Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Απρίλιος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
04/04/2023

Έστησ’ ο Έρωτας χορό με τον ξανθόν Απρίλη,
Κι η φύσις ηύρε την καλή και τη γλυκιά της ώρα…

Διονύσιος Σολωμός

3 Απριλίου 2023

– Ερμής 00° Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 00° Υδροχόου
Δύσκολη επικοινωνιακά ημέρα. Δυσάρεστα νέα που ενδέχεται να αφορούν σε παιδιά και ζώα. Αρνητικές σκέψεις, εκδικητικότητα, καχυποψία και δυσπιστία. Δυσκολίες στη μετακίνηση με πιθανά ατυχήματα.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των δύο πρώτων ημερών.

5 Απριλίου 2023

+ Ερμής 3° Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 3° Ιχθύων
Αποκατάσταση επικοινωνίας, ικανός βαθμός συνεννόησης, ενασχόληση με γραφειοκρατικά θέματα. Ημέρα οργάνωσης και τακτοποίησης πρακτικών υποθέσεων. Σταθεροποίηση συναισθημάτων και ενεργειών. Ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

6 Απριλίου 2023

-Πανσέληνος 16° μοίρες Ζυγού /Κριού
Αντιπαραθέσεις, αποκαλύψεις και εντάσεις για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους δεύτερου δεκαημέρου.

7 Απριλίου 2023

+ Αφροδίτη 26° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 26° Ιχθύων
Ημέρα έρωτα και ρομαντισμού. Ανάγκη για βοήθεια και φιλανθρωπία. Καλλιτεχνικές ανησυχίες, ανάγκη για δημιουργία. Πλατωνικοί φαντασία, ονειροπόληση, αλλά και αυξημένη διαίσθηση.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

8 Απριλίου 2023

+ Ερμής 07° Ταύρου εξάγωνο με Άρη 07° Καρκίνου
Δομημένη επικοινωνία και αποφασιστικότητα. Στοχευόμενος δυναμισμός και ανάγκη για ειλικρίνεια. Συναισθηματική αντιμετώπιση των θεμάτων, ζωντάνια σκέψης και ευστροφία. Υπομονή και διάκριση, αποδοτικός διάλογος, σοβαρές και έντιμες συζητήσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

11 Απριλίου 2023

+ Αφροδίτη 00° Διδύμων τρίγωνο με Πλούτωνα 00° Υδροχόου
Ημέρα φλερτ και έρωτα! Έντονες παθιασμένες ερωτικές στιγμές που ενδέχεται α καθορίσουν τη ζωή σας. Σημαντικές γνωριμίες που θα καταλήξουν σε έρωτα, ενασχόληση με την ερωτική ζωή και διεκδίκηση. Πάθος, ζήλια, ένταση, ανάγκη για έλεγχο και εξουσία. Ημέρα τυχερών κερδών και αύξησης οικονομικών εσόδων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

+ Σύνοδος Ήλιου με Δία 21°Κριού
Εξαιρετικά τυχερή μέρα! Απίστευτες οικονομικέ ευκαιρίες, αλλά και επαγγελματική αναβάθμιση. Βοήθεια από ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους και κι εύκολες λύσεις σε δύσκολα θέματα. Επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη, επιτυχία, λάμψη και λαμπρές υποσχέσεις για το μέλλον.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

14 Απριλίου 2023

-Αφροδίτη 4° Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 4° Ιχθύων
Ημέρα περιορισμού και ευθυνών. Η λογική καταπιέζει το συναίσθημα και τα οικονομικά περιορίζονται. Έλλειψη αγάπης και τρυφερότητας, επιβολή του’’ σωστού’’, εξαναγκασμός και πίεση. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας και τάσεις ωφελιμισμού
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

20 Απριλίου 2023, 1η Ηλιακή Έκλειψη του χρόνου.

– Ήλιος σύνοδο με Σελήνη 29° Κριού, τετράγωνο με Πλούτωνα 00° Υδροχόου
Ένας δύσκολος κύκλος κλείνει, ένας προκλητικός κύκλος ανοίγει. Προσωπικές, επαγγελματικές και οικονομικές δυσκολίες. Θέματα υγείας και εργασίας. Σχέσεις τελειώνουν και γίνονται ξεκαθαρίσματα. Διαγραφές, ‘’καταστροφές’’ ενάρξεις από το μηδέν.
Αφορά στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους των δύο τελευταίων ημερών και τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των δύο πρώτων ημερών.

24 Απριλίου 2023
+ Ανάδρομος Ερμής 15° Ταύρου εξάγωνο με Άρη 15° Καρκίνου
Η αναδρομή του Ερμή θα φέρει αναψηλαφήσεις και δεύτερες σκέψεις. Το μυαλό αποκτά ταχύτητα, ευστροφία και αποφασιστικότητα στη λήψη αποφάσεων. Δυναμισμός στην καθημερινότητα, διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και ειλικρίνεια στην συμπεριφορά.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου.

25 Απριλίου 2023

+ Ήλιος 05° Ταύρου εξάγωνο με Κρόνο 0 5° Ιχθύων
Ημέρα σοβαρής σκέψης και ρεαλισμού. Επίδειξη ωριμότητας, υπευθυνότητα και αξιοπιστία στις σχέσεις και την επικοινωνία. Υποσχέσεις που τηρούνται, λήψη σοβαρών αποφάσεων και τήρηση μέτρων και δεοντολογίας. Δικαίωση σε νομικά και δικαστικά θέματα, ανάληψη ευθύνης και καθηκόντων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

29 Απριλίου 2023

+ Άρης 18° Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 18° Ταύρου
Ξαφνικές λύσεις και ευχάριστες ανατροπές δεδομένων. Αιφνιδιασμός, τάσεις επαναστατικότητας και διαφοροποίησης. Ανάγκη απελευθέρωσης από δεσμούς, ανάληψη ρίσκου και ανάγκη σωματικής εκτόνωσης.
Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλος δεύτερου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα