Ο Ήλιος σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα 19/10/2022

ASTROTEAM GUEST
17/10/2022

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού αναζητά την ισορροπία και τη δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς της ζωής και κατά βάση έχει την επιθυμία να φωτίσει αυτά τα θέματα.

Η όψη του με τον Πλούτωνα όμως δημιουργεί την απόλυτη ανασφάλεια και μειώνει ιδιαίτερα την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε, για να διεκδικήσουμε εργασιακές θέσεις, συνεργασίες, ερωτικές σχέσεις και ότι μας δημιουργεί την αίσθηση της ικανοποίησης και της ισορροπίας. Οι μέρες απαιτούν ψυχραιμία γιατί ο αρνητικός συνδυασμός Πλούτωνα – Ήλιου εμφανίζει κακές συμπεριφορές, από άτομα που έχουν εξουσία και χρησιμοποιούν με κομπλεξικό τρόπο την ανώτερη θέση τους, για να χαλιναγωγήσουν ή ακόμα και να απειλήσουν.

Η αδικία και η ανηθικότητα, είναι τα στοιχεία που ο Ήλιος θα φωτίσει τα σκοτεινά κατώτερα ένστικτα του Πλούτωνα. Ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσουμε την όψη είναι η ψυχραιμία και όχι ο φόβος για κάθε μας προσπάθεια. Δεν επαινούμε κανέναν εγωιστή, φυσικά δεν συμβιβαζόμαστε σε κάθε εξουσιαστική προσωπικότητα, αλλά δεν αντιδράμε με αυτοκαταστροφικό τρόπο. Αφήνουμε να περάσει η δύσκολη όψη για να επανέλθει η χαμένη ισορροπία.

Η όψη επηρεάζει ιδιαίτερα τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου και όσους έχετε στα ίδια ζώδια τον Ωροσκόπο σας και τους προσωπικούς σας πλανήτες.

Ο Ήλιος στο Ζυγό είναι σε ζώδιο της Αφροδίτης και η ερωτική ζήλια θα κορυφωθεί. Τα ερωτικά σκάνδαλα ή τα ερωτικά εγκλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Οι γυναίκες που σας επηρεάζει ιδιαίτερα η όψη, καλό είναι να δείτε τα ¨μελανά¨ σημεία της σχέσης σας, γιατί ενδεχομένως οι σύντροφοί σας να ασκούν εξουσιαστικό έλεγχο απέναντί σας ή να ξεσπούν σε εσάς τις τυχόν αποτυχίες τους, στα επαγγελματικά τους και στα οικονομικά τους θέματα. Αν χαθεί μια σχέση που έχει τέτοια στοιχεία να θυμάσαι πως έχεις πετύχει το πιο βασικό, τον αυτοσεβασμό σου και παράλληλα έχεις αποφύγει κάποιες άσχημες συνέπειες.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα