Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: Μάρτιος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
29/02/2024

«Καθ’ οδόν (7 και 30’ πρωινή προς εργασίαν) συναντώ τον Μάρτιο,
ευδιάθετον υπαινιγμών πλήρη περί ανοίξεως και λοιπά».

Κική Δημουλά

Μάρτιος, ο μήνας των εξαγώνων!

1 Μαρτίου 2024

+ Ήλιος 11 Ιχθύων σε εξάγωνο με το Δία 11 Ταύρου
Ημέρα αισιοδοξίας και αναπάντεχης τύχης. Βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Τυχερές γνωριμίες και επιβράβευση προσπαθειών.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

 3 Μαρτίου 2024

– Αφροδίτη 19 Υδροχόου σε τετράγωνο με Ουρανό 19 Ταύρου
Ερωτικές και οικονομικές δυσκολίες. Ξαφνικές εντάσεις, απρόσμενοι χωρισμοί και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικά ραντεβού επαγγελματικού ή οικονομικού χαρακτήρα. Ενδεχόμενες απώλειες σε συναισθηματικά, περιουσιακά και οικονομικά θέματα.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλους δεύτερου δεκαημέρου, αρχής τρίτου.

4 Μαρτίου 2024

+ Ερμής 19 Ιχθύων σε εξάγωνο με Ουρανό 19 Ταύρου
Εποικοδομητικές συζητήσεις και ξαφνική επίλυση θεμάτων που το προηγούμενο διάστημα είχαν καθυστερήσει. Υπερπήδηση εμποδίων, αλλά πρωτοποριακές ιδέες που θα αποδώσουν επαγγελματικά. Ευχάριστες ειδήσεις και απρόσμενες μετακινήσεις.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους δεύτερου δεκαημέρου και αρχής τρίτου.

10 Μαρτίου 2024 – Είσοδος του Ερμή στον Κριό

+ Ήλιος 19 Ιχθύων σε εξάγωνο με Ουρανό 19 Ταύρου
Ήμερα ξαφνικών ευκαιριών και απρόσμενων θετικών λύσεων. Πρωτοποριακός τρόπος έκφρασης και ανάδειξη ταλέντων. Οικονομικές ευκαιρίες και συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Εύνοια από ισχυρά άτομα.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους δεύτερου δεκαημέρου και αρχής τρίτου.

+ Νέα Σελήνη 20 Ιχθύων
Εξαιρετικά νέα ξεκινήματα σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα με την εύνοια των θετικών εκπλήξεων του Ουρανού.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

10 Μαρτίου 2024

– Άρης 20 Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 20 Ταύρου
Όψη ‘’Κεραυνός εν αιθρία’’. Εντάσεις, ανακατατάξεις, αιφνιδιασμοί, εκρήξεις. Αναίτιες και απρόσμενες επιθέσεις, ακραίες συμπεριφορές και προβοκατόρικες ενέργειες. Ενδεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα υπερβολική προκλητικότητα, ατυχήματα. ‘’Ανταρτοπόλεμος’’ σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής τρίτου δεκαημέρου.

12 Μαρτίου 2024 – Είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς

11 Μαρτίου 2024

+ Ερμής 01 Κριού σε εξάγωνο με Πλούτωνα 01 Υδροχόου
Οι φιλοδοξίες ξυπνούν και συντροφεύονται από απίστευτη τύχη. Η μέρα αυτή προσφέρει μοναδικές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και δυνατότητες προσωπικής και κοινωνικής ανόδου
Αφορά κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους αρχής πρώτου δεκαημέρου.

17 Μαρτίου 2024

(-,+) Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα 27 Ιχθύων
Η δυσκολία της ξεκάθαρης εικόνας! Ημέρα χαλαρότητας και ρομαντισμού. Έντονη διαίσθηση και φαντασία. Οραματισμός, χαλαρή διάθεση και ανάγκη δραπέτευσης από την πραγματικότητα. Πλατωνικοί έρωτες, αφηρημάδα, απιστία και αφέλεια.
– Προσοχή σε απογοητεύσεις και εξαπατήσεις για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες τέλους τρίτου δεκαημέρου.
+ Θετικά και δημιουργικά για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ταύρους και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

20 Μαρτίου 2024 – Εαρινή Ισημερία Ήλιος 0 Κριού

21 Μαρτίου 2024

+ Ήλιος 01 Κριού σε εξάγωνο με Πλούτωνα 01 Υδροχόου
Ημέρα κομβική και ανεπανάληπτη! Τύχη, φιλοδοξία, επιτυχία ! Σημαντικά ραντεβού και συζητήσεις επαγγελματικής και οικονομικής φύσης επιβάλλεται να μπουν στην ημερήσια ατζέντα σας. Ημέρα ενδυνάμωσης και θετικών προσωπικών και επαγγελματικών εξελίξεων. Διεκδίκηση μεγαλύτερων επαγγελματικών ευκαιριών και σταθερότερων συναισθηματικών μέσα στις σχέσεις.
Αφορά κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους αρχής πρώτου δεκαημέρου.

22 Μαρτίου 2024

– Σύνοδος Αφροδίτης με Κρόνο 12° Ιχθύων
Ημέρα συναισθηματικής και οικονομικής… στενότητας. Δύσκολη η έκφραση της αγάπης και του έρωτα. Περιοριστικές συμβουλές, λήψη σοβαρών αποφάσεων και ενίσχυση των «πρέπει». Σχέσεις με διαφορά ηλικίας και με χρονική διάρκεια. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

24 Μαρτίου 2024

+ Αφροδίτη 15 Ιχθύων σε εξάγωνο με Δία 15 Ταύρου
Μία ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα τόσο για τα συναισθηματικά όσο και για τα οικονομικά θέματα. Εύνοια σε τυχερές γνωριμίες, τυχερές συναντήσεις και τυχερά παιχνίδια. Αύξηση αυτοπεποίθησης και δημιουργικότητας. Αναθέρμανση ερωτικών σχέσεων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου.

25 Μαρτίου 2024

– Πανσέληνος Σεληνιακή Έκλειψη 05 Ζυγού/Κριού
Ημέρα εξαιρετικής προσοχής και σημαντικών δυσκολιών. Εντάσεις, αποχωρισμοί και ‘’απώλειες’’ σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.
Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου.

28 Μαρτίου 2024

+ Αφροδίτη 20 Ιχθύων σε εξάγωνο με Ουρανό 20 Ταύρου
Θετικά ερωτικά, θετικά οικονομικά και κεραυνοβόλοι έρωτες! Ημέρα γεμάτη αισιοδοξία και πρωτοποριακές ιδέες. Νέες πηγές εσόδων προκύπτουν ξαφνικά και τα προβλήματα επιλύονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ευνοούνται οι αγορές ακινήτων και οι επενδύσεις. κεραυνοβόλους έρωτες και ξαφνική επίλυση εμποδίων.
Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αρχής τρίτου δεκαημέρου. 

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα