Ο Δίας στον Κριό

ASTROTEAM GUEST
19/05/2022

Ο Δίας ο ευεργέτης πλανήτης κατά την παραδοσιακή αστρολογία, φέρνει τύχη, διανόηση, επέκταση και αισιοδοξία. Μπαίνει στην μηδενική μοίρα Κριού (μοίρα ανθρωπότητας) στις 11/5/22 εγκαινιάζοντας έναν νέο δωδεκαετή κύκλο. Στις 28/7/22 ο Δίας στην 8η -9η μοίρα Κριού γυρίζει ανάδρομος και στις 28/10/22 επιστρέφει στην παλιά του κυβέρνηση στους Ιχθύς. Στην 20/12/22 ξαναμπαίνει στον Κριό και θα παραμείνει ως στις 17/5/23.

Ας δούμε τι φέρνει ο Δίας σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Οι πρωταγωνιστές
Νέα ξεκινήματα, νέες ενάρξεις, νέοι στόχοι και νέες συνεργασίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Χαρά, αισιοδοξία, φιλοσοφική διάθεση. Ο Δίας θα σας ευεργετήσει σε κάθε σας νέο ξεκίνημα και δημιουργία. Νέες πρωτοβουλίες και νέες επεκτάσεις. Ανάπτυξη πνευματική ίσως με ένα πτυχίο, ένα σεμινάριο .Εξελίξεις εργασιακές ή εκπαιδευτικές. Ο Δίας μας ελευθερώνει και από αδιέξοδες καταστάσεις πχ ένα γάμο, για να μας φέρει αργότερα κάτι καλύτερο. Προσοχή στην διόγκωση του εγώ σας γιατί ο Δίας θα σας ενθαρρύνει σε αυτό, ξέρουμε άλλωστε ότι είστε εγωιστές. Ακόμα προσοχή στα κιλά γιατί με την καλοπέραση του Δία μπορεί να πάρετε βάρος ενώ στόχος σας είναι η πνευματική ανάπτυξη. Με την αναδρομή του Δία καλό είναι να σκεφτείτε τους στόχους σας και τα νέα ξεκινήματα, τι θα πρέπει να ξαναεξετάσετε γιατί ως γνωστόν είστε παρορμητικοί ώστε με την νέα ορθοδρόμηση του Δια να το πραγματοποιήσετε

Ταύρος

Φύλακας Άγγελος
Είναι ευνοϊκή θέση για εσωτερική αναδρομή στην ψυχή. Δυναμώνει την πίστη και βοηθά στον διαλογισμό κ βελτιώνει τον ύπνο σας. Βάζετε νέα σχέδια σε προγραμματισμό, τα δουλεύετε στο μυαλό σας για να μπορέσετε να τα υλοποιήσετε από τις 18/ 5/23 που ο Δίας θα επισκεφτεί το δικό σας ζώδιο. Σας προστατεύει από κρυφούς εχθρούς και από τυχόν επεμβάσεις που ίσως χρειαστεί να προβείτε. Στην αναδρομή του είναι ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να μείνετε λίγο με τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Οι επιθυμίες σας πραγματικότητα
Ο Δίας ευεργετεί τους στόχους και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Νέοι φίλοι και νέες παρέες μπαίνουν στην ζωή σας. Θα θελήσετε να συμμετέχετε σε κοινά, σε ομάδες και συλλόγους και ίσως μέσα από εκεί βρείτε τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα έχετε πρωτοποριακές ιδέες και σχέδια για το μέλλον. Με την αναδρομή του Δία καλό είναι να ξανασκεφτείτε τους στόχους σας και να τους αναλύσετε και να ξεκαθαρίσετε με τις φιλίες σας

Καρκίνος

Η καριέρα στο προσκήνιο
Ο Δίας φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματική ευημερία προοπτικές εξελίξεις και επεκτάσεις στα θέματα καριέρας. Ήρθε η στιγμή της ανταμοιβής και της αναγνώρισης . Πιθανότατα και η κοινωνική σας θέση και οι ευκαιρίες που θα αποκομίσετε θα αλλάξουν και θα διευρύνουν την ζωή σας (ίσως και κάποιος γάμος). Στην αναδρομή του Δία πρέπει να ξανασκεφτείτε αν έχετε κάνει τις σωστές επαγγελματικές επιλογές ή αν θα πρέπει να αλλάξετε τακτική ώστε να κατακτήσετε την κορυφή.

Λέων

Αισιοδοξία και τύχη
Ο Δίας από τον Κριό σας κάνει τρίγωνα και φέρνει χαρά και αισιοδοξία. Ευνοεί τα ταξίδια ,τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις. θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Νέοι άνθρωποι με άλλη κουλτούρα θα έρθουν στην ζωή σας και νέες επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό. Νομικά ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό θα βρουν λύση. Προσοχή στο φαγητό για να μην πάρετε την επέκτασή του Δια σε πάχος ,αλλά σε πνευματική ανάπτυξη! Προσοχή στον φανατισμό ιδεών και στην υπερβολική αισιοδοξία. Ίσως να μπείτε και σε μια ερωτική ιστορία με άτομα από άλλη χωρά ή άλλη κουλτούρα. Στην αναδρομή του Δία καλό είναι να ξαναεξετάσετε τις ιδέες σας και κατά πόσο είναι εφικτές να υλοποιηθούν

Παρθένος

Σεξ και χρήμα
Ο Δίας ευνοεί οικονομικά θέματα τρίτων (δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές) και είναι μια πολύ καλή περίοδος μεταμόρφωσης και αλλαγής. Μπορείτε να ξεπεράσετε τους φόβους και τις εμμονές και θέματα που παλιότερα τα βλέπατε σκούρα, πλέον θα τα βλέπετε πιο αισιόδοξα. Πολύ σημαντικό ότι γίνεστε μαγνητικοί και γοητευτικοί. Σας δίνονται ευκαιρίες για ερωτικά θέματα και τόνωση της λίμπιντο. Ικανοποίηση επιθυμιών και αναγκών. Στην αναδρομή του Δία μπορεί να έχετε επιστροφές χρημάτων ή να επανέξετασετε την οικονομική διαχείριση ενός project. Ίσως έχετε επιστροφές σε ερωτικές ιστορίες.

Ζυγός

Ούριος άνεμος σε σχέση και συνεργασίες
Ο Δίας ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Νέοι έρωτες, νέες συνεργασίες κ γνωριμίες θα μπουν στην ζωή σας. Ο κοινωνικός κύκλος σας θα μεγαλώσει. Θετική εξέλιξη σε σχέση που ίσως καταλήξει σε συγκατοίκηση ή γάμο αλλά και θετική εξέλιξη στις συνεργασίες που θα αποφέρουν και οικονομικά. Θα γίνετε ένας γκουρού σε θέματα σχέσεων. Προσοχή επειδή είστε παιδιά της Αφροδίτης ίσως να παχύνετε από την πολύ καλοπέραση. Στην αναδρομή του Δία πιθανότατα θα ξαναεξετάσετε μία υπάρχουσα σχέση ή μία συνεργασία και ίσως έχετε επιστροφές στα παλιά. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε με την ησυχία σας γιατί όλοι ξέρουμε πόσο αναποφάσιστοι είστε.

Σκορπιός

Όμορφη καθημερινότητα
Εκτιμάτε την αξία της υπηρεσίας και της προσφοράς ,αυτό σας δίνει μια καλύτερη σχέση με τους συναδέλφους κ βελτίωση στις συνθήκες εργασίας. Ίσως αναλάβετε ένα νέο πρότζεκτ και δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες θα αγγίξετε την τελειότητα . Καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα σας. καλύτερη φυσική κατάσταση ,υιοθέτηση ενός νέου υγιεινού τρόπου διατροφής και ίσως βρεθεί κάποια θεραπεία σε θέμα υγείας. Στην αναδρομή είναι η κατάλληλη περίοδος για διακοπή κακών συνηθειών.

Τοξότης

Χαράς ευαγγέλια
Προσκλήσεις και προκλήσεις στον ερωτά. Τα τρίγωνα του Δια από τον Κριό φέρνουν στην ζωή σας χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα .Μπαίνουν στην ζωή σας νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις. Αν είστε σε σχέση ίσως προχωρήσετε σε γάμο ή θα απατήσετε παιδάκι ή θα πάρετε χαρά από ένα παιδί σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ,νέες ιδέες και χόμπι μπορούν να γίνουν πηγή έμπνευσης . Προσοχή στην υπερβολή ,στα ερωτικά και την επίδειξη του εαυτού σας. Στην αναδρομή είναι η κατάλληλη περίοδος για επανεξέταση μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας αλλά και της ερωτικής σας ζωής.

Αιγόκερως

Στόχος η καλύτερη ποιότητα ζωής της οικογένειας
Ο Δίας θα βελτιώσει τις σχέσεις με την οικογένεια σας και αυτό θα σας δώσει ασφάλεια και σιγουριά. Επίσης ίσως πουλήσετε, αγοράσετε ή ανακαινίσετε την ακίνητη σας περιουσία .Αν όχι θα μετακομίσετε στο δικό σας σπίτι. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε συναισθήματα και να τα εξωτερικεύσετε, που ξέρουμε ότι δεν είναι το φόρτε σας . Ευνοούνται αποφάσεις σε θέματα γάμου και οικογένειας. Στην αναδρομή του Δία η ακίνητη περιούσια και ο χώρος του σπιτιού σας χρειάζονται περισσότερο. Πρέπει να κάνετε προσαρμογή στον χρόνο σας γιατί θα προκύψουν προβλήματα ή αλλαγές.

Υδροχόος

Ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεων
Ο Δίας θα διευρύνετε τους ορίζοντες και τις γνώσεις σας, ίσως μάθετε κάποια ξένη γλώσσα, ίσως κάποιο σεμινάριο. Θα ανταλλάσσετε απόψεις με άλλους ανθρώπους, θα συλλέγετε πληροφορίες, θα κάνετε συμφωνίες. Επίσης θα μπορείτε να δουλέψετε με τα αδέλφια σας ή να έχετε την στήριξη τους. Φλερτ και νέοι φίλοι θα μπουν στην ζωή σας. Στην αναδρομή του Δία πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε διορθώσεις σε έγγραφα που σχετίζονται με εργασίες στις σπουδές σας. Παράλληλα, εξετάζετε θέματα που αφορούν το μεταφορικό σας μέσο ή κάποιο ταξίδι που σχεδιάζατε.

Ιχθύες

Αφθονία στα οικονομικά
Ο Δίας θα σας ευνοήσει στον τομέα των ασφαλειών τόσο σε συναισθηματικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα κ θα αποτελέσει έναυσμα για επέκταση και ασφάλεια. Στην αναδρομή του Δία αν βγήκατε εκτός προϋπολογισμού είναι η κατάλληλη περίοδος για να φέρετε σε ισορροπία τα οικονομικά σας.

 

Από τη Σίσσυ Τσιάρα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα