Ο Δίας στον Κριό

ASTROTEAM GUEST
14/05/2022

Κριός

Ο Δίας θα μπει στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Θα φέρει άμεσες αλλαγές στο περιβάλλον τους, θα αυξήσει τον αυθορμητισμό και την γενναιοδωρία τους και θα καταλάβουν τι είναι σημαντικό για αυτούς. Θα ξεπεράσουν προβλήματα που τους άφηναν πίσω και θα δουν την ζωή τους από μια νέα οπτική γωνία. Ευκαιρίες για επέκταση, νέα συμβόλαια , συνεργασίες αλλά και επιτυχίες στον ερωτικό τομέα. Προσοχή στην υπερβολή, την ισχυρογνωμοσύνη και τις ανταγωνιστικές διαθέσεις, όπως επίσης και στην αύξηση βάρους.

Ταύρος

Ο Δίας θα μπει στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου τους, στον οίκο της θυσίας και της προσφοράς, όπου θα τους ωθήσει να βγουν από τον ¨κουμπωμένο¨ τρόπο που βλέπουν τα πράγματα και να νιώσουν συμπόνια και ευαισθησία για άτομα που έχουν ανάγκη από συμπαράσταση. Πιθανόν, να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό. θα ευεργετήσει τις ιδιωτικές, προσωπικές αλλά και παρασκηνιακές δραστηριότητες τις ζωής τους. θα νιώσουν την ανάγκη της απομόνωσης , της περισυλλογής και της προσευχής. Τέλος, θα κατανοήσουν ότι στο σύμπαν υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που κινεί τα νήματα.

Δίδυμοι

Ο Δίας θα μπει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Νέοι στόχοι, συνεργασίες και ένταξη σε συλλόγους και ομάδες που θα έχουν φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Επίτευξη στόχων με υποστήριξη ισχυρών φίλων, γνωριμία με εξέχουσες προσωπικότητες που θα τους βοηθήσουν στην υλική και πνευματική ανάπτυξη τους. Κοινωνική επιτυχία και δημοσιότητα. Θα εκπέμπουν θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Θα πρέπει να αξιοποιήσει σωστά την εύνοια που θα εισπράξει και θα τον βοηθήσουν στην εξέλιξη του.

Καρκίνος

Ο Δίας θα μπει στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Πρωταρχικός ρόλο η καριέρα. Νέες επαγγελματικές δραστηριότητες ή επέκταση των ήδη υπαρχουσών που θα του επιτρέψουν να δει τα όνειρα του να πραγματοποιούνται και να νιώσει την ικανοποίηση της επιτυχίας. Θα του δοθούν ευκαιρίες για επαγγελματικά ταξίδια αλλά και για σεμινάρια ή σπουδές πάνω στο αντικείμενο της εργασίας τους με αποτέλεσμα την εξέλιξη του. Πρέπει να φανεί τολμηρός σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα και ανάληψη ευθυνών σε πιο υψηλές θέσεις εργασίας.

Λέων

Ο Δίας θα μπει στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Εύνοια σε ταξίδια στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής, γνωριμία με άλλους πολιτισμούς και ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα. Προτάσεις συνεργασίας που θα αποβούν κερδοφόρες, μεγάλη δημιουργικότητα σε ότι έχει σχέση με επικοινωνία και τον γραπτό λόγο. Ευνοούνται νομικά ζητήματα που ίσως τους προβλημάτιζαν καθώς θα βρουν την λύση τους με θετικό πρόσημο. Φυσικά δεν θα λείψει και το ερωτικό στοιχείο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψει με άτομο που ζει σε διαφορετική πόλη ή χώρα ή μετοίκηση σε άλλη χώρα. Γενικά, θα υπάρχει μια αισιόδοξη ματιά απέναντι στην ζωή και πίστη ότι όλα είναι εφικτά.

Παρθένος

Ο Δίας θα μπει στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Εύνοια σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και ιδιαίτερα των άλλων. Τράπεζες, εφορία, διατροφές, κληρονομιές και τα οικονομικά του συντρόφου. Επίσης ευνοούνται και οι επενδύσεις. Θα νιώσουν πιο δυνατοί, θα κατανοήσουν και θα αποδεχτούν πράγματα και καταστάσεις που παλαιότερα τους ήταν δύσκολο. Θα ξεπεράσουν τους φόβους, τα άγχη του παρελθόντος. Μεγάλη ευκολία στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα που θα βοηθήσει το άτομο να νιώσει την απόλυτη ολοκλήρωση και πληρότητα.

Ζυγός

Ο Δίας θα μπει στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Η εύνοια θα είναι σε σχέσεις και συνεργασίες. Θετικές εξελίξεις σε θέματα γάμου από όπου μπορεί να προκύψει και οικονομικό όφελος. Επικερδής επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και εύνοια σε νομικές υποθέσεις. Οι επαγγελματικές προτάσεις θα έρθουν αβίαστα και χωρίς να καταβάλλουν προσπάθεια, που θα αποφέρουν οικονομικά οφέλη. Θα υπάρχει αυθορμητισμός και ελευθερία έκφρασης. Πολλές κοινωνικές επαφές και νέοι άνθρωποι θα πλαισιώσουν την ζωή τους. Αισιοδοξία και καλή επικοινωνία τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Σκορπιός

Ο Δίας θα μπει στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Θα ευνοήσει τον τομέα της εργασίας, της φυσικής τους κατάστασης και της καθημερινότητας. Ευχέρεια στην διεκπεραίωση με λεπτομέρεια κάθε εργασίας που θα αναλαμβάνει. Οφέλη από συνεργάτες και συναδέλφους, επιθυμία για προσφορά , υποστήριξη και προώθηση όχι μόνο για να δικά τους ζητήματα αλλά και για των άλλων. Επίσης θα υιοθετήσει ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Θα υπάρχει διευκόλυνση στα θέματα της καθημερινότητας.

Τοξότης

Ο Δίας θα μπει στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Ο έρωτας, τα παιδιά και η δημιουργία θα έχουν μια ευχάριστη, αισιόδοξη και τυχερή τροπή. Ένα διάστημα που θα του προσφέρει διασκέδαση, ίσως απόκτηση παιδιών αλλά και χαρά μέσα από επιτυχίες σε σπουδές ή άλλες δραστηριότητες των παιδιών για όσους είναι γονείς. Με την δημιουργικότητα τους και τις ιδέες τους θα μπορέσουν να προωθήσουν τον εαυτό τους. Ένας έρωτας που μπορεί να προέρχεται από άλλη χώρα ή και θρησκεία. Εύνοια στα τυχερά παιχνίδια αλλά με προσοχή να μην παρασυρθεί.

Αιγόκερως

Ο Δίας θα μπει στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Η εύνοια θα είναι στον τομέα του σπιτιού με την έννοια του ακινήτου αλλά και της οικογένειας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επέκταση περιουσίας, αγορά σπιτιού, ανακαίνιση, μετακόμιση ή και συγκατοίκηση. Γενικά εύνοια για μία καλύτερη ποιότητα ζωής και σύσφιξη των μελών της οικογένειας. Συναισθηματική ασφάλεια αλλά και υλική, τα υλικά αγαθά δεν θα λείψουν μέσα στον χώρο του σπιτιού. Επίσης μπορεί να υπάρχει οικονομική στήριξη εκ μέρους των γονιών.

Υδροχόος

Ο Δίας θα μπει στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Θα υπάρξει ένα ευνοϊκό κλίμα στις επικοινωνίες, την μόρφωση, τα σεμινάρια και τις καθημερινές μετακινήσεις. Σύσφιξη στις σχέσεις με αδέρφια και ξαδέρφια. Επιθυμία για επικοινωνία με όλους και μέσω διαδικτύου, ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων. Υποστήριξη για όσους θέλουν να ασχοληθούν με το εμπόριο αλλά και εμπορικές δραστηριότητες με αδέρφια και ξαδέρφια. Επίσης αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, gadget κλπ. Γενικά το μυαλό θα είναι σε εγρήγορση που θα τους βοηθήσει στην πρόοδο τους.

Ιχθύες

Ο Δίας θα μπει στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου τους. Θα υπάρξει εύνοια στο χρήμα που θα του παρέχει υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Αύξηση στα εισοδήματα ή νέες πηγές εσόδων, αλλαγή της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης που θα τους γεμίσει με δύναμη και ενθουσιασμό. Μπορεί να γίνουν και λίγο πιο ρεαλιστές, θα τακτοποιηθούν οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Γενικά όλες οι προτάσεις που θα δεχτούν θα έχουν σαν αποτέλεσμα το οικονομικό όφελος.

 

Από την Ελένη Καλλινίκου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα