Ο πλανήτης με δώρα και καλή τύχη | Δίας στους Διδύμους

ASTROTEAM GUEST
03/05/2024

Ο Δίας είναι κυβερνήτης του Τοξότη, έχει έξαρση στον Καρκίνο, αδυναμία στους Διδύμους και πτώση στον Αιγόκερω. Αντιπροσωπεύει την προστασία, τον ελεύθερο χρόνο, την χαρά, την ευγένεια. Ο Δίας είναι ο πλανήτης που μας φέρνει τα δώρα και την καλή τύχη. Ο Δίας είναι η επέκταση και η χαρά της απόλαυσης του ελεύθερου μας χρόνου. Κυβερνάει τις μεγάλες επιχειρήσεις, τις ανώτερες σπουδές, την αισιοδοξία και την μεγάλη ανάπτυξη. Την ηθική την ευημερία και την καλοπέραση. Είναι ο δάσκαλος επίσης. Κυβερνάει την ανώτερη εκπαίδευση, τα πανεπιστήμια. Ο Δίας είναι η φιλοσοφική, ηθική λογική, οραματιστής και ιδεαλιστής. Αγαπάει τα ταξίδια των μεγάλων αποστάσεων. Η δράση η τακτική του Δία, προωθεί την υγεία και την ανάπτυξη. Εκεί που θα έχουμε τον Δία στον χάρτη μας θα έχουμε την καλή τύχη και θα ξοδεύουμε τον ελεύθερο μας χρόνο.

Ο Δίας στους Διδύμους δείχνει ότι είμαστε αυτοδίδακτοι, έχουμε διάθεση για μάθηση για ταξίδια γενικά, πολύπλευροι σε ότι θέλουμε να μάθουμε. Πρέπει να προσέχετε την διανοητική και να μάθετε να προσέχετε την ανησυχία σας να μην ταλαντεύεστε. Λόγω της μεταβλητότητας, σας αρέσει να κάνετε πάντα διπλά πράγματα. Πρέπει να ολοκληρώνετε ότι κάνετε.

Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο για ένα χρόνο;

Κριός

Επιτυχία στον τομέα της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας. Θα είσαστε εύθυμοι και πνευματώδεις στα πάρε δώσε σας με τους άλλους. Φτιάχνετε τις σχέσεις με τους γείτονες τους συγγενείς. Θα είσαστε πρακτικοί θαρραλέοι στον τρόπο έκφρασης σας. Καλή κοινή λογική. Αποφάσεις για αλλαγές μεταφορικού μέσου, μηχανάκι αυτοκίνητο. Αποφάσεις για αλλαγές μέσου επικοινωνίας, τηλέφωνο laptop. Σημαντική βελτίωση στις σχέσεις με τα αδέρφια σας. Προσοχή στην επιπολαιότητα στον τρόπο έκφρασης σας.

Ταύρος

Αύξηση στα οικονομικά καινούργιες πηγές εσόδων, τύχη γενικά στα οικονομικά. Μπορούμε με τα λίγα να κάνουμε πολλά. Καλή στιγμή για μετοχές, τράπεζες, ομόλογα, πωλήσεις, ασφάλειες, εισαγωγές εξαγωγές. Μπορείτε να πάρετε δάνειο με ευκολία πληρωμής. Θα έχετε εσωτερική αισιοδοξία που οι άλλοι θα την βρουν ευχάριστη. Προσοχή θα έχετε μια τάση υπερβολής και μπορεί να σπαταλάτε χρήματα για καλοπέραση, για επίδειξη διότι εδώ μπορεί να πάθετε οικονομικές ζημιές.

Δίδυμοι

Καλή διάθεση θετική σκέψη, χαρά και τύχη. Θα έχετε μία ευκολία να εκφραστείτε και να επιδεικνύεται τον εαυτό σας. Θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ειλικρίνεια μια καλή σχέση και καλή συνεργασία. Ευκαιρίες για καινούργια πράγματα χωρίς άγχος, φόβο και διλήμματα. Προσοχή στην επιπολαιότητα στην βιασύνη, στην χρήση ευκαιριών που θα έχετε, να μην απλώνεστε. Εδώ επίσης πρέπει να προσέχετε και το σωματικό σας βάρος.

Καρκίνος

Θα έχετε μια μεγάλη προστασία σαν να έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας. Ψυχική ανάταση. Ανακαλύπτετε πράγματα που γίνονταν πίσω από την πλάτη σας και ο εδώ ο Δίας θα σας προστατεύει από κρυφούς εχθρούς. Φέρνει καλύτερες συνθήκες ανάρρωσης στα νοσοκομεία και στη χρήση φαρμάκων. Ανακαλύπτετε κρυφά σας ταλέντα στη μουσική στο θεραπευτικό κομμάτι και της κοινωνικής προσφοράς. Προσφορά εργασίας ως κοινωνικός λειτουργός σε ιδρύματα. Ενίσχυση και διάκριση της πίστης και προσοχή στην αμφισβήτησή της. Προσοχή στην χρήση λήψη φαρμάκων και γενικά σε κάθε είδους εξαρτήσεις, ποτών, ναρκωτικών ουσιών, θα έχετε μια τάση υπερβολής.

Λέων

Θα πετύχετε τους στόχους σας με ελάχιστη προσπάθεια. Γίνεται στο κοινωνικό σας πλαίσιο. Αποκτάται πολλούς φίλους, θα έχετε ξαφνικές γνωριμίες επιτυχία σε μεγάλους οργανισμούς, ομάδες, λέσχες και σε θρησκευτικές ομάδες. Εδώ θα έχετε και χαρά από παιδιά. Προσοχή στις φιλίες μπορεί να εκμεταλλεύεστε ή να σας εκμεταλλευτούν. Εδώ μπορεί να έχετε και ομαδικά αεροπορικά ταξίδια μάθησης για γνώση.

Παρθένος

Αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας, ο κόπος σας, η δουλειά σας από άτομα εξουσίας. Ανεβαίνουν οι φιλοδοξίες σας και η εξουσία σας. Γίνεστε πιο δημοφιλής στο ευρύτερο κοινό, στη κοινωνία, αλλάζει το κοινωνικό σας Status. Σημαντική προαγωγή μέσω του επαγγέλματος. Μπορεί να φέρει γάμο με άτομο που έχει υψηλή θέση στην κοινωνία, υψηλό Status. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στη κατάχρηση της κοινωνικής θέσης, για προσωπικό σας όφελος.

Ζυγός

Θα είσαστε πιστοί ανεκτικοί, αφοσιωμένοι, φιλόδοξοι σε ανώτερες σπουδές και σε θρησκεία. Θα κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό, υπερατλαντικά ταξίδια. Να θέλετε να μείνετε στο εξωτερικό. Αλλαγή ιδεών, επιτυχία σε σπουδές σε ανώτερη γνώση, επιθυμία να μάθετε ξένες γλώσσες. Καινούργια γνωριμία με άτομα από το εξωτερικό. Επένδυση σε θέματα εξωτερικού μπορεί να αποδώσουνε καρπούς. Οι σπουδές από το εξωτερικό να αποδίδουν πολύ καλύτερα. Επιτυχία στα νομικά ζητήματα τα οποία βελτιώνονται εύκολα. Εύκολο διαζύγιο με καλή συνεννόηση προσοχή και εδώ στις υπερβολές.

Σκορπιός

Οικονομικές αμοιβές μέσω τρίτων. Δάνειο με εύκολη αποπληρωμή, απόδοση από κάποιο συνεταιρισμό. Μπορεί να αποκτήσετε λεφτά μέσω κάποιου τύπου κληρονομίας. Θα νιώσετε το συναισθηματικό κομμάτι του σεξ. Απολαμβάνετε το σεξ ανακαλύπτετε καινούργιες τεχνικές στο σεξ. Ξαφνική κληρονομιά ή εταιρία από σύζυγο. Θα σας έρθει κάτι έτοιμο. Προσοχή στο πάθος στη μανία για απόκτηση πλούτου.

Τοξότης

Σημαντικές γνωριμίες για σχέσεις και για συνεργασίες. Βοήθειες από άτομα που δεν το περιμένατε. Καλή διάθεση από άτομα που μας στηρίζουν, από πελάτες προς ελευθέρους επαγγελματίες. Υποχωρούν προβλήματα στο γάμο και γίνεται πιο καλή η συνεννόηση μεταξύ σας. Εύνοια και εύκολη λύση σε διαζύγια κοινή συναινέσει. Γάμο στο εξωτερικό ή και διαμονή στο εξωτερικό. Προσοχή στον φανατισμό στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Βελτίωση στην καθημερινότητα και στις παραγωγικές εργασίες. Πας με ευχαρίστηση στη δουλειά και γίνεσαι ακούραστος. Καλή εξέλιξη με τα εργασιακά θέματα. Δαπάνες αυξήσεις και προαγωγές. Προσοχή στη διατροφή και στις κακές συνήθειες που μπορεί να εξελιχθούν άσχημα λόγω επιπολαιότητας και υπεραισιοδοξίας. Βελτίωση στις σχέσεις με τους συναδέρφους, ευχάριστος χώρος εργασίας. Χαρά από απόκτηση ενός μικρού κατοικίδιου. Καλύτερη θέση εργασίας. Βρίσκετε εύκολα ίσως και διπλή δουλειά και πάτε με καλή διάθεση και χαρά.

Υδροχόος

Χαρά διασκέδαση επιθυμία για δημιουργία και για ξεφάντωμα, έμπνευση για να υλοποιήσετε τα έργα σας, καινούργια χόμπι εμφανίζονται ξαφνικά. Έρωτας και θαυμαστές παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Τα παιδιά γίνονται πηγή χαράς. Ίσως έρθει η χαρά ξαφνικά από τον ερχομό ενός παιδιού στην οικογένεια. Αθλητικές επιτυχίες για τους Αθλητές, επιτυχία για τους ηθοποιούς και για τους εκπαιδευτικούς. Ταλέντα γνώση και αθλητισμός. Προσοχή στα τυχερά παιχνίδια θα έχετε εύνοια αλλά να μην κολλάτε και να σας παρασύρουν σε εξάρτηση. Προσοχή στην αλαζονεία και τα υπερεγώ.

Ιχθύες

Θα νιώσετε αισιοδοξία και να λύσετε πιθανά οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να είχατε από το παρελθόν. Αγοράζετε ή πουλάτε ένα ακίνητο σπίτι ή γη. Μετακομίσεις ανακαινίσεις, επισκευές και ωραιοποιήσεις του εσωτερικού χώρου. Ευχάριστοι και επιθυμητοί άνθρωποι επισκέπτονται το χώρο σας. Συγκατοίκηση και καλυτέρευση της σχέσης με τους γονείς. Μετακομίζετε και πάτε να ζήσετε σε μεγαλύτερο σπίτι με πιο ωραίο και ευχάριστο περιβάλλον. Πιθανόν να μείνετε σε δικό σας σπίτι πατρικό, στις ρίζες σας με τους γονείς σας. Προσοχή στην συναισθηματική σκέψη που μπορεί να χαλάει τις σχέσεις με του γονείς.

 

Από την Γκαζέλη Χρυσανθούλα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα