Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 13/12/2021-2/1/2022

ASTROTEAM GUEST
10/12/2021

Στο διάστημα που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό μας είναι η σοβαρότητα. Ταυτόχρονα, ο Ερμής στον Αιγόκερω χαρακτηρίζεται από οξυδέρκεια και οραματισμό στα πρακτικά θέματα της ζωής μας, υπολογίζοντας πολύ την κοινωνική θέση που μπορούμε να πετύχουμε, με τις γνώσεις μας και την πρακτική τους εφαρμογή.
Η επικοινωνία θα έχει ρεαλιστικό χαρακτήρα και οι συζητήσεις που θα έχουν ενδιαφέρον, θα είναι αυτές που μπορούν να αποδειχθούν και όχι οι θεωρίες που πολλές φορές είναι χάσιμο χρόνου.
Το καλό είναι πως η επικοινωνία θα έχει σοβαρότητα και ιδιαιτέρως στα ΜΜΕ θα υπάρχει μεγαλύτερη υπευθυνότητα στον τρόπο που επικοινωνούν τις ειδήσεις (να ευχηθούμε να βάλουν όριο και να σταματήσουν τον επικοινωνιακό τρόμο).

Τα ζώδια που ενεργοποιούνται ιδιαιτέρως είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και σας προτρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για την επαγγελματική σας εξέλιξη, για οικογενειακές υποθέσεις και για τις στενές προσωπικές σας σχέσεις. Επίσης, στα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύρους Αιγόκερους και Παρθένους θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για επαγγελματικές συμφωνίες, συμβόλαια ή μια οικονομική διευκόλυνση. Επιπλέον, τα ζώδια του υγρού στοιχείου, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από έγγραφα και η διαισθητική σας ικανότητα, μαζί με την πρακτική σκέψη που σας προσφέρει ο συγκεκριμένος Ερμής, θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Στη διέλευσή του θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό στις 20/12 και ευνοούνται οι συζητήσεις και οι έξυπνες ιδέες προσφέρουν αισιοδοξία, για πρόοδο επαγγελματική και οικονομική.
Θα δημιουργηθεί όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στις 26/12, είναι ημέρα έμπνευσης και η σκέψη μας θα είναι κοντά σε άτομα που χρειάζονται τη συμπαράστασή μας.

Η όψη που ο Ερμής θα συναντήσει το Πλούτωνα θέλει προσοχή, για να αποφύγουμε απαισιόδοξες σκέψεις. Ο τρόπος που θα επικοινωνούμε πρέπει να έχει σεβασμό στους συνομιλητές μας, για να αποφύγουμε κακές συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα