Ο Δίας στους Διδύμους | Η καλή διάθεση θα κυριαρχεί!

ASTROTEAM GUEST
14/05/2024

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους (24/5/2024-9/6/2025) θα ευνοήσει τη σκέψη (θρησκεία, φιλοσοφία, νομική), νέες ιδέες θα γεννηθούν σε θέματα τεχνολογίας, πληροφορικής, επικοινωνίας, οι γνώσεις θα παράγουν αποτελέσματα. Θα ευνοηθούν οι εκδόσεις, οι εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις, οι μεταφορές, η εκπαίδευση, είναι τομείς που θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια.

Η καλή διάθεση θα κυριαρχεί, η ευκολία στη διάδοση της πληροφορίας, ευχάριστες συναναστροφές, flirt, ταξίδια, νέες γνωριμίες με νεότερα άτομα ή καινούργιες ιδέες και αντιλήψεις.

Κριός

Αυτή τη χρονιά οι Κριοί θα έχουν μεγάλη άνεση στο λόγο, στην πρόσληψη και τη μετάδοση γνώσης, στη μεταφορά πληροφοριών. Η ευστροφία, η αντίληψη και η οξύτητα των αισθήσεων θα δώσουν στους Κριούς αυξημένη επικοινωνιακή ικανότητα τόσο στην καθημερινή τους ζωή όσο και στην επαγγελματική. Θα διακριθούν σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την επικοινωνιακή έκφραση, όπως δημόσιες σχέσεις, δημοσιογραφία κλπ. Θα έρθουν πιο κοντά με τα αδέλφια, το συγγενικό περιβάλλον και τη γειτονιά. Θα έχουν ευκαιρίες για ταξίδια, νέες γνωριμίες, μετακινήσεις, σπουδές, αγορά ή ανανέωση του αυτοκινήτου και αγορές αντικειμένων τεχνολογίας και άλλα.

Ταύρος

Για σας η εύνοια του Δία θα εκδηλωθεί στον τομέα των υλικών και συναισθηματικών αποκτημάτων. Το ταλέντο σας και η έντονη αγάπη για εξασφάλιση μέσω της απόκτησης υλικών αγαθών, θα σας οδηγήσει στην αύξηση των εισοδημάτων σας. Ευκαιρίες για νέες εργασίες, καινούργιες πηγές εισοδημάτων και επενδυτικές τοποθετήσεις θα σας απασχολήσουν.  Η στοργή και η αγάπη με την οποία περιβάλλετε τους δικούς σας ανθρώπους, θα σας εξασφαλίσει συναισθηματική ασφάλεια και εσωτερική γαλήνη.  Προσοχή στις καταχρήσεις στο φαγητό, το ποτό και τις σπατάλες. Η υπέρμετρη αισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες τοποθετήσεις ή αποφάσεις. Φροντίστε να αποφύγετε λάθη που ίσως να σας κοστίσουν ακριβά.

Δίδυμοι

Για τους διδύμους θα είναι μια χρονιά ευχάριστη. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, που σας χαρακτηρίζουν, θα αποτελέσουν τους μοχλούς της επιτυχίας σας. Θα μοιραστείτε τις εμπειρίες και τα βιώματά σας με άλλους ανθρώπους, θα διακριθείτε στο περιβάλλον σας και θα δείτε τις επιδιώξεις σας να πραγματοποιούνται. Είναι για σας μια τυχερή χρονιά, καθώς έλκετε την τύχη με το χαμόγελό σας, την καλή σας καρδιά και την καλή σας διάθεση. Ευκαιρίες για μόρφωση και εξέλιξη της προσωπικότητας σας θα εμφανιστούν στο προσκήνιο. Προσοχή στην υπερβολική αισιοδοξία, έτσι ώστε τα σχέδιά σας να έχουν ρεαλιστική βάση. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με οδηγό την ευχάριστη παρουσία σας και τους καλούς σας τρόπους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τη χρονιά αυτή θα εκδηλώσουν τον εσωτερικό τους εαυτό δηλαδή τον πλούσιο ψυχικό τους κόσμο. Θα γίνουν περισσότερο αισθαντικοί και πονόψυχοι και θα θεωρήσουν υποχρέωση τους να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Θα αισθανθούν έτσι ότι έχουν κάνει το χρέος τους απέναντι στον εαυτό τους και τους άλλους. Επομένως θα έχουν καλό ύπνο, ήσυχη συνείδηση και καλή υγεία. Όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα που έχουν σχέση με κοινωνικό λειτούργημα ή καλλιτεχνική έκφραση μπορούν να προετοιμαστούν για να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους όταν ο Δίας θα περάσει στον Καρκίνο. Προσοχή στους κρυφούς εχθρούς και στις αποκαλύψεις για όσα γίνονται πίσω από τις πλάτες σας στο παρασκήνιο.

Λέων

Αυτή τη χρονιά οι Λέοντες θα γίνουν πιο ευαίσθητοι, έντονα προοδευτικοί και βαθιά ανθρωπιστές. Οι προσπάθειές τους θα έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στο στενό ή το ευρύτερο περιβάλλον τους. Θα αισθανθούν πολίτες του κόσμου, θα υιοθετήσουν πρωτοπόρες νέες ιδέες και θα ενταχθούν σε συλλόγους, οργανώσεις, αδελφότητες και γενικά κοινωνικές ομάδες με δραστηριότητα (πολιτική, θρησκευτική, φιλοσοφική κ.λπ.). Δάσκαλοι και αναμορφωτές που έχουν αγάπη για τους νέους και τα παιδιά θα επιδιώξουν αλλαγές προς το καλύτερο. Θα κάνετε νέες φιλίες με ανθρώπους που ασχολούνται με κοινωνικά ζητήματα. Στόχος της χρονιάς είναι η προσπάθεια για τη βελτίωση της ζωής χωρίς προσωπική προβολή. Εκείνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Παρθένος

Για τους Παρθένους ο Δίας θα ευνοήσει την άνοδο και την καθιέρωσή τους στην εργασία, την κοινωνία και την πατρίδα. Συναναστροφές με ανθρώπους ισχυρούς πνευματικά, κοινωνικά, οικονομικά, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για εξέλιξη και άνοδο μέσω συνεργασιών ή και γάμου με διακεκριμένους ή διάσημους ανθρώπους. Οι Παρθένοι τη χρονιά αυτή θα νοιάζονται για το καλό τους όνομα, την κοινωνική τους φήμη και θα είναι προσεκτικοί στην προσωπική τους ζωή. Θα δείχνουν σεβασμό στους ηθικούς κανόνες,τις κοινωνικές αρχές, τους νόμους και τη γνώμη του κόσμου. Στόχος τους η άνοδος και η επιτυχία.

Ζυγός

Ο Δίας στους Διδύμους θα ωθήσει τους ζυγούς σε βαθύτερες φιλοσοφικές αναζητήσεις πέρα από την επιφάνεια και την υλική πλευρά των πραγμάτων,θα ασχοληθούν με την ιδέα και τη σημασία της. Επικοινωνώντας οι άνθρωποι μεταξύ τους πλησιάζουν ο ένας τον άλλο, διδάσκουν και διδάσκονται την αλήθεια και εξελίσσονται βοηθώντας την εξέλιξη των συνανθρώπων τους. Εδώ θα εκφραστεί ο Δίας του δασκάλου που προσπαθεί να διαφωτίσει τους άλλους, όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τα έργα, με το παράδειγμα. Αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια κοινωνική αποστολή που απαιτούνται ισχυρές ηθικές αρχές χωρίς παρεκκλίσεις, που σ’αυτή την περίπτωση μπορεί να οδηγήσουν σε τυχοδιωκτικές πρακτικές.

Σκορπιός

Οι σκορπιοί θα ασχοληθούν με την αναζήτηση της εσωτερικής τους ισορροπίας, με τις αγωνίες και τα υπαρξιακά προβλήματα που ενίοτε απασχολούν κάθε άνθρωπο. Θα βρουν την ασφάλειαστην προσπάθεια για πνευματική εξέλιξη, στην αυτογνωσία και τον έλεγχο των συναισθημάτων τους. Οι αξίες που τους δίνουν χαρά και εμπιστοσύνη για τη ζωή, δεν εξαρτώνται από υλικά αγαθά. Γεμίζουν την ψυχή τους με ηρεμία, αισιοδοξία, ασφάλεια, εσωτερική υγεία και αυτοπεποίθησηκαι έτσι θα μπορέσουν να λειτουργήσουν θεραπευτικά πάνω σ’εκείνους που θα τους εκμυστηρευτούν τα προβλήματά τους και κοντά τους θα βρουν ανακούφιση. Διαθέτουν εσωτερική δύναμη και η ψυχή τους είναι ταυτισμένη με την αρμονία που την αναζητούν στη φύση, στη μουσική, στην τέχνη. Δεν ανησυχούν για το αύριο, δεν αποταμιεύουν αλλά στη δύσκολη στιγμή θα λάβουν βοήθεια. Συναισθηματική ασφάλεια, διεισδυτικότητα, διαίσθηση, μεταφυσικές ανησυχίες θα χαρακτηρίσουν αυτή τη χρονιά.

Τοξότης

Μια καλή χρονιά για να επεκτείνετε τις συνεργασίες σας. Όσοι εργαστήκατε με συνέπεια και προσήλωση την προηγούμενη χρονιά τώρα θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Το ενδιαφέρον και το νοιάξιμο για τους άλλους, η κατανόηση των αναγκών τους θα σας κάνει δημοφιλείς και αγαπητούς. Θα ευνοηθούν οι δημόσιες σχέσεις, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, ευτυχισμένοι γάμοι θα πραγματοποιηθούν. Νομικές και δικαστικές υποθέσεις θα έχουν την προστασία του Δία και μπορείτε να εργασθείτε για τη θετική έκβαση των υποθέσεών σας. Ας μη σας παρασύρει η σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Χωρίς τη δική σας συμμετοχή και την προσωπική σας προσπάθεια, τίποτα δεν θα τελεσφορήσει.

Αιγόκερως

Ο Δίας στους Διδύμους για τους Αιγόκερους θα είναι μια εγγύηση για την υγεία τους και για την εργασία. Θα είναι αισιόδοξοι, γεμάτη ζωή και παραγωγικοί. Η προσαρμοστικότητα σε κάθε εργασιακό περιβάλλον καθώς και ο σεβασμός και η εκτίμηση που δείχνετε προς τους συνεργάτες σας, θα συμβάλλουν ώστε να αδράξετε ευκαιρίες για περισσότερη παραγωγικότητα αλλά και ηθική και υλική αναγνώριση. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνιακή άνεση και ευκολία που θα δώσει ο Δίας, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστή η υπηρεσία που προσφέρετε και έτσι να ωφεληθούν από αυτήν περισσότεροι άνθρωποι. Αυτό θα αποτελέσει και τη δική σας ικανοποίηση.

Υδροχόος

Για τους υδροχόους αυτή η χρονιά θα είναι χαρούμενη και δημιουργική. Ο Δίας από τους Διδύμους θα τους δώσει την απαιτούμενη έμπνευση και τη φλόγα που τους χρειάζεται για να επεκτείνουν και να ολοκληρώσουν το έργο τους. Ο έρωτας για τη δημιουργία και τη ζωή θα τους δώσει τη δύναμη να συνεχίσουν και να αφιερωθούν στο έργο τους που συνδέεται με αγάπη για προσφορά αλλά και αγώνα ενάντια στο χρόνο και τη φθορά. Στις κοινωνικές συναναστροφές θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με πρόσημο τον έρωτα, επίσης κέρδη μπορεί να προκύψουν από τυχερά παιχνίδια και μια εγκυμοσύνη, για όσους την επιθυμείτε, θα σας χτυπήσει την πόρτα. Είναι χρονιά έγκρισης των προσπαθειών σας και η ανταμοιβή θα είναι το έπαθλο. Προσοχή, όχι επιπολαιότητα στα τυχερά παιχνίδια.

Ιχθύες

Ο Δίας θα ευνοήσει το σπίτι, την οικογένεια, ψυχική και σωματική υγεία. Οι Ιχθύες θα έχουν ευκαιρίες για αγορά κατοικίας ή ακινήτων, για βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου, με εργασίες ή επιλογή νέου χώρου. Η οικογενειακή ζωή θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δραστηριότητες από κοινού με άλλα μέλη της οικογένειας, (ταξίδια, εκδρομές, ψυχαγωγία, επικοινωνία) κοινωνικές αλλαγές, (γάμοι, γεννήσεις) και επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του σπιτιού. Προσοχή στις υπερβολές και τις καταχρήσεις (φαγητό, ποτό, σπατάλες).

 

Από τη Γεωργία Σκορδίλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα