Ο Δίας στους Διδύμους | Ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας!

ASTROTEAM GUEST
19/04/2024

Μάιος 2024 – Ιούνιος 2025 | Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας θα περάσει στους Διδύμους, το ζώδιο της επικοινωνίας και της πληροφορίας.

Η μετάδοση πληροφοριών αναμένεται να ενταθεί και η ανάγκη μας για μάθηση θα είναι πιο έντονη. Θα αισθανθούμε την ανάγκη για να μάθουμε νέα πράγματα και να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Η επικοινωνία, η επαφή με τους άλλους καθώς και οι μετακινήσεις θα αποκτήσουν αξία. Χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παραπληροφόρησης ή υπερβολικής πληροφόρησης χωρίς νόημα, κουτσομπολιό ή μη πρακτική χρήση των γνώσεων που θα λάβουμε. Ο Δίας όμως δεν παύει να είναι ο πλανήτης της χαράς και της γενναιοδωρίας και ανάλογα με το που πέφτει στο χάρτη μας θα φέρει θετικά γεγονότα και δώρα.

Ο Δίας στους Διδύμους για τα 12 ζώδια:

Κριός

Ο Δίας θα βρίσκεται στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας. Παρουσιάζονται ευκαιρίες μάθησης, εκπαίδευσης, διδασκαλίας και επικοινωνίας. Ευνοούνται οι σχέσεις με γείτονες, αδέρφια και συγγενείς, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι απέναντι σας και θα έχετε ευκαιρίες για ευχάριστες επαφές και συναντήσεις. Η σκέψη γίνεται πιο ευχάριστη και οι μετακινήσεις και τα ταξίδια, ειδικά τα κοντινά έχουν θετική εξέλιξη. Υπάρχει διάθεση για επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών. Ευνοείται η αγορά αυτοκινήτου ή μέσων επικοινωνίας (κινητά τηλέφωνα, laptop). Προσοχή χρειάζεται αυτή η ανάγκη για μάθηση, πληροφορία και μετακινήσεις να μη γίνει υπερβολική.

Ταύρος

Ο Δίας θα βρίσκεται στον δεύτερο σας οίκο, των αξιών, υλικών αγαθών, αποκτημάτων και χρημάτων. Θα δείτε θετικές εξελίξεις στους πιο πάνω τομείς. Θα νιώσετε αυτοπεποίθηση όσον αφορά την αυτό-αξία σας καθώς θα δείτε ότι θα κερδίζετε εύκολα χρήματα από τη δουλειά σας. Το εισόδημα σας θα αυξηθεί δίνοντας σας την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ταυτόχρονα όμως θα νιώσετε την ανάγκη να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από ότι συνήθως, σε υλικά αγαθά, καλοπέραση και καλό φαγητό. Το διάστημα αυτό ευνοείται για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, ακόμα και για να ζητήσετε αύξηση εάν ξέρετε ότι την αξίζετε. Προσοχή χρειάζεται να μην το παρακάνετε με το ξόδεμα σε πράγματα που δεν χρειάζεστε καθώς και με το υπερβολικό φαγητό.

Δίδυμοι

Είστε οι τυχεροί του διαστήματος, καθώς εσείς είστε αυτοί που θα φιλοξενήσετε το Δία στο δικό σας ζώδιο! Ο Δίας θα φωτίσει τον Ήλιο σας και θα νιώσετε αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό, αισιοδοξία ανεβασμένη διάθεση και γενναιοδωρία. Η τύχη σας ευνοεί και είναι καλή περίοδος για επίτευξη στόχων και επιδιώξεων. Θα γίνετε πιο κοινωνικοί και αποδεκτοί από το περιβάλλον σας καθώς θα έχετε και εσείς οι ίδιοι πιο ευχάριστη διάθεση. Προσοχή χρειάζεται να μην το παρακάνετε με την αισιοδοξία και να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας.

Καρκίνος

Ο Δίας θα περάσει στον δωδέκατο σας οίκο του υποσυνείδητου, της πνευματικότητας, των όσων κρατάμε κρυμμένα, των κρυφών εχθρών και όσων γίνονται πίσω από την πλάτη μας. Ο Δίας θα σας προσφέρει μια προστασία στα θέματα του δωδεκάτου οίκου. Θα νιώσετε πιο ευαίσθητοι με διάθεση να βοηθήσετε και να προσφέρετε στους συνανθρώπους σας και σε αυτούς που αγαπάτε. Θα θέλετε να κοιμάστε περισσότερο και τα όνειρα που θα βλέπετε θα είναι ευχάριστα και θετικά. Ευνοείται ο χρόνος με τον εαυτός σας, ο διαλογισμός, η πνευματικότητα και ίσως νιώσετε πιο κοντά στο Θεό και η πίστη σας να δυναμώσει. Προσοχή να μην το παρακάνετε με το να θυσιάζεστε για τους άλλους.

Λέων

Ο Δίας για το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στον εντέκατο σας οίκο της φιλίας, της κοινωνικής δικτύωσης, των ομάδων, των ευχών και των ονείρων για το μέλλον. Θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με φίλους, να συμμετέχετε σε ομάδες των ενδιαφερόντων σας καθώς και να δικτυωθείτε μέσω διαδικτύου. Οι φίλοι θα είναι ιδιαίτερα δοτικοί απέναντι σας. Τα όνειρα και τα σχέδια σας για το μέλλον θα σας φαίνονται εύκολο να πραγματοποιηθούν. Το εισόδημα σας από την καριέρα ή την επιχείρηση σας αν έχετε είναι πιθανό να αυξηθεί. Προσοχή να μην το παρακάνετε με τις κοινωνικές συναναστροφές και να χάσετε την επαφή με τον εαυτό σας.

Παρθένος

Ο Δίας θα βρίσκεται στο μεσουράνημα σας, δηλαδή στον δέκατο οίκο της δημόσιας εικόνας, της καριέρας, των ατόμων εξουσίας και των γονέων. Θα δείτε την δημόσια εικόνα σας να αλλάζει προς το καλύτερο και να παίρνετε προαγωγή στην καριέρα σας αν την αξίζετε ή αναγνώριση από προϊσταμένους και ανωτέρους. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε επιτυχίες στην καριέρα σας ή αν έχετε επιχείρηση να την αναπτύξετε. Είναι ένα διάστημα που θα σας φέρει χαρά και ικανοποίηση από τη δουλειά σας. Προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία σχετικά με τα επαγγελματικά και στο να ζητήσετε περισσότερα από αυτά για τα οποία δουλέψατε.

Ζυγός

Ο Δίας θα κάνει τρίγωνο στον Ήλιο σας από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα βρίσκεται στον ένατο οίκο της μάθησης, φιλοσοφίας, ταξιδιών και εξωτερικού. Είναι καλή εποχή για να μάθετε κάτι καινούριο, να διευρύνετε τους φιλοσοφικούς και ιδεολογικούς σας ορίζοντες καθώς και να κάνετε ταξίδια. Άτομα του εξωτερικού θα έχουν ευεργετική επίδραση πάνω σας και ίσως να σας διδάξουν κάτι. Ευνοούνται τα εκπαιδευτικά ταξίδια. Αν χρειαστείτε νομική συμβουλή αυτό το διάστημα είναι πολύ θετικό. Η γενική ιδεολογία και στάση προς τη ζωή γίνεται πιο αισιόδοξη και επεκτατική. Θετικές θα είναι και οι επαφές με τα πεθερικά σας αν έχετε. Προσοχή στην παραφουσκωμένη αισιοδοξία και φανατισμό με κάποιο θέμα.

Σκορπιός

Ο Δίας θα περάσει στον όγδοο σας οίκο της μεταμόρφωσης, της ένωσης με τους άλλους, του σεξ, της κοινής περιουσίας και των χρημάτων που έρχονται μέσω τρίτων. Το διάστημα είναι θετικό για να πάρετε κάποιο δάνειο ή να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Είναι μια περίοδος όπου θα θέλετε να ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας, την θεραπεία, την έρευνα και την σεξουαλικότητά σας. Επίσης θετικό είναι το διάστημα για να σχεδιάσετε ένα οικονομικό πλάνο για το μέλλον. Ίσως να αυξηθούν τα εισοδήματα του συντρόφου σας και να επωφεληθείτε. Προσοχή στη συναισθηματική απληστία.

Τοξότης

Ο Δίας, ο κυβερνήτης τους ζωδίου σας θα βρίσκεται απέναντι σας, στον έβδομο οίκο των σχέσεων, συνεργασιών, γάμου και νομικών θεμάτων. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα γάμου, σχέσεων και συνεργασιών. Το διάστημα αυτό μπορεί να αρχίσετε μια θετική σχέση με ένα καινούριο άτομο, να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας ή να απολαύσετε το γάμο σας. Αν σας απασχολούν νομικά θέματα αυτή είναι μια θετική περίοδος για διαπραγματεύσεις και να έχετε θετική έκβαση σε νομική υπόθεση. Οι διαφωνίες είναι πιο εύκολο να επιλυθούν. Σε περίπτωση που η σχέση σας είναι δυσλειτουργική και προβληματική υπάρχει πιθανότητα να φτάσει στο τέλος της για να αρχίστε κάτι νέο πιο υγιές. Προσοχή να μη δώσετε τόση έμφαση στις σχέσεις και στους άλλους με αποτέλεσμα να γίνεται υπερβολικά υποχωρητικοί.

Αιγόκερως

Ο Δίας θα περάσει στον έκτο σας οίκο της καθημερινότητας, ρουτίνας, εργασίας, υγείας και μικρών ζώων. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο ευχάριστη και το κλίμα στη δουλειά θα είναι πιο θετικό. Μπορεί να βρείτε νέα εργασία ή να προσλάβετε τους κατάλληλους υπαλλήλους. Είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με την υγεία σας, τη διατροφή σας ή να αρχίσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής. Αν αποφασίσετε να πάρετε καινούριο κατοικίδιο, θα γίνει με ευκολία και τύχη. Προσοχή να μην το παρακάνετε με το φαγητό.

Υδροχόος

Ο Δίας στους Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικός για σας καθώς θα κάνει τρίγωνο στον Ήλιο σας και θα διανύσει τον πέμπτο σας οίκο της διασκέδασης και της δημιουργίας. Είναι ένα υπέροχο διάστημα για να χαρείτε τις απολαύσεις της ζωής, να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε. Η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και πιθανών να νιώσετε την ανάγκη να αρχίσετε καινούρια χόμπυ. Ταυτόχρονα ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια και ίσως κερδίσετε κάποια χρήματα αν το επιδιώξετε. Η σχέση με τα παιδιά σας αν έχετε θα βελτιωθεί και θα πάρετε χαρές από αυτά ή θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί. Αν είστε επιχειρηματίες θα σας έρθουν νέες ιδέες για το πως να επεκταθείτε. Αν θέλετε να αρχίσετε μια καινούρια επιχείρηση τώρα είναι το καλύτερο διάστημα. Προσοχή όμως γιατί μαζί με το Δία θα πρέπει να δουλέψετε κι εσείς.

Ιχθύες

Ο Δίας θα περάσει στον τέταρτο οίκο σας της οικογένειας, του σπιτιού, της μνήμης, των ριζών και των γονέων. Θετικά γεγονότα θα συμβούν μέσα στο σπίτι σας, θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας και η ψυχολογία σας θα ανέβει. Το διάστημα είναι καλό για να βρεθείτε με συγγενείς και οικογένεια και να ανοίξετε το σπίτι σας για να δεχτείτε άτομα που αγαπάτε. Το διάστημα είναι ευνοϊκό για αλλαγές μέσα στο σπίτι, ανακαινίσεις ή αγορά και πώληση σπιτιού. Μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να μετακομίσετε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι ή να επεκτείνετε το υπάρχων. Με τον Δία στον τέταρτο οίκο θα δείτε τις σχέσεις σας με τους γονείς σας να είναι πιο θερμές. Οι ευκαιρίες όμως δεν θα σας δοθούν απλόχερα αλλά θα πρέπει να έχετε κι εσείς τα μάτια σας ανοιχτά.

 

Από την Εύη Χατζηλοϊζου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα