Ο Δίας στους Διδύμους | Θεό, Θεό, Θεό δε σε λένε…!

ASTROTEAM GUEST
05/06/2024

Ήρθε η στιγμή που ο Δίας έκανε την είσοδό του στο ζώδιο των διδύμων στις 26 Μαΐου και θα φιλοξενηθεί σε αυτό μέχρι τις 9 Ιουνίου του 2025.

Ο Δίας, Θεός του ουρανού, του κεραυνού, της βροντής, της τάξης, της δικαιοσύνης, της φιλοξενίας, της αφθονίας και ως βασιλιάς των Uεών θα προσφέρει σε όλους μας επέκταση ή κάποιου είδους προστασία, ανάλογα πώς επηρεάζει τον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη. Ιδιαίτερα τυχεροί θα σταθούν όποιοι έχουν ήλιο στις μοίρες που θα κάνει στάση για να αναδρομήσει από τις 8 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου του 2025 που θα κάνει ξανά στάση για να πάρει την ορθόδρομη πορεία του μέχρι να περάσει στο επόμενο ζώδιο, αφού θα επισκεφθεί τις συγκεκριμένες μοίρες 3 φορές (21ο– 11ο).

Ο Δίας στους Διδύμους, δεν έχει ισχυρή θέση όπως λέμε, βρίσκεται σε θέση αδυναμίας, ωστόσο αν και λίγο εγκρατής, θα σταθεί ιδιαίτερα ταξιδιάρης, κοινωνικός, διορατικός και επιμορφωτικός σε ένα ζώδιο αέρα που θα ευνοήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ,την εκπαίδευση, το γράψιμο και θα έχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ανακάλυψη ξένων πολιτισμών με την απύθμενη και ασυγκράτητη δίψα του για πνευματική ανάπτυξη.

Τι θα φέρει όμως σε κάθε ζώδιο;

Κριός – Διανύοντας τον 3ο φυσικό σας οίκο και δημιουργώντας τον σχηματισμό εξαγώνου, θα υπάρξει εύνοια για ταξίδια, κάποια πιθανή αγορά μεταφορικού μέσου που σκεφτόσασταν καιρό να κάνετε και ίσως ήρθε η στιγμή. Βελτίωση σχέσεων ή κάποιου είδους βοήθεια από αδέρφια ή οικείους σας αλλά και η ευκαιρία για κάποιου είδους μαθησιακή επέκταση.

Ταύρος – Για τους σταθερούς μας ταύρους, που ακόμα προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές που προκαλεί ο ουρανός στο ζώδιό τους και αποχαιρετώντας το Δία από αυτούς, θα ανταμειφθείτε με οικονομική αφθονία. Σίγουρα, θα νιώσετε κάποιου είδους ασφάλεια αφού ο Δίας θα βρίσκεται στο 2ο φυσικό σας οίκο, οίκος ασφαλειών και αξιών προσφέροντας χαμόγελα, αφού θα υπάρχει συναισθηματική ικανοποίηση.

Δίδυμοι – Ήρθε η ώρα να ανοίξετε διάπλατα τα χέρια σας και να υποδεχθείτε στην αγκαλιά σας, το θεό των θεών στον Ήλιο σας και στο πρώτο φυσικό σας οίκο για να σας προσφέρει κάθε είδους επέκταση και ανάπτυξη που επιθυμείτε. Ουκ ολίγοι δίδυμοι, θα γίνουν διπλοί ξεκινώντας κάποιου είδους δεσμό ή κάποιου είδους νέα συνεργασία και αν ευνοεί το γενέθλιο ωροσκόπιο πιθανή η οικογενειακή επέκταση με την άφιξη κάποιου νέο μέλους. Με το Δία στον ήλιο σας, ίσως να έχετε περισσότερη όρεξη για καλοπέραση, καλοφαγία και περισσότερα ταξίδια ανά τον κόσμο.

Καρκίνος – Για εσάς θα διανύει για ένα χρόνο στο 12 ο φυσικό σας οίκο, έναν οίκο ψυχολογίας, ονείρων, κρυφών επιθυμιών, εχθρών και παρασκηνίου. Η ψυχολογία σας θα βελτιωθεί, τα όνειρα σας θα γλυκάνουν και ίσως υπάρξουν επαγγελματικές επιτυχίες. Πιθανή είναι, η κρυφή δραστηριότητα προετοιμάζοντας το έδαφος για μελλοντική επιτυχία, σίγουρα όμως θα νιώθετε ευεξία και θα έχετε έναν άσσο στο μανίκι που δε θα γνωρίζουν οι άλλοι.

Λέων – Ίσως ήρθε η ώρα για τα λιοντάρια μας να κάνουν καινούργιες φιλίες ή καινούργιες συνεργασίες που στόχευαν καιρό. Ο Δίας, διανύοντας τον 11ο φυσικό τους οίκο είναι πιθανό να φέρει μια αύξηση των εσόδων από τη δουλειά τους μετά την από σκληρή δουλειά χρόνων. Πιθανή είναι και η ενασχόληση και η δραστηριότητα σε κοινωνικές ομάδες που θα τους κάνει να νιώσουν Βασιλιάδες όπως άλλωστε αρμόζει στους Βασιλείς του ζωδιακού κύκλου.

Παρθένος – Για τους εργατικούς και αυστηρούς παρθένους, ήρθε η ώρα της επαγγελματικής αναγνώρισης. Ο Κρόνος σας πιέζει από απέναντι αλλά πιθανή είναι μια προαγωγή για τα σκληρά εργαζόμενα Παρθενάκια ή ίσως κάποιου είδους γνωριμία στον επαγγελματικό τους χώρο ή ακόμα και γνωριμία με κάποιο άτομο σε σχέση ισχύος. Ο Δίας στο 10ο φυσικό σας οίκο μπορεί να σας χαρίσει ακόμα και κάποια επισημοποίηση σχέσης.

Ζυγός – Ο Δίας για εσάς θα σχηματίσει υπέροχα τρίγωνα από το φιλικό ζώδιο των διδύμων. Θα βρίσκεται στον 9ο φυσικό σας οίκο δίνοντας ευκαιρίες για ανώτατη εκπαίδευση, επαγγελματική ανάπτυξη στο εξωτερικό. Πιθανό σενάριο είναι και ένας καινούργιος έρωτας αφού θα υπάρξουν πολλές νέες γνωριμίες και ίσως είναι η ώρα να πραγματοποιήσετε κάποιο μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό.

Σκορπιός – Για εσένα σκορπιέ, ο Δίας διανύοντας τον 8ο φυσικό σας οίκο, θα φέρει ψυχολογική ανάταση. Θα ευνοηθούν έσοδα συντρόφου αλλά και πιθανή είναι η διεκπεραίωση κληρονομικών υποθέσεων που εκκρεμούν καιρό. Πιθανή είναι η εκπλήρωση μεγάλων επιθυμιών σας.

 Τοξότης: Ταξιδιάρη τοξότη, ο Δίας θα βρίσκεται απέναντι από τον ήλιο σου για ένα χρόνο, στον 7ο φυσικό σας οίκο, δημιουργώντας το σχηματισμό αντίθεσης από το ζώδιο των διδύμων. Θα ευνοηθούν στο μέγιστο οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους τοξότες αλλά ίσως και το επόμενο βήμα για τους δεσμευμένους.

Αιγόκερως – Για εσάς τους Αιγόκερους, ο Δίας στον 6ο φυσικό σας οίκο, θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και βελτίωση της καθημερινότητας σας στο μέγιστο βαθμό. Ίσως υπάρξει επέκταση με την επέκταση ενός τετράποδου φίλου που θα προκαλέσει θετική αλλαγή στο πρόγραμμα που είχατε μέχρι σήμερα.

Υδροχόος – Ο Δίας θα βρίσκεται στο 5ο φυσικό σας οίκο, σχηματίζοντας τυχερά τρίγωνα από το ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους έρωτες. Θα μπορούσε να σας κάνει πιο δραστήριους ξεκινώντας κάποιο χόμπυ ή κάποιου είδους καλλιτεχνική δραστηριότητα ή την εκμάθηση κάποιου μουσικού οργάνου. Σίγουρα θα φέρει χαρά και επιτυχίες σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας.

Ιχθύες – Ανοίξτε την πόρτα διάπλατα και καλωσορίστε το Δία στον 4ο φυσικό σας οίκο, οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Για έναν ολόκληρο χρόνο θα έχετε εύνοια στο σπίτι σας. Ίσως ήρθε η ώρα να βρείτε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν ή είναι πλέον η ώρα να μπείτε σε αυτό το σπίτι που ετοιμάζεται εδώ και καιρό.

 

Από την Αθηνά Τσουγκράνη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα