Ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό στις 11/09/2022

ASTROTEAM GUEST
08/09/2022

Ο Ήλιος σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό δημιουργεί ένα ιδιαίτερο και αισιόδοξο τρόπο σκέψης στα ζώδια της γης, δηλαδή τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.

Οι αλλαγές που υπόσχεται ο ανάδρομος Ουρανός είναι απαραίτητες για να επεκταθείτε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Άτομα με ανώτερες θέσεις θα εμπιστευτούν τα ταλέντα σας και τα τυπικά σας προσόντα και θα σας αξιοποιήσουν επαγγελματικά με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να τολμήσετε καινοτόμα σχέδια, έστω και αν πρέπει να ταράξετε την καθημερινότητά σας, ιδιαίτερα όσοι θέλετε να εξελιχθείτε, θα πρέπει να αξιοποιήσετε την τεχνολογία ή το διαδίκτυο. Θα ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο κοινωνικής και επαγγελματικής επέκτασης που θα σας ενθουσιάσει. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε διαδικτυακά σεμινάρια που θα βελτιώσουν τις γνώσεις σας ή να ασχοληθείτε με το διαδικτυακό εμπόριο, που θα σας προσφέρει γρήγορο και εύκολο εισόδημα. Αγαπήστε τις αλλαγές, γιατί φωτίζουν με θετικότητα την καθημερινότητά σας. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι μέσα στις επιδιώξεις σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, προς αυτή την κατεύθυνση. Αν ενεργήσετε με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο θα καταφέρετε να πετύχετε σημαντικούς στόχους.

Επηρεάζονται τα παραπάνω ζώδια και όλοι όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και τους προσωπικούς σας πλανήτες στα ίδια ζώδια. Επίσης, επηρεάζονται και τα ζώδια του υγρού στοιχείου, δηλαδή οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα