“Ο Δίας προφητεύει τη φετινή σου χρονιά”

ASTROTEAM GUEST
12/01/2022

Το σύμπαν, οι πλανήτες, το φεγγάρι είναι αποτυπώσεις δικές μας, απλά με μεγαλύτερο όγκο και υψηλότερες συχνότητες. Ο πλανήτης Δίας δημιουργεί πεδίο εμπειριών και εξελίξεων κάθε φορά στον καθένα προκειμένου το άτομο να βιώσει γεγονότα ώστε να απαντήσει υπαρξιακά ζητήματα, να ψηλώσει την συνειδητότητα και να μικρύνει την απόσταση από τους “προγόνους” του στον ουρανό. Ο Δίας σου ζητάει να κρατάς το χέρι στην καρδιά και με πίστη να καρφώνεις τα μάτια σου ψηλά στον ουρανό. Ο Δίας υπενθυμίζει στον άνθρωπο από που προέρχεται και που οφείλει να επιστρέψει.

*Διαβάζεις το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Κριός

Φίλε Κριέ με την είσοδο του Δία στον 12ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 12/05/2022 ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022) έρχεσαι τετ α τετ με το ασυνείδητο και το βαθύτερο σου είναι. Συνειδητοποιείς, ολοκληρώνεις, αποδέχεσαι και μεταμορφώνεσαι. Για δες που κάνεις ένα, δύο, τρία… πολλά βήματα πίσω και παρακολουθείς την ζωή σου, εσένα, τους σημαντικούς σου άλλους, τις προσδοκίες, τις επιτυχίες και αποτυχίες σου σαν να έχεις βγει από το σώμα σου και να είσαι απλός παρατηρητής. Γκρεμίζεις εγωισμούς, κλείνεις κύκλους και θυσιάζεσαι. Είναι περίοδος απόσυρσης και είσαι στον αυτόματο. Από μέσα όμως κάνεις ζυμώσεις, κάνεις αναδρομές στο παρελθόν, συνειδητοποιείς οπτικές του εαυτού σου, των ανθρώπων σου, των σχέσεων και το πως υπάρχεις μέσα σε αυτό τον κόσμο.
Ο Δίας λειτουργεί ως Προστάτης και φωτίζει το παρασκήνιο, ξεσκεπάζει τους κρυφούς σου εχθρούς και ένας από αυτούς μπορεί να είναι και ο ίδιος σου ο εαυτός. Φοβίες, άγχος, ενοχές, εσωτερικευμένος θυμός, ψυχοσωματικά έρχονται στην επιφάνεια για να θεραπευτούν, να μετουσιωθούν σε μια νέα εκδοχή του εαυτού σου. Κάθαρση. Φροντίδα. Ο πληγωμένος αετός που μετά από ένα ταξίδι 12 ετών καίγεται και ετοιμάζεται να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του σαν τον φοίνικα.
Με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό από τις 11/05/2022 – 27/10/2022 ανοίγεις νέους κύκλους ζωής, επεκτείνεσαι, επαναπροσδιορίζεσαι, αλλάζεις μορφή (κυριολεκτικά και μεταφορικά, γι’ αυτό πρόσεξε ξεχειλώματα στο σώμα). Αποφασίζεις ποιος, τι και πως θέλεις να είσαι. Ανοίγεται νέα ενεργειακή πύλη.

Ταύρος

Ο Δίας στον 11ο γενέθλιο σου οίκο φίλε Ταύρε από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 λειτουργεί ως έξοδος κινδύνου και για φέτος σου δείχνει τους φίλους και την συμβολή που μπορούν να παίξουν στη ζωή σου. Καινούργιοι άνθρωποι που εκπέμπουν στα ίδια μήκη κύματος εισβάλουν στην ζωή σου, αντικαθιστούν παλαιότερους ή από την άλλη παλαιότερες φιλίες ωριμάζουν και βαθαίνουν. Φέτος ο περίγυρό σου θα σου σταθεί, θα σου δώσει ή καλύτερα μάλλον θα πάρεις και θα δώσεις. Η χρονιά λέει συνεργασία, ομαδικότητα, δούναι και λαβείν.
Τώρα επεκτείνεις τις ιδέες, το νοητικό σου, τον τρόπο που κατανοείς τον κόσμο, την κοινωνία, τους ανθρώπους. Το διαδίκτυο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και πιθανώς να κοινωνικοποιείσαι μέσα από αυτό, γνωρίζεις ανθρώπους, γίνεσαι μέλος διαδικτυακών κοινοτήτων, πληροφορείσαι.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό αποσύρεσαι και κατευθύνεις την ενέργεια σου προς τα έσω. Δημιουργείς χώρο και χρόνο για να διαπραγματευτείς θέματα που σε απασχολούν και τελικά να δώσεις λύση. Αντιμετωπίζεις τους φόβους, αποδομείς ενοχές, εστιάζεις σε μπλεγμένες καταστάσεις του παρελθόντος. Ο Δίας στον 12ο γενέθλιο σου οίκο λειτουργεί ως φύλακας άγγελος που φωτίζει το εξελικτικό σου μονοπάτι. Σου θυμίζει την σημασία της υπηρεσίας και προσφοράς και σε στρέφει προς τα εκεί. 

Δίδυμοι

Με την είσοδο του Δία στον 10ο γενέθλιο σας οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 φίλοι Δίδυμοι αλλάζετε τα γυαλιά που φοράτε και τώρα πια βλέπετε πιο μακριά και πιο σφαιρικά. Επαναπροσδιορίζετε την κοινωνική σας ταυτότητα, ξανασυστήνεστε. Δοκιμάζετε που χωράτε και αν δεν χωράτε πηγαίνετε αλλού. Παίζετε τέτρις με το κοινωνικό σας γίγνεσθαι και το κάνετε με χαρά. Επαγγελματικές ευκαιρίες για εξέλιξη, ανέλιξη και αναγνώριση. Εύνοια με τους ανωτέρους, εργασιακό πλαίσιο που αναδεικνύει τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας. Ταυτόχρονα προσωπική επέκταση μέσα από γνωριμίες, εκπαιδεύσεις, νέα καθήκοντα ή νέες γνώσεις.
Οι Δίδυμοι επανασυστήνονται στον περίγυρό τους δοκιμάζοντας τον εαυτό τους μέσα από διαφορετικούς κοινωνικούς ρόλους και όλο αυτό το βλέπουν ως παιχνίδι. Σαν πλαστελίνη που την παίρνουν στα χέρια τους και της δίνουν μορφή. Οι Δίδυμοι τώρα έχουν να δοκιμάσουν και να διαπραγματευτούν πάνω στην σημασία της φιλοδοξίας, της ακεραιότητας, της τιμής και της ματαιοδοξίας. Έχουν να δοκιμαστούν στο κατά πόσο ακέραιοι είναι ή μπορούν να γίνουν μέσα σε μια χρονιά που θα τους ανοιχτεί ο δρόμος και θα συναντούν ευκαιρίες και δώρα.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό μετατοπίζεται το ενδιαφέρον σας στους άλλους και στο κατά πόσο σε συνεργασία μαζί τους μπορείτε να καταφέρετε πράγματα. Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και άτομα που μπορούν να σας εξελίξουν και να πάνε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω. Μπαίνετε σε ομάδες, εμπνέεστε από αυτές, έρχεστε σε επαφή με καινούργια συστήματα γνώσεων, ιδεολογίες, συμμετέχετε σε κοινωνικές δράσεις, οργανώνετε σχέδια και ονειρεύεστε. 

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε με τον Δία στον 9ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 θα περιηγηθείς στα εξωτερικά και εσωτερικά ταξίδια της ζωής. Φέτος γεννιούνται υπαρξιακά ερωτήματα για το μονοπάτι σου, τον σκοπό της ζωής σου, τους ανθρώπους. Καρκίνε αποκτάς ένα βαθύτερο επίπεδο ανάγνωσης των πραγμάτων, λιγότερο επιφανειακό γιατί βρίσκεσαι σε σημείο που αναζητάς αυθεντικά πράγματα που να εκφράζουν τον πυρήνα σου. Δεν συμβιβάζεσαι σε συνθήκες και ανθρώπους. Να δώσεις βάση στα γεγονότα που θα λάβουν χώρα φέτος και μάλιστα τελειώνοντας η χρονιά σου θυμήσου ότι θα ανακαλύψεις σημαντικά νοήματα για εσένα.
Μια χρονιά που φαίνεται sudoku αλλά στην πραγματικότητα είναι ατίθαση, περιπετειώδης και διδακτική. Θα ταξιδέψεις, θα μεταναστεύσεις, θα φύγεις από την βολή σου. Ευνοούνται οι σπουδές, το διάβασμα, οι γνώσεις, το άνοιγμα των οριζόντων. Μαθαίνεις πράγματα, μαθαίνεις τέχνες, παίρνεις πιστοποιήσεις, τίτλους, ξεκινάς μετεκπαιδεύσεις, σεμινάρια και γλώσσες. Φέτος να πιστέψεις, διαπραγματεύσου γύρω από την σημεία της πίστης. Σε τι πιστεύεις; Πόσο πιστεύεις; Να κρατήσεις άλλωστε παρακαταθήκη ότι η πίστη θα είναι αυτή που θα σε επαναφέρει κάθε φορά που θα νιώσεις ότι έχασες τον δρόμο σου.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό επαναπροσδιορίζεις την κοινωνική σου εικόνα. Αλλάζεις προφίλ, ωριμάζεις. Επαγγελματικές ευκαιρίες, ανέλιξη, τίτλοι στην εργασία, κατακτήσεις, διευρυμένος περίγυρος, κάτι αλλάζει ή μεγαλώνει στο επαγγελματικό κομμάτι.

Λέων

Φίλε Λέοντα με τον Δία στον 8ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 θυμάσαι να ψάξεις και να βρεις την χαμένη σου δύναμη, το μέταλλο από το οποίο είσαι φτιαγμένος. Φέτος ωριμάζεις και αν θέλεις κλείνεις έναν βιολογικό κύκλο 12 ετών ζωής. Αλλάζουν οι ανάγκες σου, το σώμα σου. Αλλάζει ο τρόπος που κάνεις σεξ, που έρχεσαι σε επαφή με έναν άνθρωπο. Φέτος έρχονται άνθρωποι που πατάνε κεντρικούς διακόπτες στο σύστημα σου το οποίο φωτίζει τόσο που ταυτόχρονα βραχυκυκλώνεται. Φέτος ανοίγονται οι δρόμοι να δουλέψεις τις προσκολλήσεις σου, τις σκεπτομορφές σου, τους δεσμούς με τους ανθρώπους, πως και γιατί τους δημιουργείς έτσι όπως το κάνεις ξεκινώντας πρώτα από τους γονείς σου. Χρονιά ωρίμανσης.
Στα φόρτε οι κληρονομιές, χρήματα που έρχονται από κάπου μακριά, οικονομικές ευκολίες, δάνεια και επιτυχημένα διαζύγια με καλές διατροφές. Εύνοια σε χειρουργικές επεμβάσεις. Ιδανική περίοδος για έναρξη ψυχοθεραπείας ή γενικότερα θεραπείας. Προσοχή μόνο στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα και τις οικονομικές επιπολαιότητες.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό κοιτάζεις προς το φως σαν να κάνεις ένα διάλειμμα και μετά από όλες αυτές τις συνειδητοποιήσεις αποκρυσταλλώνεις νοήματα για την ζωή, για εσένα. Ταξιδεύεις, ανακαλύπτεις μέρη και κουλτούρες. Ξεκινάς σπουδές, μετεκπαιδεύσεις, σεμινάρια, γλώσσες, τέχνες. Παίζεις με το νόημα της ζωής, σα να κρατάς μια φωτιά στα χέρια σου και την αλλάζεις από παλάμη σε παλάμη.

Παρθένος

Φίλε Παρθένο με τον Δία στον 7ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 κατευθύνεις την ενέργεια σου στους άλλους, πρώτα και καλύτερα στον σύντροφο σου που δεν έρχεται απλά με το τριαντάφυλλο κρεμασμένο στα δόντια αλλά μένει μπάστακας και κατά πάσα πιθανότητα δεσμεύεται ή ακόμα και παντρεύεται, παντρεύεστε! Διαπραγματεύεσαι την σημασία της αυτονομίας μέσα από την σκοπιά της συντροφικότητας. Φέτος συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που σε συμπληρώνει και σε γεμίζει. Παρατηρείς και επεξεργάζεσαι τους άλλους, το πως σε βλέπουν, πως λειτουργούν μαζί σου και ως εκ τούτου κατανοείς τον “εσωτερικό σου σύντροφο”, τον εαυτό σου δηλαδή. Ανακαλύπτεις επί της ουσίας κομμάτια δικά σου μέσα από τις σχέσεις της ζωής σου.
Έρχονται άνθρωποι που θαυμάζεις, που σε επεκτείνουν, σε ευεργετούν και σε φωτίζουν. Προσοχή μόνο στις υπερβολές, τον υπερενθουσιασμό και τις εξιδανικεύσεις. Ευνοούνται οι συνεργασίες, οι δικαστικές υποθέσεις, οι υποθέσεις που σχετίζονται με το κράτος και τέλος υπάρχει προστασία απέναντι στους φανερούς σου εχθρούς.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό εστιάζεις σε βαθύτερα και πιο ψυχολογικά κομμάτια, προσεγγίζεις και αναγνωρίζεις σκοτεινά σημεία σε σχέση με τον εαυτό σου, τους σημαντικούς σου άλλους, διαπραγματεύεσαι πάνω στο κομμάτι του ελέγχου και της σεξουαλικότητας. Ωριμάζεις εσωτερικά. Επίσης προωθούνται οικονομικές υποθέσεις.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ με τον Δία στον 6ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 παίρνεις τη ζωή στα χέρια, διαμορφώνεις μια ρουτίνα, ξεκινάς γυμναστική και εστιάζεις στην βελτίωση του σώματος σου. Εδώ υπογράμμισε να προσέχεις τις υπερβολές και τον υπερενθουσιασμό σου με αποτέλεσμα να βάλεις πολλές περισσότερες υποχρεώσεις στην εβδομάδα σου και ως εκ τούτου είτε να μην τις προλαβαίνεις είτε τελικά να καταλήξεις να κλατάρεις. Η υγεία παίρνει τα πάνω της και ευνοούνται επεμβάσεις και χειρουργεία. Παράλληλα δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην διατροφή. Φίλε Ζυγέ φέτος σου δίνεται λίγο πολύ η ευκαιρία να έχεις μια εύρυθμη και λειτουργική σχέση μεταξύ του σώματος, του νου αλλά και της καρδιάς σου. Στο reset της καθημερινότητας σου επίσης προωθείται και ευνοείται η απόκτηση ενός κατοικίδιου.
Στην εργασία σου υπάρχεις με περισσότερη όρεξη, χαρά και δημιουργικότητα ωστόσο ταυτόχρονα και με πολλές παραπάνω υποχρεώσεις, εργατοώρες, καθήκοντα και κούραση. Παράλληλα οργανώνεις και φτιάχνεις τον εργασιακό σου χώρο με τρόπο πιο λειτουργικό για εσένα και βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό, φίλε Ζυγέ στρέφεις το βλέμμα σου στις σχέσεις και στην συντροφικότητα. Ευνοούνται οι συνεργασίες, οι δικαστικές, οι νομικές και οι κρατικές υποθέσεις. Προωθούνται θέματα που αφορούν τον γάμο, την δέσμευση και την οικογένεια.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ με τον Δία στον 5ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 αναγνωρίζεις ότι ίσως έχει φτάσει η στιγμή και εσύ να αναπνεύσεις και χαλαρός να περάσεις καλά. Θα είσαι δημιουργικός και θα έχεις έμπνευση. Ή ξεκινάς καινούργιο sport, hobby, κάποια καλλιτεχνία ή πας ένα βήμα παραπέρα αυτά με τα οποία ήδη ασχολείσαι. Με οδηγό την τύχη που φέτος θα σου το δώσει (αυτό κράτησε το) μπορείς να ανοιχτείς, να εκφραστείς, να δηλώσεις και να νιώσεις ότι απελευθερώνεσαι από εσένα για εσένα και μόνο.
Και τώρα έφτασε η στιγμή που θα μιλήσω για τον έρωτα, ΤΑ φλερτ και το σεξ. Ναι, θα τα έχεις όλα αυτά χωρίς βέβαια να εννοώ ότι θα είσαι μια αλλοτινή Αλίκη Βουγιουκλάκη που ως Υπολοχαγός Νατάσα μέσα στο λιοπύρι του απογεύματος θα ατενίζεις τον έρωτα να καλπάζει πάνω στο άλογο σαν αλλοτινός Παπαμιχαήλ τόσο ανοιχτός σε ενδεχόμενα και πάθη όσο ανοιχτό και το πουκάμισο του σαν αυγουστιάτικη βουκαμβίλια. Θέλω μάλλον περισσότερο να πω ότι και εσύ κάπου δημιουργείς χώρους και συνθήκες, πιστεύεις, δίνεις ένα τσακ παραπάνω από το είναι σου και μέχρι να φύγει η χρονιά… εμπιστεύσου με και η μουτσούνα σου θα χαμογελά. Στα υπόψη ευνοούνται οι εγκυμοσύνες, τα παιδιά και η διεύρυνση της οικογένειας. Επίσης βελτιώνονται οι σχέσεις με τα παιδιά σας (για όσους διαθέτουν).
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό εστιάζεις στην καθημερινότητα σου, στην οργάνωση της εβδομάδας, στην διατροφή και το σώμα. Επίσης προωθούνται θέματα που αφορούν την υγεία και τα εργασιακά σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, με την είσοδο του Δία στον 4ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 επιλέγεις το σπίτι σου ως πεδίο δράσης και εμπειριών. Μοιάζει σαν να μπαίνεις σε μια χρονοκάψουλα και να πηγαίνεις πίσω στα παιδικά σου χρόνια. Από μια πιο ψυχολογική σκοπιά το “σπίτι” εδώ συνδέεται με αυτό που σου δημιουργεί ασφάλεια και εκεί που νιώθεις φροντισμένος. Είναι το καταφυγίου, η προσωπική πατρίδα όπως μπορεί να ορίζεται και να έχει μορφή για τον καθένα. Βελτιώνεις την επαφή με τον εαυτό σου.
Αλλάζεις χώρα, πόλη ή πιο απλά το σπίτι σου μετακομίζοντας σε κάποιο άλλο πιο μεγάλο και ευρύχωρο. Ανακαινίζεις ή βελτιώνεις τον ήδη υπάρχοντα χώρο σου, αλλάζεις διακόσμηση ή χρειάζεται να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό γιατί αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που από εδώ και πέρα θα διαμένουν. Ευνοούνται οι σχέσεις και η επαφή με την ευρύτερη οικογένεια και φαίνεται ότι φέτος δίνεται η ευκαιρία να γεφυρωθούν χάσματα και κενά που προέκυψαν στην πορεία της ζωής. Προωθούνται παράλληλα θέματα που αφορούν τα ακίνητα, τις κληρονομιές και τα οικόπεδα. Φίλε τοξότη εξερευνάς τις ρίζες σου, τις παραδόσεις και το παρελθόν σου.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό βλέπεις τον έρωτα με άλλη ματιά. Πιο ώριμος από ποτέ ανοίγεσαι, εκφράζεσαι και δηλώνεις αυτά που θέλεις. Παραμάσχαλα έχεις την τύχη εσύ ο πιο τυχερός από όλους. Προωθούνται τα θέματα με τα παιδιά, οι εγκυμοσύνες και τα δημιουργήματα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε με τον Δία στον 3ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 διευρύνεις το στενό δίκτυο των ανθρώπων σου το οποίο με την σειρά του προωθεί την εξέλιξη σου. Διευρύνεις το μυαλό σου σου, αποκτάς γνώσεις, ξεκινάς σεμινάρια, εκπαιδεύσεις, σπουδές, γλώσσες, εξειδικεύεσαι σε κάτι ή τελειοποιείς αυτό με το οποίο ασχολείσαι τελευταία. Παίρνεις πιστοποιήσεις και πτυχία και πιθανώς μετά από όλο αυτό να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής και τα ενδεχόμενα σου.
Ευνοούνται οι σχέσεις με τα αδέλφια και η επαφή με την γειτονιά. Άλλωστε βρίσκεσαι σε χρονική στιγμή που έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, να αλληλεπιδράσεις, να ανταλλάξεις απόψεις και να συσχετιστείς. Στα φόρτε η αγορά αυτοκινήτου, τα μικρά ταξίδια και οι εξορμήσεις. Να θυμάσαι ότι φέτος τα ταξίδια που θα κάνεις είναι μαθήματα και εμπειρίες ζωής και θα έχουν ένα δικό τους αφήγημα το οποίο πρέπει να αποσυμβολίσεις. Ίσως το νόημα αυτών να είναι να ανοίξεις τις κεραίες σου, να γίνεις πιο δεκτικός και περισσότερο ευέλικτα να κινηθείς στους διαδρόμους της ζωής.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό επικεντρώνεσαι στο σπίτι σου, μετακομίζεις, αλλάζεις διακόσμηση, πραγματοποιείς βελτιώσεις ή αποκτάς επιπλέον μέλος στην οικογένεια. Εστιάζεις μέσα σου. Συμπληρωματικά προωθούνται οι σχέσεις με την οικογένεια, τα ακίνητα, οι κληρονομιές καθώς και η επαφή με το παρελθόν, τις παραδόσεις και τις ρίζες.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε με την είσοδο του Δία στον 2ο γενέθλιο σου από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 ευνοούνται τα οικονομικά σου, τα έσοδα σου, η τσέπη σου. Οφείλεις βέβαια να προσέχεις τις υπερβολές, τα ξοδέματα και τις υπερ-δαπάνες. Φέτος ανοίγεται ένα παραθυράκι για να μελετήσεις το πως μπορείς να βγάλεις χρήματα έχοντας ως εργαλείο τον εαυτό σου, τα ταλέντα και τις δυνάμεις σου. Πρόσεχε όμως, τα αποκτήματα μπορεί να μην είναι απαραίτητα υλικά αλλά και συναισθηματικά, εσωτερικά.
Φίλε Υδροχόε σου δίνεται μια γενναιόδωρη ευκαιρία να γεμίσεις το μέσα σου με περισσότερο φως, αυτοπεποίθηση και πράγματα που ταιριάζουν με την εσωτερική δουλειά και τις συνειδητοποιήσεις ζωής που έχεις κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είναι μια γενναιόδωρη ευκαιρία να πιστέψεις ξανά στον εαυτό σου, να εξελίξεις την οπτική και τα φίλτρα μέσα από τα οποία αντιλαμβάνεσαι τις αξίες, τα ιδανικά και όλα αυτά που σου δίνουν ασφάλεια.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με την δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό εστιάζεις στην επικοινωνία, στον περίγυρο σου. Ευνοούνται οι σχέσεις με τα αδέρφια και η σχέση με τους γείτονες. Προωθούνται τα μικρά ταξίδια, τα σεμινάρια, οι γλώσσες, οι μετεκπαιδεύσεις ή ακόμα και έναρξη ή το επιτυχές κλείσιμο των σπουδών.

Ιχθύες

Φίλοι Ιχθύες με την διέλευση του Δία από τον 1ο γενέθλιο σου οίκο από τις 29/12/2021 – 10/05/2022 και ξανά από τις 28/10/2022 – 20/12/2022 ζωή αποκτά νόημα, γεύση, χρώματα και δύναμη για ενάρξεις και ξεκινήματα. Φέτος οφείλετε στον εαυτό σας να οραματιστείτε, να προσευχηθείτε και να βάλετε συγκροτημένα τη σκέψη σας να δουλεύει προκειμένου να γίνει ένα όνειρα σας πραγματικότητα. Χρονιά ανανέωσης και επέκτασης. Φαίνεστε περισσότερο ανοιχτοί και γενναιόδωροι. Δώστε μόνο προσοχή στα επιπλέον κιλά που μπορεί να πάρετε. Δραστηριοποιείστε και παίρνετε πρωτοβουλίες. Δίνονται λύσεις σε προβλήματα και δυσκολίες από το παρελθόν.
Το περιβάλλον σας, οι σημαντικοί σας άλλοι δηλαδή σας προωθούν, σας ευεργετούν και λειτουργούν εξελικτικά για το “είναι” σας. Τώρα είναι η στιγμή που έχετε να ανακαλύψετε και να αποδείξετε τα ταλέντα σας, τις δυνάμεις και τα χαρίσματα σας. Σε όλο αυτό ωστόσο να μην ξεχάσετε να βάλετε και τον παράγοντα της πρακτικότητας. Θέλω να πω ότι καλός ο Δίας και οι συνθήκες που δημιουργεί αλλά και εσείς πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας, να τολμήσετε, να βγείτε μπροστά, να διεκδικήσετε, να δοκιμάσετε, να μπείτε με το στανιό για να πάρετε την ζωή που θέλετε.
Από τις 11/05/2021 – 27/10/2021 με τη δοκιμαστική είσοδο του Δία στον Κριό προωθούνται θέματα οικονομικά, ευνοούνται τα αποκτήματα, η υλική και συναισθηματική ασφάλεια και δίνονται ευκαιρίες να τονωθεί η αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

 

Από το Νικόλαο Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα