Ο Δίας στους Ιχθύς – «Ονειρευτείτε δυνατά… ο Δίας ακούει»

ASTROTEAM GUEST
18/01/2022

Υπάρχουν πλανήτες που η ενέργειά τους μας δυσκολεύει και άλλοι που είναι σα χέρι βοηθείας. Ο Δίας ανήκει σε αυτούς που η ενέργειά του έχει θετικό πρόσημο για εμάς. Είναι αυτός που ό,τι αγγίζει το επεκτείνει, του δίνει όραμα και πόσο μάλλον ένας Δίας στους Ιχθύς που νιώθει σα στο σπίτι του, έτοιμος να προσφέρει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, τύχη αλλά και ανευθυνότητα, πλεονεξία, επιπολαιότητα και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξουμε προς ποια κατεύθυνση θα στρέψουμε την ενέργειά του, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Δίας στους Ιχθύς θα βρίσκεται τα διαστήματα από τις 29/12/21 έως 10/5/22 και από 28/10/22 έως 20/12/22.

Κριός και Ωροσκόπος Κριός

Για σας τους Κριούς ο Δίας θα βρίσκεται σε έναν τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με τα μυστικά, τις παρασκηνιακές καταστάσεις και το ασυνείδητο. Άρα επί της ουσίας, μιλάμε για το άφθαρτο κομμάτι της ζωής, την ψυχή σας! Είναι μια πολύ καλή συνθήκη να ακούσετε τί έχει να σας πει η ψυχή σας, τί είναι αυτό που λαχταράει πραγματικά και ίσως η τόση ενασχόληση με το «εγώ» τελικά σας απομακρύνει από την πραγματική ευτυχία.

Ταύρος και Ωροσκόπος Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους το πεδίο επέκτασης θα είναι οι φίλοι, οι νέες γνωριμίες μέσα από ομάδες ανθρώπων, καθώς και μέσα από την τεχνολογία. Θα ακολουθήσει ένα διάστημα που θα βρείτε εύκολα τη στήριξη από φίλους ή ομάδες ανθρώπων και μάλιστα θα νιώθετε ότι σας καταλαβαίνουν απόλυτα και πως κινήστε στα ίδιοι μήκη κύματος. Ακόμη, μη φοβηθείτε να κάνετε χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πρόκειται να σας ωφελήσει επαγγελματικά.

Δίδυμος και Ωροσκόπος Δίδυμος

Τι είναι αυτό για το οποίο προσπαθείτε καιρό και δε βλέπατε φως; Ναι Δίδυμοί μου, ήρθε η ώρα της κοινωνικής και επαγγελματικής σας αναγνώρισης. Ο Δίας από τους Ιχθύς φωτίζει αυτόν τον τόσο σημαντικό τομέα της ζωής σας προσφέροντας κοινωνική αποδοχή, επαγγελματική αποκατάσταση ή προαγωγή στην υπάρχουσα εργασία σας. Το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε είναι να είστε ταπεινοί και να μην κάνετε κακή χρήση εξουσίας.

Καρκίνος και Ωροσκόπος Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους θα υπάρξει εύνοια σε θέματα σπουδών, ανώτερης γνώσης, μακρινών ταξιδιών. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με μεγαλύτερη ευκολία ή να θελήσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, κάνοντας κάποιο μεταπτυχιακό ή ακόμη και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών που είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και οι συνθήκες δε σας το επέτρεπαν. Επίσης, η ενασχόλησή σας με ξένες γλώσσες ή το εξωτερικό θα μπορούσε να είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν.

Λέων και Ωροσκόπος Λέων

Για εσάς ο Δίας μπαίνει στον τομέα της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά από τρίτες πηγές, όπως κληρονομιές, διατροφές, δάνεια, εφορία ή τα οικονομικά του/της συντρόφου. Ακόμη θέματα μεταφυσικής ή ψυχολογίας θα έρθουν στο προσκήνιο, οπότε αν σκεφτόσασταν να επισκεφθείτε έναν ψυχολόγο είναι η κατάλληλη στιγμή. Επίσης, η σεξουαλική σας ζωή φαίνεται να παίρνει τα πάνω της και η σεξουαλική σας διάθεση να φτάνει στα ύψη.

Παρθένος και Ωροσκόπος Παρθένος

Μετά από σχεδόν ενάμισι χρόνο ταλαιπωρίας έρχεται ο πολλά υποσχόμενος Δίας να σας δώσει πίσω ό,τι στερηθήκατε. Η λέξη κλειδί είναι το «μαζί». Αν είστε μόνοι ήρθε η ώρα να βρείτε το ταίρι σας, αν πάλι είστε σε σχέση, η συμβίωση θα μπορούσε να επόμενο βήμα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και ο γάμος. Επίσης, θα υπάρξει εύνοια σε θέματα συνεργασιών παντός είδους.

Ζυγός και Ωροσκόπος Ζυγός

Ο Δίας για εσάς μπαίνει στον πολύ σημαντικό τομέα της ζωής σας, που είναι αυτός της καθημερινότητας και της υγείας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε δίαιτα ή άσκηση, προκειμένου να βελτιώσετε την εικόνα σας, την υγεία σας και κάτ’ επέκταση την καθημερινότητά σας. Ακόμη ευνοϊκότερες εργασιακές συνθήκες, με περισσότερες όμως υποχρεώσεις.

Σκορπιός και Ωροσκόπος Σκορπιός

Αν και νιώθετε κουρασμένοι, εξαντλημένοι σα να κουβαλάτε όλο το βάρος του κόσμου πάνω σας, να θυμάστε ότι ο Δίας έρχεται σα μαξιλαράκι βοηθείας. Σας ωθεί να βγάλετε τα δημιουργικά σας σχέδια στο φως, να χαρείτε τη ζωή στο τώρα, να ερωτευτείτε, να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας ή ακόμη και να μπείτε στην διαδικασία απόκτησης ενός απογόνου. Ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια, αλλά με μέτρο.

Τοξότης και Ωροσκόπος Τοξότης

Είναι η στιγμή να ασχοληθείτε με «τα εν οίκω» σας. Θέματα σπιτιού, οικογένειας, πατρίδας και γενικότερα της γης. Ο Δίας, λοιπόν, είναι πολύ βοηθητικός αν θέλετε να κάνετε μια αγορά κατοικίας, μια μετακόμιση ή απλά να κάνετε μια ανακαίνιση. Επίσης, αν υπάρχουν τριγμοί στο οικογενειακό σας περιβάλλον, είναι η ώρα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

Αιγόκερως και Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η θέση του Δία στους Ιχθύς θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα σε θέματα επικοινωνίας, γνώσης και μετακινήσεων. Ίσως είναι η ώρα να προωθήσετε τη δουλειά σας, κάνοντας χρήση νέων μέσων επικοινωνίας. Ίσως κάποιοι να θελήσετε να αγοράσετε μεταφορικό μέσο. Οι σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς θα βελτιωθούν και πιθανόν να πάρετε κάποια βοήθεια.

Υδροχόος και Ωροσκόπος Υδροχόος

Για εσάς ο Δίας στους Ιχθύς έχει σκοπό να αυξήσει τα έσοδά σας. Θα θελήσετε να βρείτε νέα πηγή εσόδων ή να επεκτείνετε την υπάρχουσα. Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσετε μια καλή ιδέα που μπορεί να είχατε και δεν τολμούσατε να πραγματοποιήσετε. Αν από την άλλη για εσάς αξία δεν έχουν τόσο τα χρήματα όσο η πνευματική εξέλιξη, τότε ο Δίας θα φροντίσει να σας ανοίξει δρόμους, φέρνοντάς σας πιο κοντά σε αυτά που έχουν πραγματική αξία για σας.

Ιχθύες και Ωροσκόπος Ιχθύες

Ο Δίας φέτος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα φιλοξενείται στο ζώδιό σας. Είναι σχεδόν βέβαιο πως ήδη νιώθετε ότι ένας κύκλος πάει να κλείσει, προκειμένου να ανοίξει ένας νέος πιο ελπιδοφόρος. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή η ζωή σας να λάμψει και πάλι. Θα νιώθετε ότι πατάτε πιο γερά στα πόδια σας, θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα γίνετε πιο κοινωνικοί, άνθρωποι και αποκτήματα θα έρχονται πιο εύκολα κοντά σας. Ο Δίας φέρνει επέκταση στη ζωή σας. Μια καλή επαγγελματική πρόταση, ένα σύντροφο, μια καλή συνεργασία, ένα γάμο είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια. Όποιο και αν είναι το όνειρό σας ο Δίας, θα είναι σύμμαχός σας.

 

Από τον Γιώργο Μυλωνά

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα