Ο Κρόνος στον Υδροχόο από 17/12/2020 – 8/3/2023

ASTROTEAM GUEST
20/12/2020

Ο Κρόνος είναι παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου και η επιρροή του είναι έντονη σε αυτό το ζώδιο. Στη θέση αυτή εκδηλώνει μια θετική διάθεση όσο βέβαια είναι αυτό δυνατό με ένα τόσο σκυθρωπό και σοβαρό πλανήτη. Η αυστηρή του κρίση και οι δυσκολίες που ¨προσφέρει¨ στο πέρασμα από τα ζώδια που επηρεάζει είναι σαν τον πιο αυστηρό δάσκαλο που αξιολογούμε με το πέρασμα του χρόνου. Κρόνος και χρόνος έχουν την ίδια έννοια και τα ίδια αποτελέσματα στην ωριμότητα, στις ευθύνες και στις καρμικές οφειλές. Ο Κρόνος στον Υδροχόο πιέζει και ενθαρρύνει για ανεξαρτησία, προσφέροντας τη δύναμη που χρειαζόμαστε την ίδια στιγμή που η ελευθερία μέσω της τεχνολογίας διαλύεται γιατί θα επιβάλει το συλλογικό έλεγχο.

Υπάρχει αυθεντικότητα αλλά μειώνει την εκκεντρικότητα και την ελευθερία του ζωδίου του Υδροχόου και γι΄αυτό μπορεί να εκφραστεί με αυταρχικό τρόπο σε ιδεολογικές απόψεις.

Μια νέα εποχή ξεκινά και μια νέα τάξη πραγμάτων σε συλλογικούς χώρους, κοινοβούλια, ομάδες, διαδίκτυο, η αστρολογία αποκτά τη θέση που της αξίζει αρκεί να υπάρχουν σοβαρές σπουδές για να αναγνωριστεί η αξία της και η προσφορά της, επίσης στηρίζει και αξιολογεί τις πραγματικές φιλίες. Στη θέση αυτή θα έρθει για να οριοθετήσει και να αξιολογήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν μέσα από την προηγμένη τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί πολλές φορές εναντίον μας, σε μορφή ελέγχου και χειραγώγησης. Η κάθε ενέργεια των ανθρώπων θα καταγράφεται και η ατομική ελευθερία θα καταστραφεί με την αιτιολογία του συλλογικού συμφέροντος.

Θα υπάρχουν αντιδράσεις γιατί θα έρθει αντιμέτωπος ο Κρόνος από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο που είναι κυβερνήτης του Υδροχόου. Η όψη θα ξεσηκώσει τα πλήθη αντιδρώντας στη νέα μορφή που θα χρησιμοποιηθεί για να υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος. Δύο ζώδια σταθερά που με δυσκολία αντέχουν τις ανατροπές θα αναγκαστούν έστω και μέσα από τις ρήξεις να αλλάξουν τη ζωή όλων των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).

Η χώρα μας είναι Υδροχόος με βάση το χάρτη του 1830 και θα έχει μεγάλη επιρροή ιδιαίτερα από τη διέλευση του Κρόνου από τον Ήλιο της χώρας, αλλά και από τη σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό. Οι κυβερνητικές πιέσεις από το Φεβρουάριο, το Μάρτιο και τον Απρίλιο θα είναι μεγάλες και ο λαός της χώρας μας θα είναι σε απόλυτη σύγχυση. Ο Ποσειδώνας σε όψη με τη Σελήνη (που αντιπροσωπεύει το λαό) θα μπερδέψει απόλυτα τη κρίση για την αντιμετώπιση της ασθένειας. Θα υπάρχει αντίδραση για τις κυβερνητικές υποδείξεις για τα θέματα του Ποσειδώνα, δηλαδή τα φάρμακα ή τα εμβόλια. Τέλος της άνοιξης και πιο συγκεκριμένα το Μάιο θα υπάρχουν οικονομικές ανάσες και ψυχολογική ανάταση.

Το αίσθημα που θα νιώσουμε με το Κρόνο στον Υδροχόο είναι πως η τιμωρία ήρθε γιατί απαξιώσαμε τη συλλογική δύναμη, δηλαδή το Εμείς και επικεντρωθήκαμε στο Εγώ.

Στην συνάντηση του Κρόνου με τον Δία στο ίδιο Ζώδιο μας δημιουργεί ξανά την Ελπίδα για ένα νέο κόσμο με ανθρωπισμό και δικαιοσύνη αρκεί να ενωθούμε για το συλλογικό καλό.

Πολλές πολιτικές αναταραχές στο κοινοβούλιο και πολλές πολιτικές ομάδες αλλάζουν μορφή.

Πιθανές φυσικές καταστροφές θα μας αναστατώσουν για άλλη μια φορά.

Η σκέψη μας θα είναι στραμμένη στο μέλλον και καλό είναι να το ¨χτίσουμε¨ σε νέες γερές βάσεις σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στη πολιτική. Όλοι οι άνθρωποι έχουν δίκιο όταν χρησιμοποιούνται  από σκοτεινά οργανωμένα συμφέροντα, όπως είναι το μεταναστευτικό πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σοβαρά.

Σε προσωπικό επίπεδο θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με βάση το φυσικό χάρτη. Για πιο συγκεκριμένη πρόβλεψη θα πρέπει να εξεταστεί ο προσωπικός χάρτης του κάθε ατόμου, η διέλευση από τον οίκο και τις όψεις που θα δημιουργήσει για να δώσει τα γεγονότα. Θα αναφέρω μια γενική τάση του κάθε ζωδίου με βάση το ηλιακό χάρτη και κάποιες γενικές συμβουλές και προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ – Οι δοκιμασίες θα είναι μέσα από συλλογικούς χώρους όπως εταιρείες, ομάδες και πολλά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σχέσεις. Επίσης το διαδίκτυο θα γίνει πηγή γνώσης και επαγγελματικής προβολής, επίσης είναι ένα μεγάλο διάστημα που θα αξιολογήσετε ποια άτομα αξίζουν το σεβασμό σας και ποια άτομα θα απομακρύνετε. Ιδεολογικές αλλαγές μετά από τις δυσκολίες που ζήσατε σας διαφοροποιούν από τον παλιό σας εαυτό. Επαφές με άτομα που έχουν ωριμότητα θα σας βοηθούν στην προσωπική σας πρόοδο.

ΤΑΥΡΟΣ – Το ενδιαφέρον σας θα είναι στη καριέρα και στην κοινωνική σας προβολή και ένας μεγαλύτερος αγώνας για επαγγελματική καταξίωση ξεκινά. Η Προβολή στη κοινωνία ίσως να είναι μέσα από ένα διαζύγιο ή και μιας συνεργασίας που πιθανόν να τελειώσει. Με πειθαρχία και μεγάλη προσπάθεια θα έρθει η ανώτερη κοινωνική θέση στα επαγγελματικά σας σχέδια και άτομα με ανώτερη θέση θα σας βοηθήσουν. Κάθε επαγγελματική κίνηση να γίνεται με σοβαρή σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΣ – Ανώτερες σπουδές και σεμινάρια σας βοηθούν να έχετε εξέλιξη στις γνώσεις σας πολύ πιθανό και μέσα από το διαδίκτυο. Άτομα με ανώτερες γνώσεις σας βοηθούν για να έχετε θετικά αποτελέσματα σε υποθέσεις νομικές, κλείστε οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν. Άτομα από το εξωτερικό, σας στηρίζουν. Το πτυχίο που περιμένατε θα είναι στα χέρια σας και πιθανόν να  ακολουθήσουν και άλλες μεταπτυχιακές σπουδές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ενδιαφέρον για τα οικονομικά των άλλων, του συντρόφου, ασφάλειες, διατροφές και κληρονομικές διαδικασίες είναι υποθέσεις που θα αναγκαστείτε να βάλετε σε καλύτερη τάξη. Οι ανάγκες οι δικές σας αλλά και των άλλων θα είναι μεγάλες και η ψυχολογία σας πιεσμένη. Στον φυσικό 8ο οίκο ο Κρόνος και η επαφή θα είναι μέσα από συνθήκες αναγέννησης. Οικονομικές υποθέσεις θέλουν σοβαρή διαχείριση.

ΛΕΩΝ – Στον τομέα των σχέσεων θα είναι τα επόμενα χρόνια ο Κρόνος για να δοκιμάσει τις προσωπικές στενές σχέσεις. Ο γάμος αποτελεί μια σοβαρή υπόθεση για όλους τους Λέοντες και πιθανόν κάποιες σχέσεις που έχουν σοβαρές βάσεις να μη κινδυνέψουν, ενώ κάποιες να μην αντέξουν και να απομακρυνθούν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα δεσμευτούν και θα αναλάβουν ευθύνες. Οι συνεργασίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα για να έχουν θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Στον οίκο της υγείας, της εργασίας και της καθημερινότητας θα περάσει ο Κρόνος και θέματα με την υγεία σας (που ευτυχώς αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα) αν πρέπει να αλλάξετε κάτι από τις συνήθειές σας για την βελτίωση της υγείας, καλό είναι να το κάνετε, όπως διατροφή ή πιθανές καταχρήσεις να τις κόψετε. Η εργασία σας θα είναι πιο κουραστική, αλλά θα αποδώσει καλύτερα αποτελέσματα και πιθανόν άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον να σας κουράσουν.

ΖΥΓΟΣ – Στον οίκο των παιδιών και των ερωτικών σχέσεων θα είναι ο Κρόνος για να δώσει αξία στους ευχάριστους αυτούς τομείς. Οι κυρίες του ζωδίου που θέλετε να αποκτήσετε παιδί είναι πολύ πιθανό να το πετύχετε και να ευτυχήσετε από το ευχάριστο γεγονός. Οι γονείς του ζωδίου θα πάρετε χαρά από την πρόοδο των παιδιών σας έστω και αν χρειαστεί να έχετε περισσότερες ευθύνες. Ανακαλύψτε τα ταλέντα σας για να δημιουργήσετε μια νέα ενδιαφέρουσα περίοδο στη ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Οικογενειακές ευθύνες, θέματα σπιτιού και ακινήτων θα σας απασχολήσουν με σοβαρότητα. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις κλείνουν το κύκλο τους και βρίσκονται λύσεις. Ένας νέος τρόπος στη διαχείριση των ακινήτων και τον διαχωρισμό των δικών σας ευθυνών και δικαιωμάτων σε κοινές οικογενειακές υποθέσεις. Όσοι έχετε οικογενειακή επιχείρηση αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και το διαδίκτυο θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξέλιξή της.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ο Κρόνος στον ηλιακό τρίτο οίκο σας θα σας προσφέρει σοβαρότητα στη σκέψη σας   και στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Με τους συγγενείς σας και με το στενό περιβάλλον υπάρχουν σοβαρές υποθέσεις που θα πρέπει να συζητήσετε. Υποθέσεις με τα αδέλφια σας πιθανόν να σας απασχολήσουν και να ζητήσουν την άποψή σας για προσωπικές τους κινήσεις ή για την επισημοποίηση της σχέσης τους. Κάποια σεμινάρια  για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις θα είναι απαραίτητα, για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση. Οι έμποροι του ζωδίου θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας και θα χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για όλες τις εμπορικές  συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ – Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και η αύξηση των υλικών αγαθών για να νιώσετε ασφάλεια. Θα προσπαθήσετε να αξιολογήσετε τις ανάγκες σας και θα περιορίσετε τα περιττά έξοδα. Καλό είναι να προσπαθήσετε για την αύξηση των εσόδων σας, για να μπορέσετε να ζήσετε με ανέσεις και να μην στερηθείτε από απλή ανασφάλεια όπως πολλές φορές συνηθίζετε. Η προσωπική σας αξία και οι ικανότητές σας είναι σπουδαίες και καλό είναι να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας, αν τη χάσατε τα προηγούμενα χρόνια με τους δυνατούς πλανήτες που σας δοκίμασαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ο Κρόνος στο ζώδιό σας θα αποδώσει ακριβώς την αξία σας και θα δώσει το πραγματικό νόημα των προσπαθειών σας. Καλό είναι να μην είστε ιδιαίτερα αυστηροί με τον εαυτό σας γιατί ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου σας και ίσως γίνετε σκληροί στην αυτοκριτική σας. Διώξτε ότι είναι περιττό από τη ζωή σας για να απομακρύνετε τις πολλές ευθύνες και πιθανές ενοχές. Αν έχετε μετανιώσει για κάποιες επιλογές βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε από το βάρος των ευθυνών σας. Πιθανόν τα αίτια για μια αποτυχία να μην είναι δικά σας αλλά να φταίνε οι εξωτερικές συνθήκες.

ΙΧΘΥΕΣ – Ο Κρόνος από τον κρυμμένο οίκο της μοναξιάς και του υποσυνειδήτου δημιουργεί φοβίες και εσωτερικές ενοχές. Πολλές οι στιγμές της μοναξιάς θα είναι επιλογή και άλλες εξαναγκασμός για να προστατευτείτε από κρυφούς εχθρούς. Θα έχετε απόσταση από πολλές παρέες γιατί θα αναζητάτε αυθεντικές σχέσεις και όχι επιφανειακές. Η επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σας θα βοηθήσει για να φιλοσοφήσετε το νόημα της ζωής. Η ανάγκη σας θα είναι να βρείτε άτομα που θα μπορούν να ταυτιστούν με τις σκέψεις σας και καλό είναι να προσπαθήσετε να τους ανακαλύψετε.

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα