Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, έρχεται; | Ο ανάδρομος Δίας σε προσωπικό επίπεδο

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
20/10/2023

Ο Δίας ανάδρομος στον Ταύρο θα ξυπνήσει την απληστία μας και τις υλικές μας ανάγκες. Θα μας κάνει να αποφασίσουμε με μόνο άξονα το δικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ικανοποίηση. Ενδέχεται να μας οδηγήσει σε σπατάλες οικονομικές και συναισθηματικές που θα μας βγάλουν από την πεπατημένη. Η σοφή μας πρόνοια θα πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάθε τρόπο και να φανούμε φειδωλοί σε κάθε είδους ξοδέματα μέχρι τουλάχιστον το τέλος του 2023.

Ο ανάδρομος Δίας σε όψεις με πλανήτες και σημεία

 • Με Ήλιο θετικές: Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
  Αρνητικές: Υπερεκτίμηση δυνατοτήτων
 • Με Σελήνη θετικές: Ψυχική ευφορία
  Αρνητικές: Συναισθηματικές υπερβολές
 • Με Ερμή θετικές: Χαρισματική επικοινωνία/ Πετυχημένες διαπραγματεύσεις
  Αρνητικές: Λεκτικές υπερβολές/ Ταξίματα
 • Με Αφροδίτη θετικές: Συναισθηματικά και οικονομικά κέρδη
  Αρνητικές: Ερωτικές και οικονομικές σπατάλες
 • Με Άρη θετικές: Ενεργητικότητα, αυξημένη λίμπιντο
  Αρνητικές: Αίσθημα παντοδυναμίας
 • Με Δία θετικές: Επιστροφή Διός/Αισιοδοξία και τύχη
  Αρνητικές: Χαμηλός βαθμός ενσυναίσθησης
 • Με Κρόνο θετικές: Επαγγελματική αναβάθμιση/Αποδοτική εργασία
  Αρνητικές: Οικονομική στασιμότητα
 • Με Ουρανό θετικές: Θετικές αλλαγές/Ξαφνικά οικονομικά κέρδη
  Αρνητικές: Ανάληψη ρίσκου
 • Με Ποσειδώνα θετικές: Αυξημένη διαίσθηση/Πνευματικότητα
  Αρνητικές: Υπερευαισθησία
 • Με Πλούτωνα θετικές: Επίτευξη στόχων /Φιλοδοξία
  Αρνητικές: Κατάχρηση εξουσίας
 • Με Ωροσκόπο θετικές: Βελτιωμένη διάθεση
  Αρνητικές: Αύξηση βάρους
 • Με Μεσουράνημα θετικές: Επαγγελματική αναγνώριση και επέκταση
  Αρνητικές: Έλλειψη επαγγελματικού ρεαλισμού

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια 31/12/2023

Κριός

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα ενισχύσει τις ηθικές σας αξίες και θα σας θυμίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τα θέματα του αυτοσεβασμού σας στις αρχές του 2018. Μην υποκύψετε στη γοητεία της πλουσιοπάροχης ζωής και των αυξημένων εξόδων γιατί αργότερα θα καταλάβετε πως οι υπερβολικές σας κινήσεις σας έβαλαν σε μονοπάτια που δεν μπορείτε μα ακολουθήσετε. Τώρα θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνώμονες για όλα όσα έχετε και να προσπαθήσετε να τα χαρείτε με σύνεση και οικονομία. Η συναισθηματική και η οικονομική αποταμίευση θα αποτελέσουν τη συνταγή της προσωπικής σας ευτυχίας.

Ταύρος

Η ανάδρομη πορεία του Δία στο δικό σας ζώδιο μέχρι το τέλος του χρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τα πεπραγμένα σας. Η ευνοϊκή επιρροή του δε θα σταματήσει ακόμη και αν αισθάνεστε πως επιβραδύνονται οι ρυθμοί σας. Απλώς θα παίρνετε τις αποφάσεις σας μετά από ωριμότερη σκέψη και θα αφήνετε το χρόνο να φέρνει τις λύσεις χωρίς βιασύνη. Στη διάρκεια της αναδρομής του στο δικό σας ζώδιο θα μειώσετε την ανάγκη σας για επίδειξη πλούτου και άνεσης, θα δείξετε μεγαλύτερη ταπεινοφροσύνη και θα σταθείτε με πιο κριτικό μάτι… απέναντι σας.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Δίας στον Κριό θα σας οδηγήσει σε… διορθωτικές κινήσεις. Θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθιά συναισθήματα και τους ανομολόγητους φόβους σας και να κάνετε αυτή την ενδοσκόπηση που τόσο καιρό αποφεύγετε. Ιδιαιτέρως οι Δίδυμοι του Μαΐου που έχετε να διαχειριστείτε και την πίεση του Κρόνου από τους Ιχθύς επιβάλλεται να φροντίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η αναδρομή του Δία στον Ταύρο μπορεί να ξυπνήσει και παλιούς φόβους που κοιμούνται στην ψυχή σας. Όσο κρατήσει η αναδρομή του δώστε σημασία στα όνειρα σας γιατί η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένη.

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα των φιλικών και κοινωνικών σας επαφών, κυρίως. Η συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους ενδέχεται να αξιολογηθεί εκ νέου και να πάψετε πια να βρίσκετε ενδιαφέρον σε ‘’κύκλους’’ που μέχρι τώρα θεωρούσατε απαραίτητη τη συμμετοχή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ξεκάθαρα τι σας ταιριάζει περισσότερο σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο και να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την αναδρομή του Δία στον Ταύρο σχέσεις ερωτικές ή φιλικές του παρελθόντος μπορεί και πάλι να εμφανιστούν στη ζωή σας απαιτώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Λέων

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σας και πρωτίστως την κοινωνική σας εικόνα. Σε περίπτωση που στο παρελθόν έχουν υπάρξει θέματα που θα μπορούσαν να θίξουν την προσωπικότητα σας ή να αμαυρώσουν την κοινωνική σας εικόνα, η αναδρομή του Διός στον Ταύρο θα μπορούσε να τα επαναφέρει στο προσκήνιο. Δεν είναι τώρα η στιγμή και μέχρι το τέλος του χρόνου που θα πρέπει να χάσετε δυνατούς συμμάχους. Ιδιαιτέρως οι Λέοντες του Ιουλίου που βάλλεστε από την Έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου προσπαθήστε να εξαλείψετε κάθε κίνδυνο έκθεσης σε αρνητική δημοσιότητα.

Παρθένος

Η αναδρομή του Δία στον Ταύρο έχει μια εξαιρετική θέση γιατί μπορεί να σας ωθήσει σε αυτά τα ταξίδια του σώματος, του μυαλού και της ψυχής που είχατε αναβάλλει από τις αρχές του 2023. Ο χαρακτήρας του ανάδρομου Δία θα είναι εκπαιδευτικός και θα θέλει να σας υπενθυμίσει τρόπους βελτίωσης γνώσεων και πνευματικής επέκτασης. Αν στο άμεσο παρελθόν είχατε διεκδικήσει επαγγελματικές θέσεις ή είχατε στείλει βιογραφικά που έχετε ξεχάσει, ενδέχεται μέχρι το τέλος του χρόνου να πάρετε αυτές τις απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα σπουδών και σε θέματα εργασιακά ή επεκτάσεις επιχειρήσεων με συμφέροντα στο εξωτερικό.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα λειτουργήσει ως μεγεθυντικός φακός που θα μεγαλώσει τις ‘’εικόνες’’ προκειμένου να σας κάνει να δείτε τις κρυμμένες λεπτομέρειες. Θα μεγαλώσει κυρίως ότι έχει να κάνει με τα πάθη, τις ζήλιες και τις εμμονές σας. Αν αυτό το διάστημα αισθάνεστε ψυχολογικά επιβαρυμένοι λόγω προσωπικών, επαγγελματικών, ή οικονομικών σας προβλημάτων θα πρέπει να φανείτε υπομονετικοί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου τουλάχιστον. Αποφύγετε να βιώνετε ενοχικά τις καταστάσεις και αν το κρίνετε απαραίτητο αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να διαχειριστείτε την πίεση αυτή.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θέλει να σας ενεργοποιήσει στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων και στον τρόπο που θα τiς διαχειριστείτε. Θα σας φέρει χρονικά πίσω, σε αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν και που αφορούσαν στη συνέχιση ή όχι των σχέσεων σας είτε είναι συζυγικές, συντροφικές ή συνεταιριστικές. Τώρα, με την αναδρομή του θα σας δώσει δεύτερες ευκαιρίες ‘’αναψηλάφησης’’ καθώς ενδέχεται να επιστρέψουν άνθρωποι που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και είχαν αφήσει ανοιχτούς τους Καρμικούς λογαριασμούς που σας ένωναν. Μη βιαστείτε, έχετε περιθώριο να αποφασίσετε μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει πάνω από όλα να φροντίσετε το σώμα σας και την υγεία σας. Το τελευταίο διάστημα και κάτω από την πίεση του Κρόνου στους Ιχθύς, εργάζεστε πολύ, κουράζεστε πολύ και αισθάνεστε εξαντλημένοι, ιδιαιτέρως οι γεννημένοι το Νοέμβριο. Επείγει να βρείτε τη σωματική και πνευματική σας ισορροπία προκειμένου να είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Κάτω από την πίεση του στρες και της σωματικής κόπωσης μπορεί να κάνετε τις λάθος επιλογές. Παλιά θέματα υγείας ενδέχεται να σας επισκεφτούν για να κλείσουν τον κύκλο τους.

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα τονώσει την ερωτική σας αυτοπεποίθηση και θα αυξήσει τη δημιουργικότητα σας. Οι προσδοκίες σας σε θέματα που αφορούν στα παιδιά σας θα επαληθευτούν και όσοι επιθυμείτε την απόκτηση απογόνων το διάστημα αυτό θα είναι ιδανικό για να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Έρωτες από τα περασμένα αλλά και νέοι έρωτες θα σας ενεργοποιήσουν και θα αισθανθείτε σίγουροι για τις αποφάσεις που αφορούν στο συντροφικό σας μέλλον. Η αισιοδοξία θα γίνει καθημερινός σας σύντροφος και αν θα πρέπει να αποφύγετε κάτι αυτό θα είναι οι υπερβολές στα ερωτικά σας ζητήματα.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας επηρεάσει στον τομέα της οικογένειας σας, τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού όσο και ιδιοκτησίας. Στο κομμάτι που αφορά τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογενείας σας τα συναισθήματα σας ίσως να έχουν ακραίο χαρακτήρα. Οι γεννημένοι κυρίως τον Ιανουάριο ας αποφύγετε τις συζητήσεις και την απόδοση ευθυνών μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Στις διαπραγματεύσεις των περιουσιακών σας στοιχείων ενδέχεται να μπείτε σε νέους κύκλους συζητήσεων που είχατε ξανακάνει και στο παρελθόν.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας φέρει μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και θα αυξήσει την εφευρετικότητα σας. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα αφορούν σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, σε συμφωνίες, σε αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού και μεταφορικού μέσου. Ο νους σας θα είναι ιδιαιτέρως παραγωγικός και οι ιδέες σας πέρα από έξυπνες θα είναι και εφαρμόσιμες. Η ανάδρομη πορεία του Δία στον Ταύρο θα βελτιώσει σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς και το μόνο που απαιτεί είναι να πάψετε είστε βερμπαλιστές και να σταματήσετε να φιλοσοφείτε μάταια.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα