Ο Ερμής σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό στις 09/11/2022

ASTROTEAM GUEST
08/11/2022

Η όψη που σχηματίζεται στις 09/11/2022 είναι ιδιαίτερα αντιδραστική και δημιουργεί υπερβολική νευρικότητα. Η συγκεκριμένη όψη έχει ιδιαίτερη αρνητικότητα, γιατί σχηματίζεται σε ένα ενεργειακά φορτισμένο διάστημα και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, για να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία τα γεγονότα.

Τα κοινωνικά γεγονότα θα μας αναστατώνουν και ο χειρισμός των συλλογικών αποφάσεων θα ενεργοποιήσουν την οργή μας. Σε κάθε περίπτωση θα αντιμετωπίζουμε τους άλλους και εκείνοι εμάς, με ένα απόλυτα επιθετικό και ανταγωνιστικό τρόπο. Η έλλειψη πειθαρχίας στη σκέψη μπορεί να συλλάβει κάποιες καταστάσεις με γρήγορο ή επιφανειακό τρόπο και να αντιδράσουμε πριν σκεφτούμε τις επιπτώσεις και αυτό να φέρει πολλές παρεξηγήσεις, σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή με τα άτομα που συνεργαζόμαστε στενά (συνεργάτες, σύντροφοι) για να μην χαθεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός. Επίσης με τα άτομα της οικογένειας καλύτερα να μην ανοίγονται σοβαρές συζητήσεις, γιατί θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τις απόψεις μας, με αυταρχικό τρόπο και τα λόγια θα έχουν ακραία αντίδραση και οι αποφάσεις μας θα είναι επιπόλαιες.

Η όψη προκαλεί μεγάλη πνευματική διέγερση και οι σκέψεις μας θα είναι πολύ γρήγορες και θα νιώθουμε έντονη πνευματική αναστάτωση, με έκδηλη την ανυπομονησία σε κάθε μας συμπεριφορά. Προσοχή στην επικοινωνία, στην ταχύτητα, στις μηχανικές ζημιές, στις ειδήσεις που λαμβάνουμε, στις σχέσεις μας με φίλους και στενούς συγγενείς, αδέλφια, συναδέλφους και καλό είναι να αποφύγουμε κάθε επικοινωνία, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα. Η αλήθεια θα μας σοκάρει πολλές φορές και θα είναι δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τυπικές μας υποχρεώσεις. Η επανάσταση του Ουρανού θα απομακρύνει την ευγένεια και καλό είναι να αντισταθούμε στις προκλητικές συμπεριφορές. Ο Ερμής από το Ζώδιο του Σκορπιού είναι απόλυτος, έχει θυμό και γίνεται κακός όταν θυμώνει και στην αρνητική όψη του Ουρανού προκαλεί δυσκολίες.

Θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και ιδιαίτερα όσοι έχετε πλανήτες και τον Ωροσκόπο σας στα ίδια ζώδια από τη 13η – 18η μοίρα. Εσείς που επηρεάζεστε από την όψη καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, να απομακρύνεστε από τα σημεία της έντασης και να αποφεύγετε τα ταξίδια μέχρι στις 11/11.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα