Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 11 – 30/04/2022

ASTROTEAM GUEST
05/04/2022

Ο Ερμής στον Ταύρο δημιουργεί αργό τρόπο στη σκέψη μας και μια υπομονετική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου Ερμή είναι η ισχυρογνωμοσύνη και ο τρόπος που σκέφτεται έχει απλή κοινή λογική. Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει τα θέματα της Αφροδίτης, δηλαδή τα οικονομικά και αισθηματικά θέματα και οι σκέψεις μας αυτό το διάστημα θα περιστρέφονται γύρω από τέτοιες υποθέσεις. Όμως θα παρατηρούμε περισσότερο πείσμα σε αυτό που θέλουμε και δε θα υπάρχει καμία υποχώρηση και κανένας συμβιβασμός!

Θα επηρεάσει θετικά όλα τα ζώδια της γης δηλαδή τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του υγρού στοιχείου Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς.

Θα υπάρχουν αρκετές όψεις του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, που θα διαμορφώσουν το επικοινωνιακό σκηνικό με πιο ιδιαίτερο τρόπο.

  • Στις 18/04 ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στη 13η μοίρα κ 49΄και ο τρόπος σκέψης είναι πιο γρήγορος. Στις 18/4, επίσης, ο Ερμής θα είναι σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες (13η μοίρα) και η επικοινωνία αποκτά τρυφερό χαρακτήρα, οι ειδήσεις θα είναι πιο χαρούμενες, ο τρόπος που θα εκφραζόμαστε θα είναι γλυκός και θα μεταδίδουμε συναισθήματα αγάπης. Η όψη θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, αλλά ιδιαιτέρως τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου (13η μοίρα ) πιο συγκεκριμένα, εσείς να περιμένετε μια ευχάριστη είδηση οικονομική ή μια αισθηματική εξομολόγηση.
  • Στις 24/4 ο Ερμής θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και αυτό σημαίνει πως το Πάσχα καλύτερα να μην ανοίγουμε σοβαρές συζητήσεις γιατί θα υπάρχουν διαφωνίες και έντονο πείσμα και μια ισχυρή αρνητικότητα! Εδώ τα λόγια πολύ πιθανόν να έχουν σκληρότητα γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις! Στα οικογενειακά τραπέζια καλύτερα να βάλετε λίγο μουσική παρά να πιάσετε τη συζήτηση!
  • Στις 25/4 θα είναι ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ( 23η μοίρα) και η επικοινωνία γίνεται πιο γλυκιά και πιο αισιόδοξη. Είναι μέρα για επίσκεψη σε πνευματικούς χώρους, μοναστήρια κλπ.. Είναι θετική ημέρα για να βγούμε να διασκεδάσουμε και να επικοινωνήσουμε περνώντας όμορφες στιγμές! Βόλτες κοντά σε θάλασσα μας φτιάχνει τη ψυχολογία!!! Η όψη επηρεάζει τους Ιχθύς, Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους και Καρκίνους ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου!
  • Στις 27/04 ο Ερμής σε όψη εξαγώνου με τον Δια από το ζώδιο των Ιχθύων και μας προσφέρει ευκαιρίες για επέκταση και θετικές αποφάσεις από έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις ή βιογραφικά και ευχάριστες ειδήσεις για σπουδές!
  • Στις 28/4 ο Ερμής δημιουργεί όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και η επικοινωνία γίνεται σοβαρή και οι σκέψεις μας έχουν βάθος και ευνοεί τις σοβαρές συμφωνίες και ιδιαίτερα τις οικονομικές! Ευνοεί ιδιαίτερα τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου!

Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Ταύρο τα ζώδια;

Κριός

Ο Ερμής θα είναι στο δεύτερο οίκο σας και αυτό σημαίνει πως θα σκέφτεστε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας θέματα και πως θα αξιοποιήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Θα αποφύγετε να ρισκάρετε και θα θέλετε να νιώθετε ασφαλής πριν δραστηριοποιηθείτε. Ο τρόπος που θα μιλάτε θα έχει απόλυτο χαρακτήρα.

Ταύρος

Στο δικό σας ζώδιο θα είναι ο Ερμής για να επικοινωνήσετε τις επιθυμίες σας και να έρθετε σε επαφή με έξυπνα άτομα. Ιδιαίτερα όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο θα έχετε πολύ έξυπνες ιδέες για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες. Προσοχή όμως στον απότομο τρόπο που θα αντιδράσετε από πιθανές ξαφνικές ειδήσεις (ιδιαίτερα στις 18/4 που ο Ερμής θα έχει όψη με τον Ουρανό) που θα σας αναστατώσουν. Επίσης οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου καλύτερα να αποφύγετε τις συζητήσεις στις 24/04 γιατί όποιος δεν θα συμφωνεί μαζί σας θα γίνεστε σκληροί και αγενείς.

Δίδυμοι

Κρυμμένες οι σκέψεις σας και πολλές μυστικές συμφωνίες και συζητήσεις θα έχετε όλοι οι Δίδυμοι. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας που νιώθετε πως έχετε ανάγκη από έναν θεραπευτή της ψυχής, καλό είναι να μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια του. Οι καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με τη μουσική ή τη μυθοπλασία. Επίσης οι λογοτέχνες θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να γράψετε. Να αποφύγετε να κάνετε σχόλια πίσω από τη πλάτη των άλλων, έστω και αν κάποιοι προσπαθήσουν να σας πάρουν λόγια! Κάποιοι θα κάνουν σχόλια για σας όχι κολακευτικά. Να αποφύγετε το κουτσομπολιό όσοι είστε επιρρεπείς.

Καρκίνος

Στο δικός σας ζώδιο θα λειτουργήσει θετικά ο Ερμής στο Ταύρο και στο οίκο των φίλων και των κοινωνικών ομάδων. Θα αποδέχεστε τις απόψεις των φίλων σας έστω και αν διαφέρουν από τις δικές σας. Η επικοινωνία θα είναι έντονη μέσα από το διαδίκτυο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να προωθήσετε τη δουλειά σας. Ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να στραφείτε προς αυτή τη κατεύθυνση.

Λέων

Η επικοινωνία στον οίκο της καριέρας θα είναι σημαντική για να προβάλετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Έχετε τη δυνατότητα να κρίνετε κάποιες φορές αυστηρά τον εαυτό σας (ας μην το εκφράζετε) και οι κοινωνικές σας επαφές έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Μην χάσετε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας εξελίξουν και καλό είναι να εκφράσετε τις απόψεις σας, έστω και αν κάποιοι διαφωνούν ( δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους).

Παρθένος

Ο Ερμής θα παίξει σημαντικό ρόλο για όσους από εσάς ασχολείστε με το εξωτερικό, με τον τουρισμό ή με τη διδασκαλία. Επίσης όσοι είστε σπουδαστές θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε αιτήσεις ή βιογραφικά για να έρθουν επαγγελματικές ευκαιρίες. Μπορείτε επίσης θα κάνετε μια εγγραφή σε ανώτερες σχολές ή να μάθετε διαδικτυακά μια ξένη γλώσσα ή να συμμετέχετε σε φιλοσοφικά σεμινάρια.

Ζυγός

Ο Ερμής για εσάς τους Ζυγούς δεν θα έχει εξωστρέφεια αλλά αντιθέτως θα στραφείτε προς τον εσωτερικό εαυτό σας, για να δείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η μυστικότητα θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα σας διακρίνει όλο το διάστημα. Θα επικοινωνήσετε με άτομα που θα σας κατευθύνουν σωστά για να διαχειριστείτε οικονομικές οφειλές με τράπεζες, εφορία κλπ.

Σκορπιός

Πολλές οι συζητήσεις με τις σοβαρές σχέσεις θα έχετε όλοι οι Σκορπιοί. Καλύτερα να ακούτε τις ανάγκες των συντρόφων σας παρά να παίρνετε απόλυτη θέση απέναντι τους. Η συντροφικότητα γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων και καλό είναι να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Θα έχετε πολλές νέες γνωριμίες που θα έχουν ενδιαφέρον.

Τοξότης

Έντονη η επικοινωνία στο χώρο της εργασίας θα έχετε το διάστημα που ο Ερμής θα είναι στον Ταύρο. Με την πρακτικότητα που τον διακρίνει θα οργανώσετε τη δουλειά σας και θα βάλετε μια τάξη στην καθημερινότητά σας. Ιατρικά θέματα αν τα έχετε παραμελήσει καλό είναι να τα δείτε και να μπείτε σε ένα καλύτερο διατροφικό πρόγραμμα. Επίσης θα έχετε πολλές συζητήσεις με άτομα της δουλειά σας, για να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα.

Αιγόκερως

Πολλές συζητήσεις με τα παιδιά σας και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν τις σπουδές τους σας ικανοποιούν ιδιαίτερα. Η διάθεσή σας για διασκέδαση θα είναι έντονη και ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαφές σας. Αισιόδοξες σκέψεις σας φτιάχνουν τη ψυχολογία και νιώθετε πως είστε στο πιο δημιουργικό σας διάστημα.

Υδροχόος

Θέματα σπιτιού και ακινήτων θα συζητήσετε το διάστημα αυτό και θα βρείτε τις πιο πρακτικές λύσεις για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Θα αναζητάτε τη παρέα και την επικοινωνία με τα οικογενειακά σας πρόσωπα όμως χρειάζεται μια προσοχή στην επικοινωνία για να αποφύγετε σοβαρές αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα στις 18/04 που θα συμμετέχει ο Ουρανός για να αποφύγετε ξαφνικούς καβγάδες που πιθανόν να μετανιώσετε. Επίσης την ημέρα του Πάσχα μεγαλύτερη προσοχή στις συζητήσεις (καλύτερα να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις) γιατί οι αντιπαραθέσεις θα φέρουν σκληρά λόγια.

Ιχθύες

Μετακινήσεις και έντονη επικοινωνία θα έχετε οι Ιχθύες και πολλές ευχάριστες ειδήσεις. Υπογραφές και συμφωνίες σας ευνοούν και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό γιατί θα ακολουθήσει ο Ερμής στους Διδύμους που δεν σας ευνοεί και θα γίνει και ανάδρομος, γι’ αυτό καλό είναι να τρέξετε τώρα τις υποθέσεις σας. Μπορείτε να κάνετε μικρά ταξίδια αναψυχής!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα