ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
25/05/2021

Στις 26/05 πραγματοποιείται η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στη 05η μοίρα. Όταν γίνεται Σεληνιακή Έκλειψη, η επίδραση είναι πιο πολύ εσωτερική, έχει να κάνει με την ψυχολογία μας και επιδρά σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Εδώ λοιπόν, αυτή η έκλειψη έχει έντονο το στοιχείο της υπερβολής, της υπεραισιοδοξίας αλλά και της απογοήτευσης. Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν και θα πρέπει να αφουγκραστούμε, χωρίς να μας πιάσει το συναίσθημα της υπερβολής, είναι ό,τι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις μας, την επικοινωνία μας, το τι λέμε, αλλά και τι μας λένε, γιατί θα υπάρχει η τάση της υπερβολής και η τάση του άλλα λέμε και αλλά ισχύουν. Επίσης, ό,τι έχει να κάνει με ταξίδια, νομικές υποθέσεις, αλλά και θέματα σπουδών.

Πολύ έντονο θα είναι και το αίσθημα τις αντίδρασης, θα θελήσουμε να εξωτερικεύσουμε πράγματα που τόσο καιρό νιώθαμε καταπίεση και αυτό ίσως γίνει με έντονο τρόπο, όποτε εδώ θέλει προσοχή…

Η Έκλειψη επηρεάζει όλους σε κάποιο τομέα τις ζωή μας, περισσότερο όμως τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα