Ο Ερμής στον Τοξότη από 1/12/2020 – 21/12/2020

ASTROTEAM GUEST
03/12/2020

Η αισιοδοξία και η ανάγκη για επικοινωνία με χαρούμενη διάθεση και η ικανότητα για γρήγορη αφομοίωση και η ευελιξία θα αγκαλιάζει τη σκέψη μας, το διάστημα που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση έχει ευρύτητα αντίληψης αλλά ολοκληρωτική αδυναμία να εστιάσει στις λεπτομέρειες. Η καλή αίσθηση του χιούμορ θα είναι παρούσα, όπως επίσης και η αισιοδοξία που έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη για να απομακρύνουμε τις αρνητικές σκέψεις και την εσωστρέφεια που μας δημιούργησε η προηγούμενη διέλευσή του από το Σκορπιό.

Με τη θέση του Ερμή στο Τοξότη θα έχουμε την ανάγκη να μεταδώσουμε χαρούμενες ειδήσεις και ο τρόπος που θα σκεπτόμαστε θα είναι πιο φιλοσοφημένος χωρίς πολλές αναλύσεις.

Η αλήθεια έχει ένα πρόσωπο και κάποιοι που έχουν μάθει να κρύβονται πίσω από μισόλογα θα πρέπει να είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν. Μια προσοχή μόνο στους Τοξότες και σε όσους έχετε τον Ερμή σας σε αυτό το ζώδιο για να μη προσβάλλετε τους συνομιλητές σας χωρίς να έχετε  την πρόθεση, απλώς επειδή εκφράζετε με ωμό τρόπο τις απόψεις σας.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη θα ευνοήσει θετικά τα ζώδια της φωτιάς δηλαδή Κριούς, Λέοντες και Τοξότες με έξυπνες ιδέες για προσωπική και επαγγελματική πρόοδο.

Η μέρα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στα ψέματα και στις εξαπατήσεις είναι η 13/12 όταν ο Ερμής θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα. Μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και το καλύτερο θα ήταν να μην πιστέψουμε τίποτα που θα μας υποσχεθούν και φυσικά δεν θα πρέπει να υπογράψουμε ή να κάνουμε μια σοβαρή συμφωνία.

Στις 15/12 ο Ερμής θα είναι σε όψη τριγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού και τότε είναι υπέροχη η όψη για σοβαρές αποφάσεις και για ένα νέο ξεκίνημα που χρειάζεται τόλμη.

Στις 20/12 ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και η επικοινωνία με άτομα που έχουν καλή πνευματική καλλιέργεια θα μας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους και καλό είναι να τους συμβουλευτούμε.

Προσοχή στα μεγάλα λόγια  και στις υποσχέσεις, καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι!

Η επιρροή του Ερμή στον Τοξότη σε όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής θα είναι σε καλή όψη με τον Ήλιο σας και η σκέψη σας θα είναι σε ανώτερες πνευματικές αναζητήσεις. Οι συμβουλές από νομικούς θα είναι πολύ βοηθητικές για να επιλύσετε κάποιες υποθέσεις σας. Σεμινάρια σας βοηθούν στην καλύτερη επαγγελματική σας εξέλιξη. Όσοι σπουδάζετε θα έχετε  καλές ειδήσεις για την πρόοδό σας. Η επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό θα βοηθήσει τον ψυχισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα επικοινωνήσετε με άτομα που θα σας βοηθήσουν σε οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα σε υποθέσεις με οφειλές, δάνεια και χρήματα συντρόφου. Η σκέψη σας θα είναι πιο εσωτερική και θα αναζητήσετε την καλύτερη εκδοχή για τη προσωπική σας εξέλιξη. Σε οικονομικές υποθέσεις θα βρείτε συμφέρουσες λύσεις. Καλό διάστημα για να πάρετε συμβουλές από ψυχολόγο, αν νιώθετε πως το χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο δικός σας κυβερνήτης θα είναι απέναντι από το δικός σας ζώδιο για να σας φέρει αντιμέτωπους με συντρόφους, συνεταίρους για να επικοινωνήσετε τα θέματα που σας απασχολούν για να βρείτε λύσεις. Θα έχετε τη διάθεση μετά από τις σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σας να περάσετε και χαλαρές στιγμές με χιούμορ και να διασκεδάσετε. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να δημιουργήσετε μια νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα έχει πολλές απαιτήσεις και οι υποθέσεις οι επαγγελματικές, σας πιέζουν. Θέματα υγείας επίσης θα σας απασχολήσουν ή θα κάνετε κάποιες εξετάσεις υγείας που έχετε παραμελήσει. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πιθανόν να πρέπει να πάρετε αποφάσεις για κάποιες εργασιακές αλλαγές. Προσοχή να μην υπογράψετε κάποια συμφωνία στις 13/12 γιατί θα κάνετε λάθος.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία για σας θα είναι χαρούμενη και αυτό που θέλετε είναι να διασκεδάσετε και να συζητήσετε με φίλους. Έχετε πολλά σχέδια επαγγελματικά στο μυαλό σας που θέλετε να υλοποιήσετε και κάνετε συζητήσεις για να βρείτε το καλύτερο τρόπο. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Η επικοινωνία με τα παιδιά σας θα είναι πολύ όμορφη και ίσως ένα ευχάριστο νέο των παιδιών σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζητήσεις με άτομα της οικογένειας θα σας απασχολήσουν και κάποιες πιθανές διαφωνίες να σας αγχώσουν. Επίσης θέματα με ακίνητη περιουσία θα πρέπει να ασχοληθείτε για να βρείτε τις καλύτερες και συμφέρουσες λύσεις. Ο Ερμής θα σας δημιουργήσει νοσταλγία για οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Η ανάγκη για οικογενειακή θαλπωρή θα είναι στη σκέψη σας και στις βασικές σας αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο Τοξότη σας ενεργοποιεί έντονα  την επικοινωνία και θα έρθετε σε επαφή με άτομα από το περιβάλλον που κινήστε και θα κάνετε πολλές συζητήσεις. Νέες γνωριμίες που σας εμπιστεύονται και σας ζητούν τις απόψεις σας για θέματα που έχετε γνώσεις. Μικρά ταξίδια πιθανόν να είναι μέσα στις επιθυμίες σας αυτό το διάστημα. Μπορείτε να κάνετε μια έρευνα αγοράς μεταφορικού μέσου. Επίσης θα έχετε συζητήσεις και επαφές με τα αδέλφια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει με τον Ερμή στο Τοξότη και όλες οι υλικές σας ανάγκες. Κάποιες έγγραφες επιστολές ή κρατικά έγγραφα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Η σκέψη σας γύρω από αξίες υλικές και με κάθε τρόπο θα τις αυξήσετε. Πιθανόν να κάνετε κάποια πώληση για να εξασφαλίσετε κάποια παραπάνω χρήματα και αν έχετε στο παρελθόν δανείσει χρήματα θα σας επιστραφούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ιδέες υλοποιούνται αλλά καλό θα είναι να βάλετε ένα πρόγραμμα για να προλαβαίνετε. Προσοχή μόνο στη βιασύνη όταν επικοινωνείτε για να μην κάνετε λάθη και πείτε κάτι που δεν θέλετε και παρεξηγηθείτε. Αποκαλύψεις έρχονται στο φως και πρέπει να τις διαχειριστείτε. Ευκαιρία για διάβασμα και εκπαίδευση. Φιλόδοξες ιδέες που ήταν στη σκέψη σας υλοποιούνται. Μεγάλη προσοχή όλοι οι Τοξότες (και ιδιαίτερα όσοι έχετε κοντά στην συγκεκριμένη ημερομηνία γενέθλια) στις 13/12 για να μη εξαπατηθείτε και καλό είναι να απέχετε από κάθε συζήτηση και συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές συζητήσεις που έχουν κρυφό χαρακτήρα θα έχετε όλο το διάστημα που ο Ερμής θα είναι στο Τοξότη. Η επικοινωνία θα είναι μυστική και θα υπάρχουν πιθανές εκμυστηρεύσεις από φίλους.  Κάποιες ενοχές θα σας ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Παρασκήνιο θα υπάρχει σε βάρος σας και καλό είναι να σκεφτείτε τον εαυτό σας και όχι την εικόνα σας στο περιβάλλον. Είναι πολύ καλό διάστημα για απομόνωση και μελέτη. Μια συζήτηση με κάποιο έμπιστο φίλο ή με ψυχολόγο θα βοηθούσε τη ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα από συλλογικούς χώρους και με παρέες θα επικοινωνήσετε το διάστημα που ο Ερμής θα είναι στο Τοξότη και θα μεταδώσετε τις ιδέες σας. Επίσης μαθήματα και επικοινωνία με το διαδίκτυο είναι μέσα στις δυνατότητες που θα έχετε το διάστημα αυτό. Θα έχετε επαφή με εταιρείες για να προβάλετε τη δουλειά σας και με διπλωματία θα μπορείτε να πείσετε για τις ικανότητές σας. Μπορείτε να βρεθείτε με φίλους για ένα κοινό σκοπό και να πραγματοποιήσετε μια συλλογική εργασία.

ΙΧΘΕΙΣ

Η καριέρα είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει το διάστημα που ο Ερμής θα είναι στο Τοξότη και η κοινωνική σας προβολή. Θα έρθουν ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Επαφές με άτομα που έχουν ανώτερη θέση θα σας βοηθήσουν στη εξέλιξή σας. Οι καλλιτέχνες του Ζωδίου μπορείτε να κλείσετε συμβόλαια επαγγελματικά αλλά στις 13/12 να αποφύγετε οποιοδήποτε συμφωνία.

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα