Ο Πλούτωνας σε θετικές όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
03/02/2022

Οι Δεσμοί της Σελήνης, Βόρειος και Νότιος Δεσμός από τις 19 Ιανουαρίου 2022, πέρασαν στον άξονα Ταύρου και Σκορπιού, στον άξονα των ζωδίων όπου θα δημιουργηθούν και οι Εκλείψεις του έτους. Η πορεία τους σε αυτόν τον άξονα ξεκινά με μία θετική συνεύρεση με τον Πλούτωνα σε όψη εξαγώνου με τον Νότιο Δεσμό και σε όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό. Σχηματισμός σφήνα της αμφιθυμίας με τον πλανήτη, μεταμόρφωση, έρευνα, σκοτάδι αλλά και Αναγέννηση, να κρατά τα ηνία των θετικών αυτών όψεων. Θετικός σχηματισμός έως και τα τέλη του μήνα Φεβρουαρίου. Στιγμή που μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να θωρακίσουμε την εύνοια, γιατί από αρχές Μαρτίου ο Κρόνος ξεκινά τις όψεις με τους δεσμούς, όψεις τετραγώνων σχηματίζοντας έναν πιεστικό με όρια πλανητικό σκηνικό.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης βορείου και Πλούτωνας, Άρης κυβερνήτες του Νοτίου Δεσμού, συμπρωταγωνιστές σε αυτή την εσωτερική ευνοϊκή στιγμή για το άτομο και τη συνειδητότητά του. Στιγμή αναγνώρισης των ασφαλειών, μακριά από κρίσεις και φοβίες. Στιγμή μεταμόρφωσης και βαθιάς ουσιαστικής αλλαγής, περιορίζοντας το ίδιο το άτομο την ανασφάλεια μέσα του και γύρω του.

Επιθυμία του ατόμου να έρθει σε επαφή με τους γύρω του ανθρώπους, σε επαφή με τους στόχους του και να δημιουργήσει ευκαιρίες για το παρόν και να χτίσει ασφάλειες για το μέλλον. Χαρισματική δύναμη που έρχεται στην επιφάνεια με αναγνώριση θεμάτων του παρελθόντος και ικανότητα εξισορρόπησης αξιών, ασφαλειών και απολαύσεων. Σεβασμός, υποστήριξη, αγάπη έννοιες που ο Πλούτωνας της μετάλλαξης, μπορεί σε αυτό το πεδίο να προσφέρει.

Κριός

Η μεταμόρφωση στην κοινωνική σας εικόνα με ευκαιρίες ανέλιξης στην καριέρα σας. Αξίες και οικονομικά στις προτεραιότητες σας. Εύνοια στην αναγνώριση των θέλω σας, μέσω της έκδηλης αυτοπεποίθησή σας. Ευκαιρία ισορροπίας των αξιών, των αναγκών και ασφαλειών σας.

Ταύρος

Εσωτερική και πνευματική μεταμόρφωση. Γνώση ανώτερη που σας βοηθά να αναδείξετε έναν βαθιά αληθινό ανώτερο εαυτό. Ευκαιρίες με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, μέσα από ένα καθαρό Εγώ-Αναγεννημένο.

Δίδυμοι

Αλλαγή μέσα από τις κρίσεις –ανάγκη να δείτε τις ασφάλειες μέσα από ουσιαστική αναζήτηση, μέσα από τα σκοτάδια να βρείτε το φως. Δράσεις, κινητικότητα και δημιουργικότητα στην καθημερινή ζωή, η ζωτικότητα σας σε ανάπτυξη.

Καρκίνος

Εγώ μεταμορφωμένο και ήρεμο μέσα στο Εμείς, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ευκαιρίες χαράς και δημιουργικότητας με φίλους, ομάδες αλλά και στιγμή ενασχόλησης με Ουράνια θέματα (αστρολογία -μεταφυσική).

Λέων

Καθημερινότητα με ζωτική ενέργεια, σταθερότητα και παραγωγικές δράσεις. Θέματα οικογενειακά που βρίσκουν τον δρόμο και την ηρεμία τους. Επιτυχία στην εικόνα μέσω της καριέρας, σημείο αναγνώρισης του δρόμου προς τον στόχο.

Παρθένος

Δημιουργικότητα και ερωτική μεταμόρφωση. Σημείο χαράς και διάκρισης των επιθυμιών, θεραπευμένος επικοινωνιακός τρόπος, λόγω της ολοκληρωμένης εσωτερικής έρευνας.

Ζυγός

Η μεταμόρφωση από τις ρίζες, από το οικογενειακό περιβάλλον, σας βοηθά να φύγετε από τις προσκολλήσεις. Νοιώθετε το προσεγμένο, ασφαλές χώρο σας, αποκτάτε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε.

Σκορπιός

Επικοινωνιακή διάθεση με έναν τρόπο διαφορετικό αλλά πάντα εσωτερικός για εσάς. Αλλαγή ευνοϊκή στις σχέσεις με τον καθημερινό σας και συγγενικό κύκλο, με αποτέλεσμα τη βελτίωση και των προσωπικών σας επαφών. Εκδήλωση της δράσης με αυθεντικότητα.

Τοξότης

Ηθικές, υλικές και συναισθηματικές ασφάλειες, με μεταμορφώσεις που επιθυμείτε για τον Εαυτό σας. Καθημερινή δράση με προσφορά και ενέργεια που σας βγάζει από την τάση μοναξιάς και έχει την ευκαιρία νέων ξεκινημάτων.

Αιγόκερως

Το Εγώ ήδη αλλαγμένο, ήδη έτοιμο για νέα Αρχή, μέσα από τις εμπειρίες και την σταθερότητα σας, βρίσκετε νέους δημιουργικούς ορίζοντες, αναγνωρίζετε ευκαιρίες από το φιλικό σας περιβάλλον. Βάζετε στόχους εκ νέου.

Υδροχόος

Οι τελευταίες δύσκολες κλειστές στιγμές σας, εάν ακολουθήσετε το πεδίο αλλαγής του τρόπου δράσης σας και δεχτείτε τη βοήθεια από το προστατευμένο οικογενειακό περιβάλλον σας. Η εικόνα σας και η ανέλιξη σας, σε νέο σημείο εκκίνησης.

Ιχθύες

Αυθεντική και ουσιαστική μεταμόρφωση, μέσω φίλων και κοινωνικών ομάδων. Επιθυμίες που υλοποιούνται με επικοινωνιακή επιτυχία και μετάδοση των εσωτερικών διευρυμένων γνώσεων σας, με κεντραρισμένο το στόχο σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα