Ο Δίας στον Κριό!

ASTROTEAM GUEST
06/05/2022

Κριός

Εύνοια σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης/υποθέσεων. Το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, αναμένονται ευχάριστες στιγμές και απολαύσεις (προσοχή στα περιττά κιλά). Μεγαλύτερη αισιοδοξία στη καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι προσωπικοί στόχοι στο διάστημα αυτό να δείτε να εκπληρώνονται, καταφέρνοντας να βγείτε μπροστά, να διεκδικήσετε αλλά και να δείξετε την αξία σας με επιτυχία. Ορισμένοι Κριοί ίσως ασχοληθούν με φιλοσοφικά θέματα ή θέματα ανώτερων σπουδών. Η πίστη στον εαυτό σας θα είναι ένας καλός σύμμαχος σε όλη την διαδρομή του Δία στο δικό σας πρώτο ηλιακό σπίτι. Μία μικρή προσοχή απαιτεί το διάστημα που ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος (Ιούλιο με Νοέμβριο), εκεί καλό θα είναι να αποφευχθούν τυχόν υπερβολές στη συμπεριφορά, επίδειξη δύναμης και βιαστικές αποφάσεις καθώς η υπεραισιοδοξία θα μπορούσε να δημιουργήσει λάθη. Χρήσιμος θα ήταν ο επαναπροσδιορισμός των προσωπικών θεμάτων που σας απασχολούν και η υπομονή ότι αφορά σημαντικές αποφάσεις για το διάστημα που θα ορθοδρομήσει ο Δίας και πάλι κατά το διάστημα του Νοεμβρίου.

Ταύρος

Η Εύνοια του Δία έρχεται σε έναν τομέα αρκετά εσωτερικό που σχετίζεται με την ψυχολογία σας αλλά και την πνευματική σας ανάπτυξη, εδώ βρίσκονται και οι φόβοι που όμως ο Δίας θα βοηθήσει στο να βρεθούν διέξοδοι ώστε να ξεπεραστούν. Η προστασία είναι πνευματική και είναι πιθανό να στραφεί το ενδιαφέρον σε θέματα προσφοράς/βοήθειας/συμπόνιας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, σε θέματα πίστης και σε τομείς κρυμμένων ονείρων/επιθυμιών που πιθανό να δείτε και να εκπληρώνονται τη περίοδο αυτή. Ο Δίας σε αυτή τη θέση μεγεθύνοντας συναισθήματα, μπορεί να δώσει μια ευαισθησία παραπάνω ή και ένα έντονο ένστικτο. Το διάστημα που θα γυρίσει ανάδρομος (Ιούλιο με Νοέμβριο), καλό θα ήταν να υπάρχει ένα μέτρο στην υπερευαισθησία και να επανεξεταστούν καταστάσεις προς αποφυγήν απογοητεύσεων. Θετικό διάστημα για μια μικρή απομόνωση αναζητώντας αλήθειες

Δίδυμοι

Τα θέματα κοινωνικών υποθέσεων για τους Διδύμους έρχονται σε πρώτο πλάνο με τον Δία στον 11ο οίκο, ενώ οι ομαδικές εργασίες ευνοούνται, δίνοντας μια πνοή χαράς στην κοινωνική σας ζωή. Το διάστημα αυτό ενδεχομένως να διευρυνθεί και ο κύκλος των φίλων σας καθώς διασκεδάζετε περισσότερο μέσα σε αυτούς τους χώρους, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους/απόψεις/ιδεολογίες, αλλά και μοιράζεστε ευχάριστα τις ιδέες σας που ξεκινούν να γίνονται όλο και περισσότερες. Εύνοια λοιπόν από φίλους και ομάδες, ενώ σε κάποιους Διδύμους μπορεί να δώσει κύρος σε ομάδες και δημοτικότητα ή να φέρει τύχη σε μία νέα ενασχόληση/νέο χόμπι. Ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος το διάστημα (Ιούλιο με Νοέμβριο) και τότε θα ήταν καλό να αποφευχθούν οι έντονες αντιδράσεις στον κοινωνικό περίγυρο και οι υπερβολές. Επανεξέταση σε θέματα φίλων.

Καρκίνος

Είναι μία στιγμή που η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση παίρνει σάρκα και οστά. Ο Δίας φέρνει την τύχη σε θέματα ανέλιξης και προβολής στον επαγγελματικό τομέα, βοηθάει στο να οργανωθείτε όπως χρειάζεται ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, δίνει φιλοδοξίες και ευκαιρίες σε όσους επιθυμούν νέα ξεκινήματα επαγγελματικά, αλλαγές ή και ανώτερες θέσεις στην ήδη υπάρχουσα εργασία τους. Ευκαιρίες μέσα από άτομα κύρους που έρχονται την κατάλληλη στιγμή και στο διάστημα αυτό δίνει και φήμη. Φήμη παντός είδους, διότι πρόκειται για έκθεση στο κοινό κι εδώ χρειάζεται η προσοχή που γυρνά ανάδρομος ο Δίας (Ιούλιο με Νοέμβριο) ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές εκφάνσεις. Για το διάστημα εκείνο, επαγγελματικές υποθέσεις και η εικόνα του ως προς την κοινωνία θα ήταν καλό να επανεξεταστεί.

Λέων

Ο Δίας στον Κριό μέσα στον 9ο οίκο σας ευνοεί τα μακρινά ταξίδια και την απόκτηση εμπειριών μέσα από αυτά, διασκέδαση και τύχη μέσα από θέματα γνώσης, νέων πολιτισμών και κουλτούρας, είτε από έναν νέο κύκλο σπουδών, επιτυχημένες αποφοιτήσεις ίσως και τη μάθηση μίας ξένης γλώσσας. Ευνοούνται οι επαφές με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Μελέτη, φιλοσοφία όρεξη για μάθηση, περισσότερη αισιοδοξία και καλοπέραση. Ένα διάστημα που πραγματικά θα νιώθετε τυχεροί ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Κάποιοι θα ασχοληθούν πιο εντατικά με θέματα πίστης και όσοι ασχολούνται με την διδασκαλία είναι η κατάλληλη περίοδος να διευρύνουν γνώσεις αλλά και να προοδεύσουν. Ο Δίας γυρνά ανάδρομος (Ιούλιο με Νοέμβριο) και τότε είναι ένα καλό διάστημα να δείτε πιο καθαρά τι είναι αυτό που πιστεύετε πραγματικά, τι αναζητάτε και να αποφύγετε τις απόλυτες συμπεριφορές/φανατισμούς που πιθανώς να εκδηλωθούν.

Παρθένος

Για τους Παρθένους η εύνοια του Δία έρχεται στα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα που σχετίζονται με εσάς είτε με τον σύντροφο σας, ενώ δεν αποκλείεται να δείτε και μία οικονομική άνοδο το διάστημα αυτό. Η σεξουαλική ζωή βελτιώνεται σημαντικά και είναι πιθανό να στραφεί το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε μυστικό ή μυστήριο που θα μπορούσατε να φιλοσοφήσετε και να εντρυφήσετε με την οργάνωση της παρθένου που διαθέτετε. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Δία (Ιούλιο με Νοέμβριο), θέματα ψυχολογικής φύσεως τα οποία χρειάζονται μια ενδοσκόπηση, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τί είναι αυτό που σας απασχολεί ώστε να ξεπεράσετε διάφορες φοβίες και ανασφάλειες, να μην αφήσετε όμως να μεγεθυνθούν τυχόν αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει, καθώς ο Δίας έχει την τάση να διογκώνει τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.

Ζυγός

Ο Δίας μέσα σε έναν πολύ σημαντικό οίκο για εσάς, ευνοεί θέματα σχέσεων με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, συνεργάτες, συντρόφους, φίλους αλλά και εχθρούς. Τυχερό διάστημα και για δικαστικές υποθέσεις που ίσως δεν προχωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Σχέσεις που ευνοούνται στην εξέλιξη τους και ερωτικοί σύντροφοι που έρχονται να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην ζωή σας. Γυρνώντας ανάδρομος ο Δίας (Ιούλιο με Νοέμβριο), είναι ένα καλό διάστημα να παρατηρήσετε τον τρόπο που σχετιζόσαστε με τους άλλους ανθρώπους παραμερίζοντας τυχόν εγωισμούς. Επίσης εάν χρειαστεί να εστιάσετε σε νομικές υποθέσεις που σας απασχολούν είναι ένα καλό διάστημα να κάνετε μια επανεξέταση, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω όταν ο Δίας ορθοδρομήσει και πάλι.

Σκορπιός

Για τους Σκόρπιους ο Δίας στον Κριό θα ευνοήσει θέματα καθημερινότητας κυρίως εργασία και διάφορες υποχρεώσεις, τα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας αλλά και θέματα με μικρά ζωάκια κατοικίδια για όσους τους απασχολεί κάτι σχετικά με αυτό. Γίνεστε πιο ευχάριστοι, πιο δοτικοί και πιο εξυπηρετικοί και με πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε χρήσιμοι. Πιθανό είναι να σας πιάσει και μια μικρή εργασιομανία προς τη βελτίωση των επαγγελματικών σας, προσοχή στις υπερβολές. Ο Δίας γυρνά ανάδρομος (Ιούλιο με Νοέμβριο) και τότε όλα αυτά τα καθημερινά θέματα θα χρειαστούν μια επανεξέταση για να βρείτε λύσεις να βελτιώσετε ότι σας απασχολεί ενώ είναι κι ένα καλό διάστημα να αναδιοργανώσετε την διατροφή σας για την καλύτερη φυσική σας κατάσταση.

Τοξότης

Μία πολύ ευνοϊκή θέση του Δία από τον Κριό καθώς η διασκέδαση επανέρχεται και θα είναι ένα πολύ θετικό διάστημα για τους Τοξότες, οι έρωτες και τα φλερτ ευνοούνται ενώ παράλληλα κάποιοι θα γίνουν και γονείς. Για όσους είναι ήδη γονείς λαμβάνουν θετικές εξελίξεις όσο αναφορά τα παιδιά τους. Όσοι είναι Καλλιτέχνες εμπνέονται και η δημιουργικότητα τους αυξάνεται σημαντικά. Ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος (Ιούλιο με Νοέμβριο), καλό διάστημα να επαναπροσδιορίσετε θέματα με τα παιδιά και με οποίου είδους έργο έχετε αναλάβει προς την καλυτέρευση αυτών. Προσοχή στις υπερβολές και η διασκέδαση καλό είναι να έχει κι αυτή ένα μέτρο.

Αιγόκερως

Ο Δίας για τους Αιγόκερους αυτό που θα ευνοήσει κυρίως είναι τα θέματα σπιτιού και οικογένειας, θέματα περιουσιών και ακινήτων, οικεία άτομα και άτομα που θεωρείται εσείς οικογένεια τώρα μπαίνουν σε μια ξεχωριστή θέση καθώς φτιάχνεται τις σχέσεις σας τους υποστηρίζετε και σας υποστηρίζουν. Θέματα σπιτιού που σας απασχολούν, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πιο θετική περίοδο ή και ένα νέο σπιτικό για όσους θέλουν ένα νέο ξεκίνημα. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Δία (Ιούλιο με Νοέμβριο) είναι το ιδανικό διάστημα για να επανεξετάσετε θέματα αξιών και ίσως και τον ρόλο σας μέσα στην οικογένεια. Καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με σκοπό να καλυτερεύσει το κλίμα μέσα σε αυτό με τους οικείους σας.

Υδροχόος

Ο Δίας εισέρχεται σε έναν οίκο φιλικό για εσάς καθώς ευνοεί γεμάτα που σχετίζονται με αδέρφια, ξαδέρφια και κοντινούς φίλους σας. Είναι τυχερό διάστημα εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσον είτε και να προχωρήσετε στην αγορά ενός νέου. Θετικό διάστημα που ευνοεί τις καθημερινές σας μετακινήσεις και μικρά ταξίδια που τυχόν θέλετε να οργανώσετε και να περάσετε όμορφα σε αυτά και στις δραστηριότητες σας που θα γίνουν ακόμη πιο ευχάριστες. Μάθηση, διδασκαλία επίσης ευνοούνται για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια νέα γνώση καθώς το μυαλό σας γίνεται ακόμη πιο εύστροφο. Το διάστημα που ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος (Ιούλιο με Νοέμβριο) είναι καλό να προσέξετε την υπερκινητικότητα και τις νευρικές αντιδράσεις είτε να επανεξετάσετε θέματα σχέσεων με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς.

Ιχθύες

Δίας στον Κριό και περνάει στον οίκο ασφαλειών , των αποκτημάτων και αλλά οικονομικών σας θεμάτων. Άρα οικονομική η εύνοια του Δία, καλή οργάνωση, τύχη σε επιχειρηματικά σχέδια κι επίσης ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με την τέχνη, την ομορφιά, μαγειρική, κηπουρική αλλά και τα αισθηματικά σας μπαίνουν σε μια θετική πορεία. Χρήματα από παντού που έρχονται ως δώρα, λαμβάνετε αλλά και δίνεται την συμπάθεια σας στους γύρω σας. Ανοιχτοχέρηδες και δοτικοί, οπότε προσοχή στις σπατάλες και στο υπερβολικό φαγάκι. Ο Ανάδρομος Δίας (Ιούλιο με Νοέμβριο) σας καλεί να κάνετε μια αναδιοργάνωση των οικονομικών και ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για αυτά που επιθυμείτε να αποκτήσετε αλλά και για τις προσωπικές σας αξίες.

 

Από τη Μαριάννα Μήνη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα