Ο Δίας στον Ταύρο (16/5/23 – 25/5/2024)

ASTROTEAM GUEST
28/01/2023
Πως είναι να περνάς όμορφα κι απλά χωρίς περιττές επιδείξεις; 

Ο Δίας είναι επέκταση πνευματική κι υλική. Είναι ένας πλανήτης που δίνει την εύνοια του σε πνευματικό επίπεδο κι μας προσφέρει τη δυνατότητα να ελαφρύνουμε από βάρη ψυχικά κι σωματικά. Ανάλογα το ζώδιο που βρίσκεται, έχουμε κι το φίλτρο με το οποίο θα λειτουργήσει ο πλανήτης. Ο Δίας λειτουργεί καλύτερα σε ζώδια φωτιάς, αφού είναι πλανήτης που κυβερνά ένα πύρινο ζώδιο όπως τον Τοξότη αλλά κι σε ζώδια νερού αφού είναι παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων κι η έξαρση του (παραδοσιακά) είναι στον Καρκίνο.
Στο ζώδιο του Ταύρου όπου εισέρχεται από τη άνοιξη και μετά, περνάει σε ένα ζώδιο γης, θηλυκό στην ενέργεια του κι αρνητικής πολικότητας. Εδώ είναι σε ένα ζώδιο που το κυβερνά η Αφροδίτη κι σίγουρα θα προσπαθήσουμε να δούμε τη καλοπέραση αλλά και τα κομμάτια που μας αποφέρουν οικονομική ασφάλεια, τι έχει μεγαλύτερη αξία για εμάς, την επαφή με την ύλη, αλλά και την απλότητα αλλά και την επαφή με την φύση! Πως είναι να περνάς όμορφα κι απλά χωρίς περιττές επιδείξεις; Σταδιακά ο μοχλός της οικονομίας θα αρχίσει να παίρνει μπροστά αλλά μη φανταστείτε ότι θα γίνουν κι τεράστια άλματα καθώς κι το 2023 οι εκλείψεις τόσο τον Μάιο όσο κι τον Οκτώβριο θα βρίσκονται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού!

Ο Δίας από τις 16/5 μέχρι κι τις 8/9/23 θα κινηθεί ορθός από τις 0-15 μοίρες του Ταύρου ενώ από τις 8/9/2023 έως 4/1/2024 θα δούμε την ανάδρομη πορεία του επανεξετάζοντας θέματα πίστης στα σχέδια μας. Στα top τα ζώδια που θα ευνοήσει το 2023 είναι το α κι β δεκαήμερο Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω αλλά κι Σκορπιού ενώ οι Ιχθύες κι ο Καρκίνος θα λάβουν κι αυτοί μέρος της εύνοιας του.

Οι βασικότερες όψεις του Δια για το 2023:

  • 18/5/23: σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 00.18ο Υδροχόου μπορεί να φέρει σκάνδαλα σε οικονομικό κι πολιτικό επίπεδο ενώ από την άλλη περιβαλλοντικά προβλήματα μπορεί να έρθουν με βιαιότητα στην επιφάνεια.
  • 2/6/23: ο Δίας σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό (κάρμα) στις 3ο του Ταύρου φέρνει καρμικές εξελίξεις κι εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, γνωριμίες κι επαφές με άτομα που μας σπρώχνουν ένα βήμα παραπέρα.
  • 19/6/23: σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 7ο Ιχθύων μπορεί να σταθεροποιήσει ή να εξισορροπήσει κραδασμούς στην οικονομία κι να βοηθήσει να μακροημερεύουν επαγγελματικά σχέδια.

Για κάθε ζώδιο/Ωροσκόπο ξεχωριστά:

Κριός

Οικονομική ανάταση κι επέκταση, καλύτερα έσοδα, προσέξετε τα υπέρμετρα έξοδα τον Μάιο αλλά κι την αίσθηση ότι σας ανήκουν όλα καθώς η αυτοπεποίθηση σας θα χτυπήσει κόκκινο. Η κτητικότητα μπορεί να σας κάνει να μη θέλετε να μοιραστείτε όσα αποκτάτε με κανέναν κι αυτό δεν το θέλουμε καθώς θα φανείτε άπληστοι στα μάτια των φίλων σας.

Ταύρος

Λύτρωση κι ανακούφιση τόσο σε προσωπικό όσο κι σε επαγγελματικό επίπεδο. Άνοιγμα οριζόντων, σπουδές, ταξίδια, προσοχή στα κιλά που μπορεί να πάρετε αν δεν θέλετε αλλά κι στις οικονομικές υπερβολές που μπορεί να κάνετε τον Μάιο.

Δίδυμοι

Ψυχική ανάταση κι ξεκούραση, γρηγορότερη ίαση ασθενειών, προσέξτε μόνο τις διπλές σκέψεις κι το παρασκήνιο που μπορεί να σας μπλέξουν σε μονοπάτια της φαντασίας σας που δεν μπορείτε να ελέγξετε!

Καρκίνος

Καλύτερες συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο να πετύχετε τους στόχους σας ενώ από την άλλη επαυξάνεται ραγδαία ο κοινωνικός σας κύκλος. Εξ αποστάσεως μαθήματα, γνώσεις, νέες γνωριμίες προσώπων που θέλουν να συμπορευτούν κι έχουν ένα κοινό στόχο μαζί σας, προσέξτε τα οικονομικά που σχετίζονται με άλλους ή συνεργάτες τον Μάιο!

Λέων

Ο Δίας βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο στο χάρτη σας με αποτέλεσμα να υπάρχει επαγγελματική προβολή αλλά κι έκθεση! Στο χέρι σας είναι είτε να προβάλλετε την εργασία σας κι να πάρετε την πολυπόθητη προαγωγή είτε να ψάξετε να βρείτε κάτι καλύτερο επαγγελματικά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχετε μέχρι τώρα!

Παρθένος

Είστε από τους πλέον ευνοημένους καθώς ο Δίας από τον Ταύρο βοηθά στο να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας κι να οργανώσετε με αυτοπεποίθηση το μέλλον σας. Ταξίδια στο εξωτερικό, νομικές διευθετήσεις ή ενασχόληση με σπουδές κι πτυχία είναι στο δρόμο προς την προσωπική σας ανάπτυξη. Η επαφή με πνευματικά άτομα θα σας εξελίξει αρκετά τον Μάιο κι τον Ιούνιο.

Ζυγός

Σίγουρα η διέλευση του Δια στον Κριό το πρώτο πεντάμηνο του 23 είναι αρκετά αβανταδόρικη αλλά κι εκείνη του Δια στον Ταύρο δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους καθώς μπαίνει μέσα σε έναν οίκο πολύ ευαίσθητο κι θα διορθώσει τα κακώς κείμενα που σας πόνεσαν όλα τα περασμένα χρόνια! Θέματα όπως τα οικονομικά του συντρόφου, τρίτων πηγών από εφορία κι ασφάλειες, κληρονομιές αλλά κι ζητήματα υγείας όπως χειρουργεία για γενετήσια προβλήματα θα βελτιωθούν αυτό το χρονικό διάστημα! Η λίμπιντο σας αυξάνεται κι θέλετε να τη μοιραστείτε με τον έναν κι μοναδικό άνθρωπο που συνδέεστε μαζί του ουσιαστικά! Προσοχή μόνο τον μήνα Μάιο σε οικονομικές ατασθαλίες!

Σκορπιός

Η βοήθεια έρχεται από τους απέναντι σας είτε πρόκειται για προσωπικούς λόγους είτε για επαγγελματικούς. Πολλοί από εσάς δεσμεύεστε, οι προτάσεις για νέες σχέσεις κι συνεργασίες πέφτουν τώρα βροχή κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για αν πιστέψετε ξανά κι σεις στον εαυτό σας ότι αξίζετε να έχετε κάτι καλό δίπλα σας! Νομικές εκκρεμότητες θα ξεκαθαρίσουν σταδιακά προς όφελος σας αυτό το διάστημα αν υπήρχαν πρόβλημα νωρίτερα!

Τοξότης

Σίγουρα ο Δίας στον Κριό το πρώτο πεντάμηνο του 23 είναι ο, τι καλύτερο για εσάς αλλά κι το περνάει ο Δίας μέσα στον 6ο φυσικό σας οίκο που συνδέεται με την σωματική σας κατάσταση, την υγεία κι το καθημερινό σας πρόγραμμα δεν το λες κι λίγο. Βελτιώνονται συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον με καλύτερες θέσεις εργασίας ή σύσφιξη των σχέσεων με συναδέλφους ενώ από την άλλη η είσοδος ενός κατοικίδιου ζώου θα φέρει απροσδόκητη χαρά στη καθημερινότητα σας.

Αιγόκερως

Είστε οι μεγάλοι κερδισμένοι καθώς ο Δίας περνάει τώρα στον 5ο φυσικό σας οίκο κι θα σας θυμίσει ότι η χαρά δεν έρχεται μόνο μέσα από την επαγγελματική ανέλιξη αλλά κι από τον έρωτα, την διασκέδαση, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τα ταξίδια κι την καλοπέραση! Φυσικά ευνοείται κάθε δημιουργικό κι επιχειρηματικό σχέδιο σας κι αυτό δεν μπορεί να είναι λίγο για εσάς που θέλετε καθετί που ασχολείστε επαγγελματικά να πετυχαίνει. Τύχη κι σε τυχερά παιχνίδια!

Υδροχόος

Εσάς ο Δίας περνάει μέσα στον 4ο οίκο σας από τον Μάιο κι μετά κι υπόσχεται να φέρει λύτρωση ψυχική κι βελτίωση σε θέματα ακινήτων κι σπιτιών. Βελτίωση κι οικογενειακών σχέσεων ή με άτομα που μένετε μαζί κι συγκατοικείτε. Καλύτερες συνθήκες διαβίωσης κι ενοικίου αν δεν έχετε το δικό σας σπίτι τώρα μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε! Προσέξτε μόνο τον Μάιο να μη γίνετε επιθετικοί κι προκλητικοί με τη συμπεριφορά σας προς τους δικούς σας ανθρώπους.

Ιχθύες

Η επικοινωνία κι ο τρόπος σκέψης είναι αυτά που βελτιώνει η νέα θέση του Δια στον Ταύρο! Κάποιοι από εσάς θα καθίσετε ξανά στα θρανία κι θα μάθετε νέες γνώσεις για να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας. Βελτιώνονται σχέσεις με τους γύρω σας, τη γειτονιά σας αλλά κι τα αδέλφια σας αν υπάρχουν!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα