Ολική σεληνιακή Έκλειψη Νοεμβρίου

ASTROTEAM GUEST
05/11/2022

Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοέμβρη γίνεται στις 8 Νοεμβρίου στην 16η μοίρα του Ταύρου, για την Ελλάδα στις 13:02´το μεσημέρι που ανήκει στη σειρά Saros 136 της οποίας η αρχική έκλειψη έγινε στις 13 Απριλίου 1680.

Θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) τους γεννημένους από 6 – 11 Μαΐου, 7-12 Αυγούστου, 3-9 Φεβρουαρίου και 6-12 Νοεμβρίου. Επίσης και τις 2 πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) γεννημένους 21-22 Μαρτίου, 22-23 Ιουνίου, 24-25 Σεπτεμβρίου και 22-23 Δεκεμβρίου. Από αντισκιά θα επηρεαστεί η 14η μοίρα Λέοντα και κόντρα αντισκιά η 14η μοίρα Υδροχόου, δηλαδή οι γεννημένοι 7 Αυγούστου και 3 Φεβρουαρίου. Λόγω της αρχικής γενέθλιας έκλειψης επηρεάζεται και η 24η μοίρα Κριού -Ζυγού δηλαδή οι γεννημένοι 14 Απριλίου και 17 Οκτωβρίου. Άλλοι από αυτούς επηρεάζονται σε ψυχολογικό επίπεδο και κυρίως οι γυναίκες και άλλοι μπορεί να δουν αλλαγές και σε πρακτικό επίπεδο που θα είναι ξαφνικές και ανατρεπτικές μιας και συμμετέχει ο Ουρανός σε ιδιομοιρία. Είναι μια έκλειψη στην πλευρά του Βόρειου δεσμού της Σελήνης δηλαδή μας οδηγεί στο μελλοντικό μας σκοπό με τρόπο απρόβλεπτο και πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή μιας και ο χορηγός της η Αφροδίτη είναι σε δύσκολη θέση στον Σκορπιό και την εξάγει ο Κρόνος που φέρνει δύσκολα, περιοριστικά και απωλεστικά γεγονότα.

Κριός

Τα οικονομικά φαίνεται να επηρεάζονται με απρόβλεπτα έξοδα που προκύπτουν μέσα σε ομάδες ή συλλόγους που συμμετέχετε. Οι στόχοι και τα μελλοντικά σας σχέδια, αυτά που κατέχετε και σας ανήκουν καθώς και οι ασφάλειές σας ίσως να περιοριστούν ή να ανατραπούν λόγω διαφωνιών με φιλικά σας πρόσωπα.

Ταύρος

Αυτή η έκλειψη πάνω σας μπορεί να αλλάζει την εικόνα στο φυσικό σας σώμα, το περιβάλλον σας καθώς και τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους για εσας, τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η επαγγελματική σας πορεία μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά και απρόσμενα καθώς και η δημόσια εικόνα σας. Προσοχή στην υγεία σας.

Δίδυμος

Για εσάς που γίνεται πίσω από το δικό σας ζώδιό θα φέρει μια ανησυχία στην ψυχολογία σας και θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας και μπορεί να αναστατώσει λίγο την καθημερινότητά σας. Ίσως σας προβληματίσουν ανώτερες σπουδές ή άτομα από το εξωτερικό ακόμη και συγγενείς εξ αγχιστείας.

Καρκίνος

Τα κοινά οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους μέσα από κάποιες ομάδες ή από φιλικές σας επαφές μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα. Επίσης οι στόχοι και τα δημιουργικά σας σχέδια ή τα επιχειρηματικά σας σχέδια ίσως υποστούν αλλαγές λόγω απρόβλεπτων οικονομικών υποχρεώσεων, δανείων ή ακόμη και κληρονομικών ζητημάτων.

Λέων

Αλλαγές που θα συμβούν στην οικογενειακή σας ζωή θα έχουν αντίκτυπο και στην καριέρα σας που θα αλλάξει πορεία ή στη δημόσια εικόνα σας. Αλλά και οι σημαντικοί άλλοι για εσάς όπως ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας, προφανώς θα συμβάλλουν για αυτή την αλλαγή μέσω περιορισμών ή ορίων που μπορεί να σας θέσουν. Προσοχή και στην υγεία.

Παρθένος

Εσείς θα επηρεαστείτε από αυτή την έκλειψη στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα, ή σε θέματα που έχουν σχέση με τις ανώτερες σπουδές σας και το εξωτερικό. Η καθημερινότητά σας μπορεί να σας δυσκολέψει ή και η υγεία σας να χρειαστεί προσοχή. Δώστε προσοχή και στη διατροφή σας και τα ζωάκια σας.

Ζυγός

Τα κοινά οικονομικά με άλλους όπως με τον σύντροφό σας μπορεί να σας απασχολήσουν για ζητήματα των παιδιών σας ή με τους συνεργάτες σας για τα επιχειρηματικά δημιουργικά σας σχέδια. Διευθετήστε θέματα με την εφορία ή κληρονομικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με αυτά που σας ανήκουν και δημιουργούν το αίσθημα ασφάλειάς σας.

Σκορπιός

Σημαντικές αλλαγές, αποκαλύψεις και ολοκληρώσεις στον τομέα των σχέσεών σας φέρνει αυτή η έκλειψη είτε με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη σας. Εσείς και οι άλλοι λοιπόν και πως όλο αυτό επηρεάζει την οικογενειακή σας ζωή αλλά και την επαγγελματική. Δώστε προσοχή στα μεγαλύτερα άτομα της οικογένειας και την υγεία σας.

Τοξότης

Αυτή η έκλειψη για εσάς γίνεται στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σας και μπορεί να σας απασχολήσουν και θέματα υγείας που θα οφείλονται όμως στον αγχωτικό τρόπο σκέψης σας. Φοβίες και ανασφάλειες σας τριγυρίζουν λόγω του ότι πρέπει να κλείσετε κάποιους κύκλους στη ζωή σας που δεν σας εξυπηρετούν πια.

Αιγόκερως

Ξαφνικά και αποκαλυπτικά θέματα σε σχέση με παιδιά και που έχουν να κάνουν και με τα οικονομικά σας ή τις ασφάλειές σας θα φέρει αυτή η έκλειψη για εσάς. Για άλλους μπορεί να σας απασχολήσουν και τα ερωτικά σας ή τα δημιουργικά σας σχέδια να έχουν κάποια προβλήματα λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Υδροχόος

Μια σημαντική έκλειψη που γίνεται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Αλλαγές εκεί στη συμβίωση με τους άλλους ή μια μετακόμιση που επηρεάζει και την καριέρα σας. Μπορεί να έχετε κάποιους περιορισμούς στο περιβάλλον σας και να χρειαστεί να δώσετε την προσοχή σας στα γηραιότερα μέλη της οικογένειας αλλά και στην δική σας υγεία.

Ιχθύες

Στον τομέα των επικοινωνιών σας η έκλειψη για εσάς επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας ή σχετίζεται με μικρές μετακινήσεις και τα μεταφορικά σας μέσα. Αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινοί συγγενείς και γείτονες ίσως σας φέρουν αποκαλύψεις σχετικά με κύκλους που σας περιορίζουν και πρέπει να κλείσετε.

 

Από την Anna Kotsi

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα