Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ… και με του Δία την αλλαγή!

ASTROTEAM GUEST
06/05/2022

Και κάπως έτσι ο αγαπημένος μήνας της άνοιξης φέρνει τον πλανήτη αυτόν, που όσο να πεις όπου και να πάει κάτι καλό θα φέρει, στο ζώδιο του Κριού. Ο μεγάλος ευεργέτης ή αλλιώς Άγιος Βασίλης του Ζωδιακού περνάει στις 11/5 από τους Ιχθύς στον Κριό κι έτσι οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου του κάθε ζωδίου θα γευτούν τα δώρα του σε έναν νέο τομέα της ζωής τους ήδη από τώρα έως και τον Οκτώβρη, όπου θα ξαναμπεί στους Ιχθύς για ένα τελικό πέρασμα. Φυσικά τα υπόλοιπα δεκαήμερα θα έχουν να περιμένουν όλα τα παρακάτω από το τέλος Δεκεμβρίου και για το 1ο πεντάμηνο του 2023. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι σημαίνουν όλα αυτά για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί…φυσικά κι έχετε την τιμητική σας αφού ο Δίας σε πολύ λίγες μέρες μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και μαζί του θα φέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε προσδοκίες κι όνειρα που ίσως προσπαθούσατε για καιρό! Οι ευκαιρίες έρχονται κι έχουν να κάνουν είτε με προσωπική ανέλιξη, είτε με το επόμενο βήμα στη ζωή σας, είτε με βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το ποιοι είστε, τι θέλετε αλλά και τον τρόπο να το πετύχετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά, να διαχειριστείτε με προσοχή την ενέργεια σας γιατί θα είναι ακόμη περισσότερη από ότι συνήθως και να προσέξετε υπερβολές και παρορμητισμό για να μην σπαταλήσετε τις δυνατότητές σας χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Εκμεταλλευτείτε με σύνεση τα καλά που έρχονται και δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Ταύρος

Για εσάς τους γλυκούς μας Ταύρους η αλλαγή αυτή του Δία είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ενδοσκόπηση και εσωτερική προετοιμασία λίγο πριν ο πλανήτης μπει στο δικό σας ζώδιο, τον Μάη του 2023. Ο Δίας φέτος από τον Κριό θα σας δώσει όλη τη διαίσθηση και το ένστικτο που χρειάζεστε για να δείτε τα πραγματικά σας θέλω κι έτσι όταν θα έρθει σε εσάς θα σας δώσει κι όλα τα μέσα να τα πραγματοποιήσετε. Φέτος όμως θα φωτίσει αυτά που η ψυχή σας επιθυμεί χωρίς υλισμούς και καθημερινά άγχη, τα οποία ομολογουμένως σας έχουν ζορίσει τελευταία. Είναι λοιπόν μία εξαιρετική ευκαιρία να δείτε κι άλλες πτυχές της ζωής, πιο πνευματικές, που ίσως σας ανοίξουν νέους δρόμους και σας προετοιμάσουν ιδανικά για την έλευση του Δία στο ζώδιό σας του χρόνου και την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Δίδυμος

Δίδυμοι αγαπημένοι, εάν επιθυμείτε να βγείτε μπροστά και να ανελιχθείτε μέσα από μία ομάδα στην οποία ανήκετε τώρα είναι η ώρα! Η θέση του Δία στον Κριό σας δίνει όλο το πάτημα να αναδυθείτε μέσα από τους άλλους, βγαίνοντας μπροστά ίσως και σε μεγαλύτερο κοινό από ότι συνήθως ή βρίσκοντας ουσιαστική καταξίωση μέσα στην κοινωνία. Εάν λίγο προσέξετε και δεν χαθείτε μέσα στις πολλές ιδέες και ομάδες που θα βρεθούν μπροστά σας τότε η κοινωνική επιτυχία είναι δική σας. Επίσης καινούργιοι φίλοι και παρέες είναι πολύ πιθανό να έρθουν στον δρόμο σας κι έτσι να ανοίξει κι άλλο ο κύκλος γνωριμιών σας, κάτι που φυσικά αγαπάτε ιδιαίτερα, αφού θα μοιραστείτε πληροφορίες και ιδέες με ακόμη περισσότερους ανθρώπους…

Καρκίνος

Καλοί μου Καρκίνοι τι να πει κανείς για την παρουσία αυτή του Δία στον Οίκο της καριέρας σας και της καταξίωσης. Όλη η τύχη για επαγγελματική ανέλιξη θα είναι δική σας. Καιρός για δουλειά για να αντιληφθούν όλοι την αξία σας και να σας ΄παραδεχθούν΄. Μη φοβηθείτε να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν μέσα στη δουλειά και θα ανταμειφθείτε. Ο Δίας θα σας δώσει όλα τα εχέγγυα για να πετύχετε ή να διατηρήσετε ότι δύσκολα έχετε καταφέρει στο παρελθόν και να βγείτε από την εσωστρέφεια που ίσως κάποιες φορές σας διακατέχει. Καριέρα λοιπόν σε πρώτο πλάνο. Εκμεταλλευτείτε χωρίς φόβο την αισιοδοξία που θα έχετε και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό…θα έχετε μόνο να κερδίσετε!

Λέων

Ιδιαίτερα ευνοϊκή και για εσάς η θέση αυτή του Δία καθώς θα δέχεστε τα τρίγωνα του για αρκετούς μήνες. Εάν ονειρεύεστε ένα μακρινό ταξίδι ή την επαφή με άλλους πολιτισμούς πιθανότατα θα μπορέσετε τώρα να το πραγματοποιήσετε. Επίσης εάν αγαπάτε τη γνώση και θέλετε να σπουδάσετε κάτι καινούργιο ή να αναπτύξετε πρότερες γνώσεις σας φέτος είναι η ώρα, καθώς κατάλληλοι δάσκαλοι ή σχολές θα βρεθούν μπροστά σας. Ίσως ακόμη αναπτύξετε νέες φιλοσοφίες από ρεύματα και προσλαμβάνουσες που θα έρθουν στον δρόμο σας. Σίγουρα πάντως μέσω όλων των παραπάνω θα καταφέρετε να περάσετε καλά, να αποδράσετε από τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών αλλά και να αναπτυχθείτε πνευματικά. Τέλος εάν επίκειται κάποια δίκη ή εμπλοκή σας σε νομικά θέματα θα έχετε σίγουρα τύχη και προστασία.

Παρθένος

Παρθένοι μου καλοί, ο Δίας αυτόν τον Μάη παίρνει θέση για εσάς σε έναν κατά τ’ άλλα παρεξηγημένο οίκο του Ζωδιακού… όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η παρουσία του Δία στον 8ο Ηλιακό σας Οίκο είναι η ιδανική ευκαιρία να πετάξετε οριστικά από την ζωή σας ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και στη θέση του να δομήσετε κάτι νέο. Σκεφτείτε τι σας είναι βάρος και βάλτε τα θεμέλια να το διώξετε κάνοντας το επόμενο βήμα στη ζωή σας, εντελώς αναγεννημένοι. Μην το σκέφτεστε λοιπόν και πηγαίνετε παρακάτω. Επίσης εξαιρετική θέση για κληρονομικά που μπορεί να σας έρθουν χωρίς να το περιμένετε ή και τα οικονομικά του συντρόφου, που μπορεί να γνωρίσουν άνθηση και φυσικά εσείς να ευνοηθείτε άμεσα από αυτό.

Ζυγός

Εντάξει, εάν κάτι αγαπάτε εσείς οι Ζυγοί είναι οι σχέσεις κάθε είδους…και μαντέψτε…φέτος είναι η ευκαιρία να δώσετε ρέστα στο κομμάτι αυτό. Ο Δίας απέναντι σας θα αναδείξει σχέσεις συντροφικές, σχέσεις συνεργατικές, σχέσεις με τους πολύ κοντινούς φίλους, ακόμη κι αντιδικίες στις οποίες όμως θα έχετε εύνοια. Νέοι άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας αλλά κι αυτοί που δεν σας εξυπηρετούν θα δοθεί η ευκαιρία να φύγουν, καθώς θα μπορέσετε να δείτε ποιος σας προσφέρει πλέον και ποιος όχι. Θέλει λίγο προσοχή ο παρορμητισμός σας για να μην παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές αλλά εάν το ξεπεράσετε αυτό έχετε όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσετε σε γάμο εάν θέλετε, σε μια σημαντική σχέση ή την εύρεση ενός νέου πολύ καλού συνεργάτη.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου, αυτή είναι η ώρα να αλλάξετε την καθημερινότητά σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Άριστη ευκαιρία για να αναπτυχθείτε στην εργασία σας, να προσφέρετε υπηρεσίες ή ακόμη και να βρείτε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Πολύ καλή συγκυρία επίσης για να δώσετε σημασία στο σώμα και τη φυσική σας κατάσταση, να ξεκινήσετε γυμναστήριο και γενικότερα να περιφρουρήσετε την υγεία σας. Θέλει μόνο μία μικρή προσοχή γιατί ίσως νιώσετε λίγο παραπάνω ανοιγμένη την όρεξή σας κι αυτό ίσως φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Τέλος εάν σκέφτεστε την απόκτηση ενός κατοικίδιου μη διστάσετε να προχωρήσετε σε αυτό καθώς θα του δώσετε την απεριόριστη προσοχή κι αγάπη που ομολογουμένως έχετε.

Τοξότης

Υπέροχη πραγματικά για εσάς η νέα θέση του Δία. Η τύχη που συνήθως σας συνοδεύει φέτος θα είναι διπλάσια κι αν προσέξετε λίγο υπερβολές και υπεραισιοδοξία (γιατί κι αυτά θα είναι σε υπερθετικό βαθμό) θα περάσετε καταπληκτικά. Ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, για νέα και παλιά χόμπι, αλλά και για έρωτα θα βρεθούν στο πέρασμά σας, ενώ είναι κι εξαιρετική συγκυρία για την απόκτηση παιδιού εάν το επιθυμείτε. Ώρα για ότι είδους δημιουργία εσείς θέλετε, είτε καλλιτεχνικά είτε κι επιχειρηματικά εάν είναι στα σχέδια σας. Θα έχετε υπέροχες ιδέες αλλά και πολλή εύνοια από το Σύμπαν για να τα κάνετε πράξη. Εκμεταλλευτείτε το, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι ο Δίας φέτος στον πολύ σημαντικό 4ο Ηλιακό σας Οίκο θα δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να βρείτε την ασφάλεια σας μέσα σε αυτό. Πιθανότατα να καταφέρετε να το διαμορφώσετε έτσι που να σας προσφέρει τις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης που τόσο έχετε ανάγκη γυρνώντας από άλλη μία απαιτητική μέρα στη δουλειά. Η οικογένεια επίσης θα παίξει πρώτο ρόλο και ίσως δείτε κάποιου είδους ανάπτυξη σε αυτήν, είτε πρόκειται για την πατρική είτε για την οικογένεια που έχετε ή θέλετε να δημιουργήσετε εσείς. Τέλος εάν σκέφτεστε κάποια μετακόμιση ή επιστροφή στα «πάτρια εδάφη» υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πραγματοποιήσετε επιτέλους την χρονιά αυτή.

Υδροχόος

Πολύ ωραία θέση για εσάς ο Δίας στον Κριό! Θα σας φέρει επικοινωνίες…ναι…κι άλλες, ενασχόληση με μέσα μαζικής ενημέρωσης εάν σας ενδιαφέρει, μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα και φυσικά κι άλλη ενασχόληση με το διαδίκτυο. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για έναρξη ή ανάπτυξη κάποιου είδους σπουδών είτε παραδοσιακά είτε ακόμη περισσότερο μέσω ίντερνετ. Εάν γράφετε δεν είναι καθόλου απίθανη η απόκτηση φήμης μέσω αυτού αφού από έμπνευση και ιδέες θα είστε αστείρευτοι. Επίσης η σχέση με τα αδέρφια σας εφόσον έχετε, αναμένεται να δει άνθηση, ενώ ετοιμαστείτε να μετακινηθείτε πολύ μέσα στην πόλη ή…και λίγο πιο έξω.

Ιχθύες

Για εσάς τους Ιχθύς μπορούμε άνετα να πούμε ότι ο Δίας μπαίνει σε έναν από τους καλύτερους τομείς, αφού τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη πρόοδο. Θέλει, μόνο, λίγο προσοχή από εσάς για να μην υπερεκτιμήσετε αυτό που έρχεται και κάνετε λάθος διαχείριση λόγω υπεραισιοδοξίας. Αν όμως δεν πέσετε στην παγίδα αυτή θα δείτε μεγάλη βελτίωση στα χρήματα σας ενώ είναι εξαιρετική ευκαιρία να αξιοποιήσετε ταλέντα σας έχοντας οικονομικές απολαβές πλέον από αυτά. Αναδείξτε άφοβα αυτά στα οποία είστε καλοί, ανεβάστε την αυτοεκτίμησή σας και βγάλτε στην επιφάνεια δυνατότητες που έχετε καλά κρυμμένες. Κάντε το ταλέντο σας επάγγελμα και δε θα χάσετε!

 

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα