Ο Δίας στον Ταύρο για τα 12 ζώδια!

ASTROTEAM GUEST
04/04/2023

Κριός

Ο Δίας μετά το πέρασμά του από το δικό σας ζώδιο που ίσως έφερε καινούριες ιδέες και ευκαιρίες, τώρα από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να δώσετε μορφή σε ό,τι επιλέξατε τελικά από όλα αυτά που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα.Μπορείτε να περιμένετε μια αύξηση των εσόδων σας, να αποκτήσετε επιτέλους κάτι που επιθυμούσατε, να υλοποιήσετε ένα σχέδιο που είχατε κατά νου και να ανακτήσετε το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Επειδή ο Δίας σε εσάς αντιπροσωπεύει σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις η βοήθεια ίσως έρθει από αυτούς τους τομείς.
Προσοχή πρέπει να δοθεί όμως γιατί μαζί με τα έσοδα αυξάνονται και τα έξοδα.Ο Δίας εύκολα παρασέρνει σε σπατάλες, δίνει την αίσθηση της αφθονίας και μπορεί να οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να δράσετε συγκρατημένα αφού έχετε ελέγξει και υπολογίσει πρώτα το πιθανό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους ο Δίας το 2023 υπόσχεται προσωπική ανάπτυξη και μια αίσθηση πληρότητας. Θα νιώσετε μια δύναμη και μπορεί να σας βγει η ανάγκη να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Το προηγούμενο διάστημα ο Δίας από τον Κριό σας βοήθησε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας κρατούσαν πίσω ενώ σας θωράκισε και σωματικά και πνευματικά για να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για εσάς και τον/την σύντροφό σας ή κάποιον συνεργάτη. Επειδή ο Δίας σε εσάς αντιπροσωπεύει πόρους από τον σύντροφο, από οικονομικές ρυθμίσεις ή αποζημιώσεις σε υλικό επίπεδο, ίσως θα είναι και κάτι από αυτά που θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις επιθυμίες σας.
Προσοχή θέλει στο τρόπο που θα χειριστείτε καταστάσεις με τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας ώστε να είναι ξεκάθαρα τα όρια και να μην επηρεαστεί αρνητικά η εικόνα σας. Εξετάστε καλά τις ευκαιρίες και τις προτάσεις που μπορεί να εμφανιστούν τώρα για να είστε σίγουροι που αξίζει να επενδύσετε χρήμα ή προσωπικό χρόνο.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι μπορεί να νιώσετε ότι χρειάζεται να κόψετε λίγο ταχύτητα και να κοιτάξετε για λίγο τον εαυτό σας και τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε και σωματικά και ψυχικά υγιής. Ανανεωμένοι από τους προηγούμενους μήνες που ο Δίας ήταν στο Κριό σας άνοιξε τον κύκλο, τώρα από τον Ταύρο θα φωτίσει καταστάσεις που ήταν λίγο κρυμμένες και ξεχασμένες. Θα μπορέσετε ίσως να απαλλαγείτε από ενοχές και φόβους, αισθήματα που είχατε κρυμμένα και δεν σας αφήνουν να πάτε μπροστά. Επειδή σε εσάς ο Δίας αντιπροσωπεύει τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας πιθανή βοήθεια να λάβετε από τον/την σύντροφό σας ή από έναν συνεργάτη.
Προσοχή σίγουρα χρειάζεται για να μπορέσετε να εντοπίσετε τα κακώς κείμενα και οτιδήποτε έχει μείνει κρυφό ώστε η όποια αλλαγή προκύψει να είναι για καλό και για την εξέλιξή σας.

Καρκίνος

Ο Δίας από τον Κριό το προηγούμενο διάστημα πιθανόν σας ενεργοποίησε σε θέματα εργασίας ή επισημοποίησης μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Τώρα από το πέρασμά του στο Ταύρο, θα σας φέρει ανθρώπους που θα είναι εκεί για να σας στηρίξουν σε μακροπρόθεσμα σχέδια, εύνοια σε ομαδικές δραστηριότητες και μια έντονη κινητικότητα στο διαδίκτυο. Επειδή ο Δίας σε εσάς αντιπροσωπεύει την καθημερινή σας εργασία, πιθανόν η βοήθεια να έρθει από συναδέλφους ή πρακτική βοήθεια από φίλους.
Προσοχή πρέπει να δώσετε ώστε να αξιολογήσετε σωστά τις νέες γνωριμίες και να ξεχωρίσετε ποιοι θα μείνουν απλοί γνωστοί και ποιοι θα μείνουν στη καρδιά σας.

Λέων

Μετά την ευεργετική επίδραση του Δία στο Κριό που ίσως σας ώθησε να ταξιδέψετε ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας τώρα ο Δίας από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε όλα του τα δώρα σε θέματα καριέρας και φήμης. Νιώθετε δυνατοί και με τη βοήθεια ανθρώπων κύρους θα μπορέσετε να ανελιχθείτε γενικά στην κοινωνική σας ζωή. Επειδή ο Δίας για εσάς αντιπροσωπεύει την κοινωνικότητα και τη δημιουργικότητά σας, η βοήθεια του Δία σε εσάς θα έρθει μέσα από κάποιο δικό σας δημιούργημα, είτε αυτό είναι το παιδί σας είτε η επιχείρησή σας.
Προσοχή στην ματαιοδοξία σας που μπορεί να φουσκώσει λίγο ο Δίας και θα έχει ως αποτέλεσμα να απογοητευτείτε γιατί υπερεκτιμήσατε τις δυνατότητές σας. Δεν θέλετε να εκτεθείτε οπότε μόνο αν είστε σίγουροι για το πεδίο σας κάντε τις κινήσεις σας.

Παρθένος

Αφού ίσως ρυθμίσατε κάποια οικονομικά θέματα με άλλους ή με τράπεζες και εφορίες όσο ήταν ο Δίας στο Κριό, τώρα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με θέματα που θα σας ανοίξουν ορίζοντες και το μυαλό. Μπορείτε να ταξιδέψετε, να διαβάσετε, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να δείτε με άλλη ματιά τα πράγματα. Αν έχετε εκκρεμότητες με νομικές υποθέσεις θα υπάρχει ευκολία στη ρύθμισή τους. Επειδή για εσάς ο Δίας αντιπροσωπεύει το περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας ίσως τη βοήθεια την λάβετε από την μητέρα σας ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σας.
Προσέξτε μόνο μην τα αφήσετε όλα για μετά, η θετική επιρροή είναι τώρα, δεν θα είναι για πάντα, οπότε μη σας ξεφύγουν ευκαιρίες. Σηκωθείτε και αναλάβετε δράση.

Ζυγός

Ο Δίας το προηγούμενο διάστημα από τον Κριό σας φέρθηκε πολύ ωραία χαρίζοντάς σας ίσως μια καινούρια σχέση, μια συνεργασία.Τώρα ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου θα σας αυξήσει το πάθος και την ανάγκη για ένωση με τον/την σύντροφό σας ή αν κάνατε μια συνεργασία τώρα αρχίζει να αποδίδει. Για να μπορέσετε να αποδώσετε στις σχέσεις σας θα πρέπει να είστε απαλλαγμένοι από οποιοδήποτε ψυχικό πόνο. Επειδή ο Δίας σε εσάς αντιπροσωπεύει τα αδέρφια ή άλλους συγγενείς ή γείτονες, αυτοί μάλλον θα είναι που θα σας στηρίξουν ψυχολογικά ή οικονομικά.
Προσοχή σε θέματα δανεισμών και καταναλωτικής μανίας που μπορεί να σας πιάσει και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού παρόλο που οικονομικά φοροτεχνικά και θέματα αποζημιώσεων θα είναι εύκολο να ρυθμιστούν.

Σκορπιός

Με τη βοήθεια του Δία από το Κριό ίσως καταφέρατε να ρυθμίσετε ένα μέρος της καθημερινότητάς σας και τώρα με τον Δία απέναντί σας να σας χαμογελάει μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας, να ξεκινήσετε ήρεμοι μια νέα συνεργασία ή να μπουν τώρα άνθρωποι στη ζωή σας που σε βάθος χρόνου θα αποδειχτούν σημαντικοί. Επειδή ο Δίας σε εσάς αντιπροσωπεύει τα υλικά σας αποκτήματα και τις αξίες σας, αυτά θα σας βοηθήσουν για να προχωρήσετε τις σχέσεις σας ένα βήμα παρακάτω.
Προσοχή όμως γιατί δεν θα είναι όλες οι γνωριμίες αξιόλογες, χρειάζεται να είστε αντικειμενικοί για να αποφύγετε τυχόν εξαπατήσεις και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας όσο ήταν στον φιλικό σε σας Κριό σας γέμισε με αισιοδοξία και έμπνευση και σας φόρτισε τις μπαταρίες. Από το ζώδιο του Ταύρου θα αυξήσει τις καθημερινές σας ασχολίες, θα βελτιώσει τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας σας με πιο λειτουργικό εξοπλισμό ίσως ή θα σας βάλει να στραφείτε σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επειδή ο Δίας σε εσάς αντιπροσωπεύει το περιβάλλον και την εμφάνισή σας εσείς οι ίδιοι θα αναλάβετε δράση.
Προσοχή πρέπει να ρίξετε στην ανάγκη σας να τα προλάβετε όλα και να καταλήξετε με πολλά ανοιχτά μέτωπα και πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Αξιοποιήστε την βοήθεια του Δια να βάλετε μια τάξη στα θέματα σας και όχι να τα κάνετε περισσότερα.

Αιγόκερως

Αφού ο Δίας από τον Κριό σας βοήθησε να φέρετε εις πέρας δύσκολες καταστάσεις με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, τώρα από τον Ταύρο θα σας δώσει μια ωραία ανάσα, θα σας κάνει να ερωτευτείτε, να χαρείτε και να θέλετε να δημιουργήσετε. Ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση τώρα είναι μπροστά σας. Επειδή ο Δίας σε εσάς αντιπροσωπεύει το υποσυνείδητό σας, τα όνειρα και την έμπνευσή σας ίσως η βοήθεια σας έρθει στον ύπνο σας ή αν χαλαρώσετε αρκετά και πάτε με το ρεύμα.
Προσοχή θέλει στην ανάγκη σας να ξενοιάσετε και να χαρείτε μην το παρακάνετε ή να μην δώσετε το δικαίωμα σε λάθος άτομα να σας εκμεταλλευτούν.

Υδροχόος

Ο Δίας από τον Κριό έδωσε μια ωραία ροή στις επαφές σας και βοήθησε να ολοκληρώσετε μικρά θέματα που όμως έπρεπε να διευθετηθούν. Τώρα απο το Ταύρο θα δώσει μεγάλη στήριξη για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την περιουσία σας, με την οικογένεια και την εξασφάλισή της. Επειδή ο Δίας σε εσάς αντιπροσωπεύει τη συλλογική εργασία, τους φίλους ή οργανισμούς ισως η βοήθεια σε εσας έρθει απο εκεί.
Προσοχή να δώσετε στο τρόπο που θα επιλέξετε να αναβαθμιστείτε ώστε να είναι στα δικά σας μέτρα και γούστα και να το κάνετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο για να μην το μετανιώσετε μετα και πρέπει να το αλλάξετε.

Ιχθύες

Από το πέρασμα του Δία στο Κριό που σας έβαλε λίγο να ξανασκεφτείτε τι αξίζει να κρατήσετε στη ζωή σας και τι όχι, τώρα από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, να επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα άτομα, να τρέξετε οποιαδήποτε υπόθεση που απαιτεί λεπτομέρεια ή να κάνετε με ευκολία τις μετακινήσεις σας και να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Επειδή σε εσάς ο Δίας αντιπροσωπεύει την προβολή και την κοινωνική σας ταυτότητα αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε πιο ευέλικτα.
Προσοχή να μην χαθείτε σε όλες αυτές τις πληροφορίες, πρέπει να ξεδιαλέγετε τις χρήσιμες και να απαλλαγείτε από τις περιττές. Μια μεγαλύτερη επαφή με αδέρφια ή άλλους συγγενής, μπορεί να σας είναι ευχάριστη ή δυσάρεστη ανάλογα με τις υπάρχουσες σχέσεις.

 

Από την Κυριακουλάκη Βιβή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα