Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
31/07/2021

Δέρμα σαν καμωμένο από γιασεμί… Εκείνη του Αυγούστου – Αύγουστος ήταν; – η βραδιά…
Κωσταντίνος Καβάφης

1 Αυγούστου 2021

+ Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 10° Λέοντα

Οξύνεια πνεύματος, νοητική εγρήγορση. Μικρές μετακινήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε γραφειοκρατικά και καλλιτεχνικά θέματα. Άνεση στην επικοινωνία και επαφές με σημαντικά πρόσωπα.
Αφορά κυρίως σε ΚΡΙΟΥΣ, *ΛΕΟΝΤΕΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΖΥΓΟΥΣ τέλους πρώτου, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

– Ερμής 10° Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 10° Υδροχόου

Σκληρός τρόπος σκέψης και σύγκρουση συμφερόντων. Επικοινωνιακά αδιέξοδα, πιθανά ατυχήματα με παιδιά και ζώα. Περιορισμός της έκφρασης, καταθλιπτική διάθεση.
Προσεκτικός ο Σταθερός Σταυρός ΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΥΔΡΟΧΟΟΙ τέλος πρώτου, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

2 Αυγούστου 2021

– Ήλιος 10° Λέοντα αντίθεση με Κρόνο 10° Υδροχόου

Περιορισμός, σκληρότητα και υπενθύμιση ευθυνών με απουσία δικαιολογιών. Θέματα υγείας σε ανδρικά πρόσωπα εξουσίας και αποκαθήλωση πολιτικών, κοινωνικών, ή καλλιτεχνικών προτύπων. Περιορισμός με μεγάλη χρονική διάρκεια, αλλά πληρωμή συνεπειών παρελθόντος χρόνου.
Δυσκολίες και περιορισμοί για το Σταθερό Σταυρό, ΤΑΥΡΟΥΣ αρχής Μαΐου, ΛΕΟΝΤΕΣ αρχής Αυγούστου, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ αρχής Νοεμβρίου και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, αρχής ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

3 Αυγούστου 2021

+ Αφροδίτη 14° Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 14° Ταύρου

Ημέρα ευχάριστων εκπλήξεων και οικονομικών ευκαιριών. Ο από μηχανής Θεός, Ουρανός, δίνει λύσεις σε καταστάσεις που θεωρητικά δεν είχαν λύσεις! Ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτες με πρόσωπα ασυνήθιστα και ξεχωριστά. Εξαιρετική ημέρα για οικονομικά οφέλη.
Αφορά στα ζώδια της Γης, *ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΌΚΕΡΟΥΣ, και στα ζώδια του Νερού ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, και ΙΧΘΥΕΣ του δεύτερου δεκαημέρου.

– Ερμής 14° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 14° Ταύρου

Σοκαριστικές σκέψεις και καταστάσεις. Απότομες αλλαγές συμπεριφορών και σκληρότητα σε παιδιά και ζώα. Ατυχηματική ημέρα με ζημιές σε μεταφορικά μέσα και τεχνολογικό εξοπλισμό. Δυσάρεστες ειδήσεις, δυσκολίες σε ταξίδια και σπουδές.
Αφορά κυρίως στο Σταθερό Σταυρό, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, *ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του δεύτερου δεκαημέρου.

6 Αυγούστου 2021

– Ήλιος 14° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 14° Ταύρου

Απρόοπτα γεγονότα, απότομες και ξαφνικές αλλαγές αλλά και ανατροπή δεδομένων. Δυσάρεστες εκπλήξεις αιφνιδιαστικές ενέργειες. Ξαφνικά θέματα υγείας κυρίως σε ανδρικά πρόσωπα και συναισθηματική πίεση. Ξαφνικές ‘’απώλειες’’.

Αφορά στο Σταθερό Σταυρό, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ δεύτερου δεκαημέρου.

8 Αυγούστου 2021

+ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στο Λέοντα στις 16 μοίρες.

Ξεκινήματα, νέοι έρωτες, αλλά και αποφάσεις ζωής για τα ζώδια της Φωτιάς, ΚΡΙΟΥΣ, *ΛΕΟΝΤΕΣ και ΤΟΞΌΤΕΣ τέλους πρώτου δεκαημέρου. Ευνοημένοι οι ΛΕΟΝΤΕΣ 7, 8, 9 Αυγούστου με μια προσωπική Νέα Σελήνη στις αποσκευές της Ηλιακής Επιστροφής τους.
SOS Προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις ΤΑΥΡΟΙ, *ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΥΔΡΟΧΟΟΙ τέλους πρώτου δεκαημέρου.

9 Αυγούστου 2021

– Αφροδίτη 22° Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Ερωτική εξαπάτηση, απογοήτευση και διάψευση υψηλών προσδοκιών. Εξιδανίκευση, απιστία μεταξύ συντρόφων αφέλεια και κίνδυνος κλοπών. Υπερβολές, ψέματα και οικονομικές απώλειες. Ημέρα προς αποφυγήν για τυχερά παιχνίδια και … ‘’τζόγο’’.
Προσοχή κυρίως στο Μεταβλητό Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ αρχής τρίτου δεκαημέρου.

10 Αυγούστου 2021

(-,+) Ερμής 28 Λέοντα αντίθεση με Δία 28° Υδροχόου

– Υπερβολές, εντάσεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων για το Σταθερό Σταυρό τέλος τρίτου δεκαημέρου.

+ Ευκαιρίες, σκέψεις επέκτασης, επαγγελματικέςωθήσεις για ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου.

11 Αυγούστου 2021

+ Αφροδίτη 24° Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° Αιγόκερω

Λογική, ευαισθησία και πάθος θα δώσει το ερωτικό σμίξιμο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε ζώδιο της Γης. Έντονες ερωτικές στιγμές, μεγάλοι παθιασμένοι έρωτες με ζήλεια και κτητικότητα. Εξομολογήσεις εκ βαθέων, καθοριστικές συναντήσεις με πρόσωπα κύρους. Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες και επενδύσεις.
Εξαιρετικά τυχερά τα ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΑΙΓΌΚΕΡΟΙ και του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΙΧΘΥΕΣ τρίτου δεκαημέρου.

18 Αυγούστου 2021

(-,+) Ερμής σύνοδο με Άρη 12° Παρθένου

Δυναμικότητα, ζωντάνια, ευστροφία, αλλά και αποφασιστικότητα και δυναμισμός σε λήψεις αποφάσεων. Γρήγορη γόνιμη σκέψη και ισχυρός λόγος με δομή και συνέπεια. Εξαιρετική ημέρα για συζητήσεις που απαιτούν επιχειρήματα και γρήγορες αποφάσεις. Εύνοια και σε δικαστικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν σε παιδιά και ζώα.
Ευνοημένα τα ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ δεύτερου δεκαημέρου.

19 Αυγούστου 2021

(-, +) Ήλιος 27° Λέοντα αντίθεση με Δία 27° Υδροχόου

Ευκαιρίες, τύχη και σταθεροποίηση καταστάσεων για τα ζώδια του Αέρα, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, *ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου.
Ελαστικότητα,, επιπολαιότητα, ανευθυνότητα και σπατάλη για τα Σταθερά, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, * ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου.

20 Αυγούστου 2021

+ Ερμής 14° Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 14° Ταύρου

Διανοητική εγρήγορση, ξαφνικές ευχάριστες πνευματικές αναλαμπές, έξυπνες επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις. Εφευρετικότητα, απρόσμενες συναντήσεις, ευχάριστες ειδήσεις, επαγγελματικά και ψυχαγωγικά ταξίδια.
Εξαιρετική ημέρα για τα ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, αλλά και για τα ζώδια του Νερού ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, και ΙΧΘΥΕΣ του δεύτερου δεκαημέρου.

22 Αυγούστου 2021

– ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 29 μοίρες ΛΕΟΝΤΑ/ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Αντιπαραθέσεις και εντάσεις για το Σταθερό Σταυρό ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΌΟΥΣ της τελευταίας ημέρας, αλλά και για το Μεταβλητό Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ, της πρώτης ημέρας.

+ Άρης 14° Παρθένου τρίγωνο Ουρανό 14° Ταύρου

Θετική τροπή σε καταστάσεις που είχαν τελματώσει το προηγούμενο διάστημα. Ανατροπή δεδομένων… για καλό σκοπό και απελευθέρωση από δεσμευτικές και επίπονες καταστάσεις. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία…
Ημέρα εύνοιας για τα ζώδια της Γης, *ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ δεύτερου δεκαημέρου, καθώς και για τα ζώδια του Νερού ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, *ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ επίσης δεύτερου δεκαημέρου.

23 Αυγούστου 2021

+ Αφροδίτη 8° Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 8° Υδροχόου

Σοβαρές προτάσεις, εκπληρώσεις υποσχέσεων, λήψη σοβαρών αποφάσεων και ανάληψη ευθυνών. Έρωτες με διαφορά ηλικίας και επισημοποιήσεις. Χρήσιμοι περιορισμοί και επιβολή ορίων σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τέλους πρώτου δεκαημέρου.

24 Αυγούστου 2021

– Ερμής 22° Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα… Αναβολές, παρεξηγήσεις, ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις, κλοπές και απάτες. Ασθενικότητα σε παιδιά και ζώα, ακόμη και πιθανές εξαφανίσεις
Ιδιαιτέρως προσεκτικός ο Μεταβλητός Σταυρός, ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ, αρχών τρίτου δεκαημέρου.

26 Αυγούστου 2021

+ Ερμής 24° Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° Αιγόκερω

Βαθιά σκέψη, εσωτερικό ‘’σκάψιμο’’, ανάλυση συναισθημάτων. διερεύνηση παρασκηνίου, Εξονυχιστική έρευνα, εξομολογήσεις κρυφών ερώτων και πληροφοριών. Ειδήσεις για ανεύρεση νέων πηγών ενέργειας και διαχείρησης φυσικού πλούτου.
Σε προσωπικό επίπεδο αφορά στα ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ και του Νερού ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, του τρίτου δεκαημέρου.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα