Ο Ερμής σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στις 25/12/2022

ASTROTEAM GUEST
22/12/2022

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας είναι σε πολύ όμορφη όψη με τον πλανήτη του ονείρου και της πνευματικής ανύψωσης την ημέρα των Χριστουγέννων. Μπορούμε να στραφούμε στο θεϊκό μεγαλείο, να ταξιδέψουμε σε πνευματικούς χώρους και να προσευχηθούμε, τις άγιες αυτές μέρες.

Από τις 23-26/12 η όψη θα είναι ενεργή και θα προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να επανορθώσουμε ένα λάθος ή να λύσουμε κάποια παρεξήγηση και το σίγουρο είναι πως θα βρούμε την ανάλογη κατανόηση. Η μεγαλύτερη προσφορά είναι η αγάπη που προσφέρουμε σε κάποιους που τη χρειάζονται και με τα λόγια μας μπορούμε να εκφράσουμε όμορφα συναισθήματα, που πολλές φορές λειτουργούν απόλυτα θεραπευτικά. Μπορούμε επίσης να απολαύσουμε μια καλλιτεχνική δημιουργία, να ακούσουμε μια όμορφη μελωδία που θα μας ταξιδέψει τη φαντασία σε πιο λεπτοφυείς ενέργειες. Επίσης, τα όνειρα που θα δούμε στον ύπνο μας θα λειτουργήσουν σαν Αγγελικά μηνύματα, που πρέπει να αξιολογήσουμε. Ονειρευόμαστε ένα καλύτερο κόσμο και συμμετέχουμε!

Οι λέξεις “μελώνουν” στα χείλη μας και γλυκαίνουν τις σχέσεις μας! Στέλνουμε πολλές ευχές και λέμε πολλά λόγια αγάπης! Καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη!!!

 

Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα