Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Αύγουστος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
29/07/2022

«Αύγουστε μήνα και Θεέ σε σένανε ορκιζόμαστε πάλι του χρόνου να μας βρεις στο βράχο να φιλιόμαστε»

Οδυσσέας Ελύτης

1 Αυγούστου 2022

– Σύνοδος Άρη με Ουρανό 18° Ταύρου
Πολεμικά, επιθετικά και ανατρεπτικά γεγονότα. Εντάσεις και διαμάχες σε προσωπικό και σε γενικότερο επίπεδο. Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Τάσεις ανεξαρτησίας, αποδέσμευση και προκλητικότητα σε συμπεριφορές.
Αφορά στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

+ Ήλιος 08° Λέοντα τρίγωνο με Δία 08° Κριού
Ημέρα τύχης και αισιοδοξίας. Ευκαιρίες και κέρδη σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Βοήθεια από ισχυρούς κι εύκολες λύσεις σε δύσκολα μέχρι πρότινος προβλήματα. Ανάπτυξη, επιτυχία, αλλά και μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες τέλους πρώτου δεκαημέρου.

2 Αυγούστου 2022

+ Αφροδίτη 18° Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 18° Ταύρου
Ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις. Ξαφνικές απρόσμενες γνωριμίες, κεραυνοβόλος έρωτας και υποσχέσεις αγάπης. Ανάγκη για πρωτοτυπία, αλλαγή εμφάνισης και ανανέωσης. Οικονομικές ευκαιρίες και κέρδη από επενδύσεις. Συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες και ερωτικοί πειραματισμοί, με διαφορετικό ή ασυνήθιστο πρόσωπο.
Αφορά στα ζώδια του Νερού , Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

3 Αυγούστου 2022

+ Αφροδίτη 19° Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 19° Ταύρου
Ερωτισμός, φλερτ, διεκδίκηση, έρωτας. Το πάθος ξυπνά και ζητά ικανοποίηση. Συναρπαστικές νέες γνωριμίες , έξαψη και ανάγκη για περιπέτεια και διασκέδαση μέχρι πρωίας.
Αφορά στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

7 Αυγούστου 2022

+ Αφροδίτη 25° Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 25° Ιχθύων
Ημέρας χαράς και επιτυχίας! Ρομαντισμός, καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και έρωτας με μεγάλες προσδοκίες. Η προσφορά και η στήριξη σε πάσχοντες και αδύναμους θεωρείται προτεραιότητα. Ευγενική συμπεριφορά, ευαισθησία και καλή προαίρεση. Εξιδανικευμένη σχέσεων, αρχή μιας ή πλατωνικής σχέσης.
Αφορά στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς τρίτου δεκαημέρου.

– Άρης 22° Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 22° Υδροχόου
Ένταση, μαχητικότητα και σύγκρουση συμφερόντων. Ημέρα αδιεξόδων και ατυχημάτων. Περιορισμός, σκληρότητα, απώλεια ενέργειας και καταθλιπτικές τάσεις. Απογοήτευση σε συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα
Αφορά στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

9 Αυγούστου 2022

– Αφροδίτη 27° Καρκίνου αντίθεση με Πλούτωνα 27° Αιγόκερω
Αντιπαραθέσεις και απομακρύνσεις από αγαπημένα πρόσωπα. Οικονομικά και συναισθηματικά ξεκαθάρισμα. Μοιραίος έρωτας, ένταση, πάθος, ζήλια και ερωτικός ανταγωνισμός.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλος τρίτου δεκαημέρου.

11 Αυγούστου 2022

– Ήλιος 18° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 18° Ταύρου
Εκρηκτικές, πολεμικές και απρόοπτες εξελίξεις σε πολιτικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Ξαφνικές αλλαγές, ανατροπή δεδομένων, αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις πάνω σε θέματα που θεωρούνταν λυμένα. Αυξημένα νεύρα, καυγάδες και αντιπαραθέσεις.
Αφορά κυρίως στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

12 Αυγούστου 2022

– Πανσέληνος 19° Υδροχόου/Λέοντα
Εντάσεις, απομακρύνσεις, αποχωρισμοί και διεκδικήσεις για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

+ Άρης 25° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 25° Ιχθύων
Ημέρα συναισθηματικής δράσης και σημαντικών επιδιώξεων. Αποκάλυψη παρασκηνιακών ή παράνομων πράξεων που ξεκαθαρίζουν παρελθοντικές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ανάγκη ισχυροποίησης του οργανισμού, καταπολέμηση ασθενειών και ανάγκη για αποτοξίνωση. Ονειροπόληση και εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων.
Αφορά στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

14 Αυγούστου 2022

– Ήλιος 22° Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 22° Υδροχόου
Ημέρα περιορισμού με μεγάλη χρονική διάρκεια. Σκληρότητα σε σκέψεις και πράξεις, αλλά και αναγκαστικοί συμβιβασμοί. Πληρωμή συνεπειών, επιβολή κανόνων, στέρηση χαράς και απόλαυσης. Χωρισμοί και απομακρύνσεις, επιπτώσεις από λανθασμένους χειρισμούς. Οικονομικά και συναισθηματικά αδιέξοδα.
Αφορά στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

15 Αυγούστου 2022

+ Άρης 26° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω
Ημέρα ισχυρής θέλησης και σωματικής ρώμης. Ζήσιμο συναρπαστικής ερωτικής εμπειρίας και σεξουαλικής αναγέννησης. Ενδέχεται να δουν το φως και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη παράνομες δραστηριότητες του παρελθόντος.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

16 Αυγούστου 2022

+ Ερμής 19° Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 19° Ταύρου
Ημέρα ευελιξίας και πνευματικής φρεσκάδας. Ξαφνικά κέρδη σε οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις, εφευρετικότητα, απρόσμενες συναντήσεις και άκουσμα ευχάριστων ειδήσεων. Θετική ημέρα για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ή μέσου μεταφοράς.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

18 Αυγούστου 2022

+ Αφροδίτη 8° Λέοντα τρίγωνο με Δία 8° Κριού
Τύχη, ευημερία και απόλαυση! Σημαντικές γνωριμίες, ανάπτυξη, καλοπέραση, εύνοια ερωτική και οικονομική. Αισιόδοξες σκέψεις, χαρούμενη διάθεση, ενθουσιασμός και ανάγκη για διασκέδαση. Κοινωνική επιτυχία και αφθονία.
Αφορά στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες τέλους πρώτου δεκαημέρου.

21 Αυγούστου 2022

– Ερμής 24° Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 24° Ιχθύων
Ημέρα θολότητας, υπερβολικών υποσχέσεων, πλανών και ψευδών. Αναβολές, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις χωρίς αιτία. Αφηρημάδα, χάσιμο ή κλοπή αντικειμένων, λάθη και παραλείψεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς τρίτου δεκαημέρου.

22 Αυγούστου 2022

+ Ερμής 26° Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω
Ημέρα βαθιάς σκέψης και δυνατού παρασκηνίου. Εξονυχιστική έρευνα πάνω σε σημαντικά οικονομικά θέματα. Εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Κρυφές και σημαντικές πληροφορίες αλλάζουν ‘’χέρια’’.
Αφορά στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

27 Αυγούστου 2022

– Νέα Σελήνη 4° Παρθένου σε τετράγωνο με Άρη 4° Διδύμων
Μία δύσκολη Νέα Σελήνη με εντάσεις και διεκδικήσεις. Μαχητική διάθεση και πολεμικό κλίμα μεταξύ συντρόφων και συνεργατών. Πείσμα, εγωισμός, ένταση, τσακωμοί και πιθανά ατυχήματα.
Αφορά στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου.

– Αφροδίτη 19° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 19° Ταύρου
Ξαφνικοί χωρισμοί και απρόσμενες αποχωρήσεις. Απρόβλεπτες γνωριμίες με διαφορετικά και εκκεντρικά πρόσωπα. Απώλειες οικονομικές και συναισθηματικές. Ανάγκη για ανεξαρτησία , χειραφέτηση και επίδειξη αντιφατικής συμπεριφοράς.
Αφορά στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

28 Αυγούστου 2022

– Αφροδίτη 20° Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 20° Υδροχόου
Ημέρα σκληρότητας και αναλγησίας. Έμφαση στα πρέπει και στη λογική έναντι του συναισθήματος και της αισιοδοξίας. Περιορισμοί επαγγελματικοί, οικονομικοί και ερωτικοί, ανασφάλεια, σχέση με διαφορά ηλικίας και έρωτες με ανταλλάγματα.
Αφορά στο Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα