες ειδήσεις που μπορεί να αφορούν σε παιδιά και ζώα. Διερευνητικό πνεύμα, δυσπιστία, προσπάθειες ελέγχου σκέψης και κίνησης. Έρευνα και ανακάλυψη μυστικών που μπορεί να εκθέτουν.
Αφορά στον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τελευταίου πενθημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα